Den Rullende Koks Cafeteria Recensioni 24

TrustScore 3 su 5

3,1

Bestilte herregårds bøf den 13/12 Og føj siger jeg bare.. det var en bøf der lignet hundemad fra en dåse smager ligesom det lugter .. vi spiste det ikke vi forlod bordet og tog til Viborg... Leggi di più

Har den 23/8 været på den rullende kok, da jeg havde en smartbox jeg skulle have brugt. Og tænkte hvorfor ikke prøve noget nyt 🤗 Der var dækket op da vi ankom, vi startede med at få serveret en sto... Leggi di più

Magen til opførsel. !! Jeg fik en lækker wienerschnitzel og den var præcis som den skulle være og priserne var gode. MEN. Hvad jeg går ud fra er lederen på cafeteriet var mildest talt modbydelig... Leggi di più

Maden velsmagende og gode portion størrelser. Rigtig fin betjening af rart personale. Og så fik man lige den hyggelige følelse af, at komme tilbage i tiden til sin barndom, når man var på langtur... Leggi di più

3,1

Nella media

TrustScore 3 su 5

Herregårdsbøf

Bestilte herregårds bøf den 13/12
Og føj siger jeg bare..
det var en bøf der lignet hundemad fra en dåse
smager ligesom det lugter .. vi spiste det ikke
vi forlod bordet og tog til Viborg og fik en god middag der

13 dicembre 2025

Skuffende oplevelse. (>﹏<)

Maden var dårlig, og de behandler unge arbejdere dårligt. Jeg så ejeren råbe af dem, selvom bordene allerede var rene. Jeg så nogle hygiejniske praksisser, der var bekymrende.

17 luglio 2025

Har den 23/8 været på den rullende kok

Der var dækket op da vi ankom, vi startede med at få serveret en stor lækker rejecocktail 😋 og dertil fik vi en flaske hvidvin🤗 derefter fik vi oksefilet med fritter og salat og bearnaisesauce😋 hold nu op hvor smagte det bare fantastisk, rigtig sprøde fritter, en bøf der var så dejlig mør og hjemmelavet bearnaisesauce😍
Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der😍

23 agosto 2025

Magen til opførsel

Magen til opførsel. !!
Hvad jeg går ud fra er lederen på cafeteriet var mildest talt modbydelig overfor de unge medarbejdere.
2 unge drenge som gjorde hvad de kunne og holdte et højt service niveau blev talt voldsomt ned til !
Jeg kommer der ikke igen ! Og det er udelukkende pga af hendes opførsel overfor personalet!

22 marzo 2025

Forfærdelig chef/leder !!

Forfærdelig leder !!
Fik en super lækker weinersnitzel lavet på svine mørbrad. Den og tilbehøret var helt i top.
Betjeningen fra de to unge knægte i disken og ved bordet var virkelig bare super !
Men hold da op hvor blev vi chokeret da vi oplevede deres chef/leder tale utroligt hårdt og nedladende til den ene af de unge i disken, bare fordi han spurgte høfligt ind til hvordan han kunne finde en bestemt Børne ret på kasse apparatet.
Det fortsatte hun så med til den anden unge mand, da han lige blev tvivl om hvor en af retterne skulle leveres.
Virkeligt sørgeligt at en voksen kvinde i service faget kan finde på at opføre sig sådan over for de arbejdsomme unge mennesker.

21 marzo 2025

Stegte ål

Stegte ål hos Den rullende kok kan absolut ikke anbefales. De var ikke færdigstegte og selv om de kom ud og skulle steges færdig - det hjalp ikke. Da de kun var vendt i mel manglede de den sprøde skorp. Sovsen smagte som den var lavet af ren piskefløde. Meget fed oplevelse af mad.
Ikke så meget som en kop kaffe fik vi tilbudt for vores dårlige oplevelse.

27 ottobre 2024

god oplevelse

her til aften var min søn og jeg inde og spise og fik super lækker mad min søn fik stegt flæsk og jeg fik big burger med pomfritter begge retter var super lækre og kan godt anbefales vi har været der flere gange og har alle gange haft en god oplevelse

7 luglio 2024

Piv ringe
Denne gang fik jeg stegt flæsk, og det er det ringeste stegt flæsk jeg nogensinde har fået. Tjeneren kom med en tallerken med blød, slatten fedt i skiver og tallerkenen svømmede i fedt. Jeg fik til disken og brokkede mig, hvor jeg fik beskeden " det kommer jo an på hvordan man vil have det". Hvem pokker vil æde varm fedt?
Da min bordherre havde spist op kom min portion. Det var tydeligt mit første flæsk bare havde fået en tur mere i varmen, for der var fastbrændt persillesovs på. Denne gang var det tørt og sej.
Der er mig en gåde man vælger at have stegt flæsk på menuen hvis man ikke har den fjerneste ide om hvordan man laver det. Føj!

4 giugno 2024

Vi var 3 personer inde for at skulle…

Vi var 3 personer inde for at skulle spise, 1 bestilte pølsemix og 2 andre wienerschnitzel. Den ene schnitzel lugtede sur, hvorimod den anden ikke virkede til at fejle noget. Da dette blev påpeget for personalet, blev vi spist af med meddelelsen om at den var frisk og lige skåret samt tilberedt. Sorry to say, men tænker at bunden af min affaldscontainer er mere frisk end det kød.
Først da vi var ved at rejse os og gå, blev der tilbudt pengene retur ELLER en is i kompensation… nu har hovederegning aldrig været min skarpeste side, men tænker da ikke at et måltid til 125 kr kan gå lige op med en is ? 🤔 uanset hvor meget sulten måtte melde sig på en køretur ned af hovedvej 13, så sætter vi aldrig vores ben der igen.
Vi valgte selvfølgelig at få pengene retur.

1 giugno 2024

Det var blevet lidt sent og skulle have…

Det var blevet lidt sent og skulle have noget aftensmad. Vi kørte forbi Den Rullende Kok og besluttede at det skulle være der.
Vi bestilte 2 x dagens ret som var Herregårdsbøf med ærter,Bearnaise og nye kartofler. Det smagte rigtig godt 🙂. Tænk man kan få aftensmad for 2 incl drikke for 216,-
Vi ventede i ca 15 min og det var de sødeste piger der stod for betjeningen. Tak.

24 giugno 2023

29 marzo 2023

Trist at noget så lækkert kan blive så skidt

Skuffet er ikke dækkende for min oplevelse...
Havde købt en "deal" til stegt flæsk med persillesovs ad libitum. Og jeg havde glædet mig.
Mængden af flæsk i forhold til kartofler og sovs var passende.
Desværre var maden langt fra tilfredsstillende.
Sovsen smagte ved første bid meget sød, ved næste, lettere fordærvet. Samtidig var der små klumper i. Mit gæt er at sovsen genbruges og ikke har været opbevaret korrekt. Kunne læse ved disken at der er flæsk om onsdagen. Jeg var der en tirsdag. Måske en uge gammel sovs?
Flæsket var fuldstændig dræbt i frituren. Grænsende til sort og så tørt og det var svært at se hvad der var sværen og hvad der var kød. Kartoflerne var i første servering ok. Men efter at have sendt sovsen væk, og bedt om noget flæsk der var mindre tilberedt, havde kartoflerne nu fået en bismag, som var de kogt i genbrugs vand.
Desværre en helt miserabel oplevelse. Jeg kan slet ikke genkende tidligere anmeldelser. Trist at noget så lækkert kan blive så skidt.

Sidst men ikke mindst, så har stedet indført et gebyr for at blive ekspederet pr person. Jeg forstår simpelthen ikke resonementet bag sådan et gebyr. Så sætter man squ prisen op på "varen" så det passer med omkostningerne. Men det er nok ikke nemt når kvaliteten er så ringe. Med et andet ord, turist fælde.

17 gennaio 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito