MEVROUW CHA Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling was verhinderd in de post, en zou mogelijk veel later komen. Ik ben gebeld, en er is meteen aangeboden de zending een tweede keer te versturen zonder kosten. Uitstekende service.

Valutata 5 stelle su 5

(H)eerlijke verse thee soorten! Elke keer weer een feestje om nieuwe smaken uit te proberen & tot nu toe allemaal verassend lekker. Makkelijk te bestellen en met zorg en liefde verpakt! Zelfs onze kin... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Zeer persoonlijke behandeling; bijzonder prettig en enorm vriendelijk. Gelijk een heel goed gevoel. Al mijn vragen zo attent beantwoord. Een cadeautje om bij Mevr Cha te mogen bestellen. Top produkten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zonet voor de 1e keer besteld, dat is al een feestje. Ik kom al helemaal in de sfeer. Aan Mevrouw Cha gevraagd welke thee ze adviseert bij wild (inderdaad, ter vervanging van de traditionele wijn). Me... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di tè
  2. anche in
  3. Sala da tè

Scritti dall'azienda

In de online thee shop van MEVROUW CHA koop je kwalitatieve losse thee, bestel je een maandelijks thee abonnement of reserveer je een exclusieve theeproeverij met lunch.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

700 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Lekkere thee met een cause!

Ik heb Nilgiri breakfast besteld vanwege de achtergrond verhaal en de smaakbeschrijving. En de thee was hartstikke lekker! De bestelling was snel. Ook heeel fijn dat het gewoon via de brievenbus kan! Ik zal weer bestellen

20 luglio 2023

Risposta di MEVROUW CHA

Ja een nieuwe ontdekking tijdens mijn Theereis door India, fijn om te lezen dat je deze ook zo lekker vindt Agnes, geniet van de fijne theemomenten en bedankt voor je bestelling en je top beoordeling. Liefs MEVROUW CHA

Heerlijke thee!

Heerlijke thee, fijne klantenservice. Dank je wel!

19 luglio 2023

Risposta di MEVROUW CHA

Graag gedaan Inge en jij bedankt voor je bestelling en je beoordeling, tot de volgende keer! Liefs MEVROUW CHA

Wat een heerlijke aankoop

Wat een heerlijke aankoop. De thee is verrukkelijk. Ben direct verkocht. Ga nog veel meer proberen. Kreeg cadeautje met groene theemelange om te proberen. Hartelijk dank.

31 luglio 2023

Risposta di MEVROUW CHA

Graag gedaan en jij bedankt voor de fijne beoordeling en tot een volgende bestelling :)

Super!

Ik had het theeabonnement besteld voor de verjaardag van een vriendin, met daarbij nog wat kleinigheidjes. Even later werd ik gebeld door Linda. Het abonnement zou over een week of twee op de post gaan en ze vroeg zich af of ik alles als één pakketje verstuurd wilde hebben, of dat ik de aparte kleinigheidjes gelijk wilde laten versturen zodat die op tijd bezorgd zouden worden voor de verjaardag. Heel fijn dat ze daar even voor belde! Daarna heb ik nog wat thee voor mezelf besteld en die is echt heerlijk! Ook mooi ingepakt en leuke kaarten erbij met uitleg over de thee.

12 maggio 2023

Graag gedaan en bedankt voor het compliment. Har-thee-lijke groet, Linda

Heerlijke thee

Heerlijke thee, netjes ingepakt en door de brievenbus!

13 luglio 2023

Risposta di MEVROUW CHA

Handig he dat sommige theesoorten door de brievenbus passen, dank je wel voor je nieuwe bestelling Sheila, tot de volgende keer. Liefs Linda

Zeer tevreden

De gekozen producten zijn van goede kwaliteit en de kadoverpakking fraai. Aflevering door PostNL was niet top, maar Mevrouw Cha reageerde snel en effectief op mijn klacht daarover. Al met al ben ik zeer tevreden.

28 giugno 2023

Risposta di MEVROUW CHA

Fijn dat uiteindelijk alles is goed gekomen. Hopelijk doet de PostNL beter zijn best bij de volgende bestelling. Liefs Linda

Genieten!

Genieten!! Heerlijke thee.heel snel bezorgd. Fijn dat het pakketje door de brievenbus paste. En wat leuk dat er nog een verassingen bij zat. ❤️

2 luglio 2023

Risposta di MEVROUW CHA

Bedankt voor je review Gonnie en geniet van de (h)eerlijke thee momenten. Liefs Linda van MEVROUW CHA

Valutata 5 stelle su 5

Ik vond het perfecte cadeautje bij…

Ik vond het perfecte cadeautje bij mevrouw cha. Het werd snel bezorgd en ik kreeg er een proefsetje thee bij dat ik zelf kon proberen.

24 giugno 2023

Risposta di MEVROUW CHA

Dank je wel voor je bestelling en de 5-sterren review, geniet van de fijne theemomenten. Liefs Mevrouw Cha

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.
Perfecte kwaliteit

21 giugno 2023

Risposta di MEVROUW CHA

Dank je wel dat je onze klant bent, geniet van de fijne theemomenten. Liefs Mevrouw Cha

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en mooi verpakt.

Snelle levering en mooi verpakt.
Producten zijn wat duurder dan gemiddeld maar wetende dat er gezorgd wordt voor een goede kwaliteit vind ik erg belangrijk.

18 giugno 2023

Risposta di MEVROUW CHA

Fijn om te lezen dat de prijs-kwaliteit in balans is. Geniet van de pure smaken van de oorspong, direct-trade en biologisch geteelde thee. Liefs Mevrouw Cha

Goede levering

Goede levering! En goede producten!

18 giugno 2023

Risposta di MEVROUW CHA

Dank je wel voor je review Jeroen en geniet van fijne theemomenten. Liefs Mevrouw Cha

Top thee

Top thee, snelle verzending en wat een leuke kaartjes met uitleg over de thee erbij. Echt een plezier om hier thee te bestellen !

23 giugno 2023

Risposta di MEVROUW CHA

Dank je wel voor je fijne review Isabel, spread the word & drink the best tea. Liefs Mevrouw Cha

Meer dan ‘een lekker theetje’

Ik was op zoek naar meer dan ‘een lekker theetje’. Een bestelling bij Mevrouw Cha is een feestje als je thuis het pakje openmaakt. Keus uit veel theesoorten, veel informatie over de theesoort zelf, zetadvies, en een persoonlijke noot! Dit wordt voor mij een leuke en interessante ontdekkingsreis door ‘theeland’. Linda Appelman heeft als theesommelier een kennis van, en passie voor thee waar ik erg nieuwsgierig naar ben.

11 giugno 2023

Risposta di MEVROUW CHA

Hoi Myrjam, Dank je wel voor je mooie woorden en tot de volgende bestelling. Liefs Linda

Wat een leuke ervaring!

Wat een leuke ervaring!

Nadat ik bij de thee proeverij van Mw. Cha ben geweest, kon ik niet wachten om de bijzondere theeën die we daar proefde te bestellen. Het enthousiasme en de vriendelijkheid van Mw. Cha was aanstekelijk, wat een mooie verhalen over de locaties van de zelf uitgekozen thee.

De smaken zijn bijzonder lekker! Mooie smaak combinaties, en leuke kaartjes bij de thee met duidelijke instructies en adviezen per thee soort. Het is overigens ook mogelijk om die op locatie van de proeverij/winkel aan te schaffen, maar ik wilde nog even goed naar het gehele assortiment kijken.

Al met al een hele positieve ervaring. En de thee-proeverij is echt een aanrader!

27 maggio 2023

Risposta di MEVROUW CHA

Leuk dat je bij onze theeproeverij bent geweest Lieke, nu kan je ook met veel meer voorkennis shoppen in onze thee webshop, en zelf de beste thee keuzes maken. Tot de volgende bestelling of we zien je gezellig weer in de Theetuin met alle eetbare bloemen en planten. Liefs Linda

Valutata 5 stelle su 5

De ultieme beleving voor alle zintuigen.

De lieve mensen, de service, het eten, de verhalen, de ambiance en vooral de heerlijke thee op een fantastische locatie. Ik heb echt genoten. Echt een ultieme ervaring. Bedankt

4 giugno 2023

Fijn om te lezen Lianne en tot een volgende keer, Liefs Mevrouw Cha

Valutata 4 stelle su 5

Heerlijke thee!!

De thee is echt heerlijk, de coldbrewflessen supermooi en het cadeaupakket was heel erg leuk verpakt, echt feestelijk!
Alleen de handgeschreven boodschap die er bij zou zitten zat er niet bij, er was alleen een pakbon waar de boodschap op stond. Had het cadeaupakket gelukkig bij mijzelf thuis laten bezorgen dus kon er alsnog zelf een kaartje bij stoppen. Maar was wel erg jammer geweest als ik het rechtstreeks had laten bezorgen.

4 giugno 2023

Risposta di MEVROUW CHA

Lieve Marieke, dank je wel voor je review en wat slordig van ons. Ik herinner me het schrijven van de boodschap dus weet niet waar het fout is gegaan. Excuses voor het ongemak. Liefs Linda van Mevrouw Cha

Mega service!

Mega service!

Omdat het leek na mijn bestelling dat mn adres niet klopte, werd ik binnen 5 minuten gebeld voor bevestiging. Gellukig is alles goed gegaan en had ik de volgende dag mn thee al in huis!
En dan is het ook nog super lekker!

25 maggio 2023

Risposta di MEVROUW CHA

Dank je wel voor je review Vicky, en geniet van de fijne theemomenten. Liefs Mevrouw Cha

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più