Dettagli dell'azienda

4. Servizio di ipnoterapia
  5. Insegnante di meditazione
  6. Psicoterapeuta

Scritti dall'azienda

Heidi Meyer – jordemoder og ekspert i nervesystemet Heidi Meyer er jordemoder, smerte- og traumeterapeut med speciale i nervesystemet og belastningsreaktioner. Hun er grundlægger af Meyermetoden – en evidensbaseret tilgang, der kombinerer jordemoderfaglighed med viden om smertehåndtering, stress og selvregulering. Meyermetoden henvender sig både til gravide, som ønsker en tryg fødsel og et stærkt forældreskab, og til fagfolk, der ønsker at videreuddanne sig i metoden. Tilgangen hjælper gravide til at finde tryghed, ro og styrke under fødslen og giver partneren en aktiv rolle. Metoden bygger på dyb forståelse af nervesystemets reaktioner og hvordan man gennem strategier, vejrtrækning og teknikker kan skabe et afspændt nervesystem og et mere stabilt fødselsforløb. Et centralt begreb i metoden er Meyertryk og FlowRelease - den tilstand, hvor kroppen slipper modstanden, og fødslen får klov at finde sit naturlige flow. Erfaringer viser, at det har indflydelse på både smerteoplevelse, fremgang og behovet for medicinske indgreb. Metoden er beskrevet i bøger og undervisningsmateriale og bruges i dag af både kommende forældre og professionelle behandlere. Derudover tilbyder Heidi Meyer individuelle sessioner, gruppeforløb, amme- og babyvejledning samt terapeutiske forløb for par og familier. Alt med fokus på at skabe ro, styrke ressourcerne og regulere nervesystemet.

Informazioni di contatto

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk fødselsforberedelse

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk fødselsforberedelse – vi kunne ikke have gjort det uden Heidi

Vi brugte Heidi Meyer fra Meyermetoden til gruppe-fødselsforberedelse inden fødslen af vores søn Valdemar, og vi må ærligt sige, at vi ikke helt vidste, hvad vi gik ind til. Vi tænkte bare, at det sikkert kunne være brugbart. Men vi blev fuldstændig blown away.

Heidi gav os en masse konkrete og relevante værktøjer til fødslen – med fokus på både mor og far. Der var både fokus på vigtig teori, men også redskaber vi rent faktisk kunne bruge, og som gjorde en kæmpe forskel til selve fødslen.

Selve fødslen gik ikke nemt, og vi er 100% sikre på, forløbet havde set meget anderledes ud, hvis ikke vi havde været hos Heidi inden. Vi brugte Meyermetoden aktivt under fødslen og det var en super god fornemmelse som far at kunne deltage så aktivt og struktureret under fødslen.

Det bedste er næsten, at vi efter fødslen stod tilbage med en følelse af stolthed – vi følte, at vi håndterede situationen rigtig godt, både som par og hver for sig. Og det skyldes i høj grad Heidi. Vi kan kun give Heidi vores varmeste anbefaling. Alle kommende forældre burde unde sig selv at tage fødselsforberedelse hos hende.

Vi har også efterfølgende været til samtaler i forbindelse med vores kommende barn, og det har været mindst lige så godt – hvis ikke endnu bedre. Fantastisk støtte og hjælp.

Tusind tak, Heidi ❤️

6 febbraio 2026

Risposta di Meyermetoden

Tusind tak for de varme ord og for et dejligt minde om vores gode arbejde sammen🙏🏻 Det var en fornøjelse at have jer her -og tak for I havde mod og lyst til at have Jordemoderstuderende Matilde med på sidelinien. Det var simpelthen så lærerigt for hende at vidne jeres proces og vores samarbejde. Kæmpe tak for jeres tillid! Heidi

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk god og lærerig fødselsforberedelse!

Fantastisk fødselsforberedelse!
Vi er førstegangsforældre (en far og en mor) og bookede Heidis lynkursus på 2 timer efter at have læst hendes bog, Meyermetoden.

Vi valgte Heidi og hendes Meyermetode fordi vi havde fået det anbefalet som et sted, hvor man lærer hvordan fødselspartneren og den fødende kan hjælpes ad og hvor fødselspartneren også får en vigtig rolle. Dét fik vi i den grad med fra timerne hos Heidi!

Vi følte os virkelig godt klædt på til den forestående fødsel efter at have været hos Heidi, både helt konkret med hvad der sker i krop og sind under en fødsel (både hos den fødende og partner), emotionelt og ifa. konkrete håndgreb tilhørende Meyermetoden. Til fødslen brugte vi rigtig meget af det, vi havde lært, og det var uden tvivl en stor faktor i, at fødslen var tryg og god.

Vi er meget taknemmelige for Heidis tid, empati, viden og ikke mindst at hun lærte os, at vi begge kunne spille en vigtig rolle under fødslen, og at fødslen ligefrem kunne blive en vild og stor oplevelse for os begge, som vi ser tilbage på med stolthed og glæde. Tusind tak igen, Heidi!

23 aprile 2025

Risposta di Meyermetoden

Jeg bliver så glad Anders🤗 tak selv for at tage jer selv og mig seriøst og gøre jer så umage🤍 kæmpe taknemmelig for hilsnen her -Mh Heidi

Den bedste fødselsforberedelse!

Den bedste fødselsforberedelse du nogensinde kunne ønske dig! Jeg har brugt Heidis metode til alle min 3 fødsler (2020, 2021 og 2024), har været hos hende 2 gange, sammen med min mand, som takket være Meyer metoden, har været den bedste og mest uundværlige støtte i både graviditet og under fødsel. Meyer metoden giver viden og redskaber, som hjælper begge som par til at gøre klar til fødslen og efterforløbet. Alt bliver forklaret så godt og grundigt, og man føler sig virkelig godt rustet. Jeg er selv læge og min mand tandlæge, men fandt stadig al information enormt godt og nødvendigt. Metoden lover ikke smertefri fødsel, som andre fødselsforberedelser kan komme til at gøre. Den er meget realistisk med udgangspunkt i nulstilling af kroppen mellem veer og et fantastisk samarbejde mellem krop og sind med partneren som en teamplayer.
Book fødselsforberedelse her, og tag den fulde pakke, hvis du kan. Du vil ikke fortryde!

3 agosto 2024

Risposta di Meyermetoden

Tusind tak for anbefalingen! Det er en fornøjelse at arbejde med fagfolk som jer, hvor vi kan mødes i synergi omkring den teoretiske forståelsesramme og samtidig integrere det holistiske perspektiv. Jeg har nydt det og håber I skal have mange flere Meyerbabyer ❤️ kh Heidi

Bedste fødselsforberedelse

Førstegangsfødende. Vi deltog i fødselsforberedelse over 4 gange på et hold.
Vi vidste ikke helt, hvad vi gik ind til, men havde hørt godt om kurset fra andre par. Før kurset virkede fødslen abstrakt, ukendt og noget angstprovokerende.
Efter kurset gik vi derfra med en følelse af “empowerment” og “det kan vi godt det her”, fyldt med viden og konkrete strategier til at få en god fødselsoplevelse.

Helt overordnet gjorde Heidi meget ud af at skabe et varmt og trygt rum for alle par som havde meget forskellige forudsætninger, forestillinger/ønsker og bekymringer.
Heidi er vanvittig god til at gribe hvert par på et personligt plan, så selv om vi var et hold, fik hvert par faktisk personlig vejledning løbende under hver session og det var uundværligt.

Erfaringen og fagligheden er tydeligt i højsæde. Selve sessionerne går langt ud over teoretiske og praktiske manuelle teknikker og redskaber (som er helt fantastiske!).
Heidi gør meget ud af at give partneren konkrete handlemuligheder og forståelse for hvilken proces den fødende skal igennem - og hvordan man som partner skal navigere i en fødsel. Det var super udbytterigt for partner.

Derudover får man som fødende gå-på-mod på et helt nyt niveau. Man får forståelse, redskaber og indsigt i hvordan man spiller sig selv bedst muligt (med hvad man nu end har med sig i bagagen) i en situation som ellers inden kurset føltes fuldstændig ukendt og noget uoverskuelig.

Der var plads til stort og småt, vi nød hver session og så var det hyggeligt :-)
Kan varmt anbefales til alle.
Mange tak for alt Heidi!

Kh Christina og Michael

10 maggio 2025

Kæreste jer.
Sikken en fantastisk beskrivelse af lige præcis det rum jeg ønsker at skabe med Meyermetodens gruppeforløb🙏🏻 TUSIND tak for de flotte ord, og for jeres gode deltagelse, det har været en fornøjelse at have jer her og nu se det beskrevet så fint. Så håber jeg bare, at I finder jeres trygge vej igennem den kommende fødsel og vi ses til babycafe🫶🏻

Kh Heidi Meyer

Great advice

Great advice, better company. She really cares about her craft, which is people.

6 giugno 2025

Yeay❤️

Fantastisk fødselsforberedelse hos Heidi

Vi deltog første gang i fødselsforberedelse hos Heidi i 2022 forud for vores første barns ankomst. Selvom fødslen endte med at forløbe anderledes end forventet, og vi desværre oplevede begrænset støtte fra den tilstedeværende jordemoder, stod vi stærkt i situationen – takket være forberedelsen hos Heidi og de teknikker, vi havde lært gennem Meyermetoden.

Vi følte os godt rustet med konkrete redskaber og strategier, og vi havde på forhånd forholdt os til mulige scenarier, hvilket skabte en følelse af kontrol og tryghed. Særligt elementer som Meyertryk, vejrtrækning, afspænding og partnerens rolle i fødslen gjorde en mærkbar forskel. Det bidrog til, at vi som par efterfølgende kunne se tilbage på fødslen som noget, vi håndterede godt sammen.

For nylig deltog vi i et opfriskningskursus hos Heidi i forbindelse med nuværende graviditet med vores andet barn. Det gav både nye værktøjer og et vigtigt rum til at bearbejde den første fødselsoplevelse – noget, der var meget værdifuldt for os begge.

Vi kan varmt anbefale fødselsforberedelse hos Heidi til alle kommende forældre, der ønsker at gå trygt og velforberedt ind i fødslen som et stærkt team!

1 maggio 2025

Risposta di Meyermetoden

Kæreste jer, tusind tak for de fine ord Signe🫶🏻 -sikken et dejligt minde om vores fine arbejde sammen og det store arbejde I to var i stand til på trods af svære forhold. Jeg håber I får en mere fair oplevelse denne gang🙏🏻 men jeg ved I kan klare alt sammen!
Kram Heidi

Valutata 5 stelle su 5

Tryghed i kaos: En uvurderlig forberedelse til fødslen

Som førstegangsfødende havde vi mange spørgsmål og en vis usikkerhed omkring, hvad der ventede os under den kommende fødsel. Vi ønskede at være så godt forberedte som muligt, og derfor valgte vi et privat forløb hos Heidi, som vi i dag er dybt taknemmelige for.

Udover stor og bred viden omkring selve fødslens forløb, så blev vi også klædt godt på med gode redskaber, teknikker og et godt mindset, som vi kunne gøre brug af i alle fødslens faser.

Vores fødsel var kompliceret og meget lang. Det var hårdt for os begge, men vi tør ikke tænke på, hvordan selve forløbet og starten på forældreskabet havde været, hvis ikke vi havde haft Heidi som støtte op til fødslen. Vi har det alle 3 godt, og er nu fortsat med Heidi for at få hjælp til at få amningen i gang (hvilket også i høj grad kan anbefales).

Som far følte jeg virkelig, at jeg havde en rolle under fødslen. Meyermetoden og Heidi havde klædt mig godt på med de reskaber der skulle til, for at hjælpe min kæreste igennem hele fødslen.

Heidi er et utroligt varmt, empatisk og ærligt menneske, og vi oplevede, at hun altid forstod hvad vi mente, og hvad vi havde brug for.

Vi kan varmt anbefale dette forløb til alle kommende forældre. Uanset hvordan ens fødsel ender med at forløbe, er det en stor tryghed at være forberedt – både fysisk og mentalt. Det gjorde, at vi stod stærkere sammen og kunne tackle situationen med ro, viden og tryghed.

TAK!

28 gennaio 2025

Risposta di Meyermetoden

Tusind tak for den flotte beskrivelse af vores arbejde sammen -det har været gode stærke timer og en fornøjelse at få lov at lyse på jeres vej. Fine familie❤️

Valutata 5 stelle su 5

Min partner og jeg har fået et fælles udgangspunkt i smerteteori og konkrete mestringsstrategier

Netop på vej hjem fra en weekend hos Heidi på forløbet Fødsel i Fokus. Heidi er en indlevende og humoristisk hjertevarm fortæller, der sætter fine refleksionsprocesser igang i os alle og klæder os på med viden og forskning om fødsler og smerteteori, der understøtter følelsen af “det her kan vi sgu godt klare sammen”.

Min mand startede med at tænke, at vi var der mest for min skyld, så jeg var tryg - til at vi nu efter to dages kursus har et fælles sprog og konkrete redskaber og teknikker, der gør, at vi mere går ind i fødslens udfordring sammen.

Fedt kursus!

4 agosto 2024

Kære Katrine
Tusind tak for de gode ord og den fine beskrivelse af jeres læring fra vores weekend sammen! Det var sørme et godt hold med stærke delinger at arbejde ud fra -og tak tilbage for dine gode ord og energi til undervisningen.
Pøj pøj og håber at se jer til en babycafe❤️
Heidi

Fødselsforberedelse

Netop kommet hjem efter en rigtig dejlig oplevelse hos Heidi. Vi havde et “fast track” kursus, som var utroligt givende.
Vi fik afmystificeret en del af de problematikker som kan opstå under en fødsel og vi fik lært en masse givende teknikker. Vi føler os rigtig godt klædt på til at fødslen!
Vil varmt anbefale fødselsforberedelse hos Heidi, hun er meget omsorgsfuld og sørger for at skabe hyggelige og trygge rammer.

5 aprile 2024

Kære Inge
Tusind tak for at du tog dig tid til at sende feedback her❤️ og tak for de dejlige ord som varmer!
Held og Lykke med familielivet

Valutata 5 stelle su 5

Stor anbefaling til både fødselsforberedelse og ammevejledning

Vi meldte os til Heidi Meyers "fødsel i fokus" fødselsforberedelseshold med vores 1. Barn, og havde 4 gode gange i hendes rolige omgivelser med god gennemgang og afprøvning i praksis af diverse metoder og viden om fødsel - vi fik meget mere, end vi havde forventet og landede trygt efter sidste undervisningsgang, i en blød pude af; "det skal vi nok finde ud af - vi er så klar, som vi kan blive til fødsel".
Fødselspartneren er en meget stor del af Heidis fødselsforberedelse, og vi opfattes som et team - og til fødslen var vi et dream team. Hun ser på fødslen fra alle vinkler, psykisk, praktisk, som et samspil mellem alle de deltagende og med en bred vifte af metoder, hvor du vælger dem der virker for dig!

Da vores barn blev 3 måneder, oplevede vi udfordringer med amning. Vi kontaktede Heidi og kan på det varmeste anbefale, at benytte sig af hendes store viden, indenfor dette emne også. Heidi er støttende, taler med stor viden og interesse for emnet, alt imens hun har stor respekt for, at det kan være følsomt, når man oplever udfordringer i sit forældreskab. Stort tak til Heidi og en kæmpe anbefaling herfra.

14 marzo 2024

Risposta di Meyermetoden

Tusind tak Hannah for den flotte beskrivelse af jeres erfaringer hos mig. Det var så fin en session vi havde og det gør mig glad at høre at I har været trygge i mine hænder. Pøj pøj med det hele❤️ Heidi

Valutata 5 stelle su 5

Meyermetoden burde være obligatorisk for både gravide, partnere og jordemødre!

Heidi klædte ikke bare mig som fødende, men også min kæreste på til fødslen, med videnskabeligt funderet viden og konkrete teknikker, der øgede vores handlemuligheder og gjorde at vi BEGGE kunne være i veerne med TRYGHED. Det var så vigtigt. Dertil har Heidi evnen til at lindre fødselstraumer, så man kan tage ejerskab over sin oplevelse med empowerment. Hun får min varmeste anbefaling!

8 marzo 2024

Risposta di Meyermetoden

Kæreste Freja, Tusind tak! Din anbefaling gør mig og Meyermetoden stor ære -og minder om vores forløb sammen gør mig rørt. <3 mange hilsner Heidi

Valutata 5 stelle su 5

Hun giver så meget power!

Vi har været til fødselsforberedelse hos Heidi, inden begge vores børn og det er uden tvivl de bedste penge vi brugt hver gang! Heidi får både krop og og hoved med og jeg ville anbefale hende til at alle fødende. Jeg er helt klar til at føde vores 2’er nu⭐️ Hendes bog/metode burde være obligatorisk på jordemoder-uddannelsen. Da vi fødte første gang var jordmødrene på hospitalet ved at falde bagover hvordan min mand bare greb rollen som fødselshjælper. Hvis vi skal have flere børn, skal vi selvfølgelig forbi hende igen. Hun giver så meget power!

8 marzo 2024

Risposta di Meyermetoden

- tusind tak for dine dejlige ord Josephine <3 Så dejligt at få lov at være med på jeres rejse endnu engang! Pøj pøj og håber vi ses til Babycafe! Hils din gode doulamand:-) bedste hilsner Heidi

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più