Bestelling was verhinderd in de post, en zou mogelijk veel later komen. Ik ben gebeld, en er is meteen aangeboden de zending een tweede keer te versturen zonder kosten. Uitstekende service.
(H)eerlijke verse thee soorten! Elke keer weer een feestje om nieuwe smaken uit te proberen & tot nu toe allemaal verassend lekker. Makkelijk te bestellen en met zorg en liefde verpakt! Zelfs onze kin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zeer persoonlijke behandeling; bijzonder prettig en enorm vriendelijk. Gelijk een heel goed gevoel. Al mijn vragen zo attent beantwoord. Een cadeautje om bij Mevr Cha te mogen bestellen. Top produkten... Leggi di più
Zonet voor de 1e keer besteld, dat is al een feestje. Ik kom al helemaal in de sfeer. Aan Mevrouw Cha gevraagd welke thee ze adviseert bij wild (inderdaad, ter vervanging van de traditionele wijn). Me... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
In de online thee shop van MEVROUW CHA koop je kwalitatieve losse thee, bestel je een maandelijks thee abonnement of reserveer je een exclusieve theeproeverij met lunch.
Noordervaart 30, 1841 HA, Stompetoren, Paesi Bassi
- 0722029218
- service@mevrouwcha.nl
- mevrouwcha.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Het product dat Linda levert is van…Hoogstaand kwalitatief en aantrekkelijk
Het product dat Linda levert is van kwaliteit in ieder opzicht. Ook de presentatie is aantrekkelijk. De service en betrokkenheid bij maatschappelijke thema's vind ik ook heel oprecht en krachtig. Gewoon Goed!!
Leuke producten van een sympathieke onderneming.
Ik kwam vrij onverwacht op deze site terecht omdat ik een theepotje zocht dat ik in een restaurant kreeg. Daarna iets besteld en naar volle tevredenheid afgeleverd. Een sympathiek bedrijf met mooie spullen.
Echte theeleut proeft kwaliteit
Mevrouw Cha is gepassioneerd over thee. Waar vind je verder bijvoorbeeld Gyokuro thee? Je ziet de passie in het assortiment en dat proef je in de kwaliteit.
Mijn bestellingen worden ook altijd snel verzonden.
Voor mij geen ander dan mevrouw Cha. Dikke 5 sterren van mij.
Bestelling niet aangekomen via PostNL na 2 weken
De bestelling is nog steeds niet aangekomen. Volgens postNL door de bus gedaan, maar niets ontvangen.
Hopelijk gaat Mevrouw Cha daar nog achteraan.

Risposta di MEVROUW CHA
Geweldig
Duidelijke website, heerlijke thee. kwaliteit is erg goed met een mooie beschrijving erbij. Ik ga zeker vaker thee bestellen en het was ook nog snel thuis.
Snel geleverd en leuk ingepakt.
Zeer verzorgd pakket en snel bezorgd.
Bestelling was snel binnen en de thee…
Bestelling was snel binnen en de thee is heerlijk!
Heerlijke thee en snelle goede service
Mooi theesoorten en keurig geleverd.
Een mooie collectie theesoorten die keurig verzonden en ook op tijd geleverd worden, met altijd een kleine attentie er bij.
Bestelling heel snel binnen
Bestelling heel snel binnen, keurig verpakt en een persoonlijke boodschap
Geweldig!
Heerlijke thee soorten. Duidelijk uitleg. Keurig, snel en vriendelijke levering.
Hartelijk dank hiervoor!
Snel, duidelijk
Snel, duidelijke, kaartjes met beschrijving thee....what's not to like?