Valutata 1 stelle su 5

Volkomen onbetrouwbaar! Bestelling van teststrips wel door Metic bevestigd. Daarna echter niets gekregen. Telefonisch: niet bereikbaar. Op mailberichten wordt niet gereageerd. Geld terug? Ik zou ni... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte service, bedroefend. Ik ben nu al bijna een jaar verder en nog steeds geeft Metic niet thuis. In een reactie van juli 2025 kruipt Metic bijna door het stof en belofen ze beterschap en "d... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Donderdag 31-7 'n bestelling geplaatst bij dit bedrijf en de levering zou binnen enkele dagen bezorgt worden maar helaas niets ontvangen. Mail gestuurd en geen reactie. Beetje jammer dit en als e... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Op 14 augustus jl een saturatiemeter besteld en betaald. Het artikel zou de volgende dag geleverd worden maar tot op heden niets ontvangen. Er wordt niet op mails gereageerd en ze zijn telefonisch... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di apparecchiature mediche

Scritti dall'azienda

Metic biedt hoogwaardige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke gezondheidsoplossingen die essentieel zijn voor jouw dagelijkse leven. Ons team van experts en innovators ontwikkelt geavanceerde glucosemeters om aan jouw gezondheidsbehoeften te voldoen. Onze klantgerichte benadering zorgt ervoor dat jij de nodige ondersteuning krijgt, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op onze gezondheidsproducten. Kies voor Metic en ervaar het verschil in kwaliteit en betrouwbaarheid.

2,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

2,0

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

lian

goed product opgestuurd gekregen

18 luglio 2023

Beste Cornelia,

Dank voor het delen van uw feedback op Trustpilot! Uw positieve woorden over onze service en de functies die we bieden, stellen we zeer op prijs. Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons.

Ons doel is om continu een uitmuntende service en vernieuwende functies te bieden, zodat al onze klanten een positieve ervaring hebben. Uw review bevestigt dat we op de goede weg zijn.

Mocht u nog aanvullende opmerkingen hebben of als we u verder kunnen assisteren, laat het ons dan gerust weten. Uw mening is belangrijk voor ons, en we hopen u in de toekomst weer te mogen helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer snelle levertijd en zeer accurate…

Zeer snelle levertijd en zeer accurate meting tevreden klant

17 luglio 2023

Beste Chakir,

Top bedrijf

Top bedrijf ! Had snel alles binnen 👍

13 luglio 2023

Beste Angelique,

Valutata 5 stelle su 5

The product was delivered quickly also…

The product was delivered quickly also the glucose meter works absolutely well

12 luglio 2023

Beste Arno,

Accuraat en betrouwbaar

Ik zocht al een tijdje naar een goede en betrouwbare glucosemeter. Heb er verschillende uitgeprobeerd maar geen enkele zo goed als die van Metic.

11 luglio 2023

Beste Bart,

Goeie service

Goeie service, snelle levering. Heb geen problemen gehad.

10 luglio 2023

Beste Zayox,

The service was fast!

11 luglio 2023

Beste Bram,

Werkt prima

Werkt prima, en is handig om te gebruiken. Er werd een duidelijke handleiding geleverd, hiermee kon ik goed op weg. Zeer gebruiksvriendelijk dus.

23 maggio 2023

Beste Hendrik,

Metic Team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più