Snelle levering, er ontbrak klein onderdeel, direct door bedrijf opgelost, de 2 nachtkastjes staan inmiddels, ze zien er degelijk uit.Ook gezien de hele goede klantenservice zou ik er zeker weer iets... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Habe bei meubel plein über kaufland fünf Vakkie Bücherregale bunkelbraun (6 Fächer) bestellt. Extrem schnelle Lieferung (kostenloser Versand). Regale sehen gut aus, bin vollkommen zufrieden. Schön wär... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Die bestellte Lieferung war nach 2 Tagen in Österreich angekommen. Leider haben ein paar Dinge gefehlt. Nach der Kontaktaufnahme mit dem Support wurde eine sofortige Nachsendung angestoßen und sehr ze... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onlangs een zit-sta bureau besteld op een zondagavond en bureau werd snel en op tijd geleverd door DPD op dinsdagmiddag. Tevens zeer goede prijs kwaliteit verhouding voor het betreffende bureau. Was o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Meubel-Plein.nl is de webshop op het gebied van betaalbare meubels en woonaccessoires. Meubel-plein.nl levert voornamelijk aan particulieren maar ook zakelijke verkoop behoort tot de mogelijkheden.
Florapark 8, 5721 VH, Asten, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Goede prijs en snelle levering.
Verpakking goed verpakt en blad ook netjes stevige hoekbeschermers om. Vrij snel en makkelijk in elkaar te zetten.

Risposta di Meubel-Plein.nl
Fantastisch snelle levering. De volgende dag in huis! Nu liep ik voor op schema! Alleen klopte de handleiding niet 100%. Dus iets langer gepuzzeld dan nodig was. Kwaliteit handgreep was een beetje jammer, maar het kaste had dan ook een hele schappelijke prijs.

Very quick delivery.
Exactly what we wanted and needed.
Materials however quite cheap, so cheap that some of the pre drilled holes didn't match up at all. Luckily I had a small awl at home to adjust.

Risposta di Meubel-Plein.nl
Product waren al onderdelen bij beschadigd bij aankomst. Dan ook geen mail als het onderweg was. Nergens he bestelling kon opvolgen. Maar vind jammer ja dat er al stukken aan zijn moment van aankomst bij me thuis

Risposta di Meubel-Plein.nl
Kwaliteit vind ik wel minder dan dat ik verwacht had. Een deel van de stoel zat al Schots en scheef bij binnenkomst. Is dat het bij dit stuk om uiterlijk is dat ik nog denk van laat maar.
Op 1 deel past de bijbehorende schroef niet, geen enkele eigenlijk. Lijkt op foutje van productie.
En stoel kraakt aan alle kanten en voetensteun kan ook bijna geen gewicht aan.
Kwa snelheid leveren niks aan de hand.

Risposta di Meubel-Plein.nl
Meubelplein zelf is prima. Alleen DPD die de bezorging doen is knudde. Alle online bestellingen via bv postnl die heb je gewoon de dag na verzending maar bij DPD staat je bestelling 2 a 3 dagen in de wacht. Op mijn werk (ook postorder bedrijf) werken we helaas ook met DPD en daar is ook alleen maar ellende mee.

Risposta di Meubel-Plein.nl
Levering op tijd. Dat was top!
Wat betreft mijn laptop tafeltje: Tafeltje was makkelijk in elkaar te zetten. Er brak wel een stukje ijzer af bij het aandraaien van een knop. Laptop gedeelte is niet 100% recht wat irritatie geeft omdat laptop beetje naar links neigt als je deze horizontaal zet. Ik weet niet waar dit aan ligt. Om alles weer uit elkaar te halen, heb ik geen zin in. Daarom gebruik ik tafeltje gekanteld naar me toe zodat ik geen last heb van een onrechte blad.
De nachtkastjes wat we besteld hadden waren heel mooi alleen voor die prijs mag de kwaliteit beter. Ze waren lastig in elkaar te zetten en de lades zitten bij beide nachtkastjes scheef. Leek dus meer op Ikea kwaliteit helaas.

Risposta di Meubel-Plein.nl
Top service snel geleverd in België en goede kwaliteit
Nog niks ontvangen.
Geen bevestigings mail over datum van leveren.
Op de site staat
Volgende werk dag verzonden.
Maar nog steeds niks.
Geen mail geen artikel , niks.
Gebeld werd me verteld dat het was mee gegeven aan dpd maar ook daarvan niks gehoord of ontvangen.
Zeer onpersoonlijk
En zeker niet netjes.

Risposta di Meubel-Plein.nl
Ik ben aardig en netjes geholpen, volgende dag het bestelde product al in huis
Top! Snelle levering en heel blij met mijn kaptafel kruk! Ik was eerst een beetje huiverig, maar dat was nergens voor nodig 😊
Dank jullie wel!!!🙏🏽
Vrijdag 7 april besteld, keurig zoals beloofd, zaterdag 8 april in huis.