METALSHOP Recensioni 330

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 5 stelle su 5

Mooie (web)shop met een zeer ruim assortiment en leuke aanbiedingen! Het geheel is erg overzichtelijk en het bestelproces gaat makkelijk. Ik ben erg tevreden.

Valutata 3 stelle su 5

Ik had 2 t shirts besteld en heb mijn bestelling nooit ontvangen. Dit werd veroorzaakt door de bezorgdienst. Na 2 maanden en een hoop gemail heb ik mijn geld terug. De verkopende partij is vera... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fijne schoenen besteld en vlot geleverd. Er was even wat verwarring tijdens het bestelproces maar alles kwam goed. Levertijd was 8 dagen, acceptabel. Tsjechië heeft een goede reputatie op het gebied... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Netjes allemaal goed levering en me pakje super goed ingepakt eerste bedrijf die ik mee maak hoe goed en netjes het verpakt is

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di musica
  2. Negozio di abbigliamento
  3. Negozio di accessori di moda
  4. Negozio di abbigliamento uomo
  5. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Wij verkopen al meer dan 15 jaar muziekbandkleding. Er zijn al duizenden van jullie die we kleden - metalheads, rockers, punkers en anderen, harde muziek is ook je levensstijl geworden. Elke dag selecteren we de meest interessante stukken voor onze planken en vooral voor uw kledingkasten. We proberen niet alleen te verkopen, maar ook de grenzen van metaaltrends af te bakenen. Welkom bij METALSHOP

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Hello 🤘

Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear that you’re happy with our service and the variety of products we offer. 😊

We look forward to seeing you again soon and hope you enjoy your next Metalshop experience!

Rock on 🤘

Prima

Prima, het werd snel geleverd en netjes verpakt ontvangen! Ze hebben een uitgebreider assortiment dan bijvoorbeeld Large, ook wat exclusievere merken uit Amerika en Uk. Er zijn verschillende betaalmethoden beschikbaar. Enige minpuntje vind ik dat de verzendkosten wat hoger zijn. Maar aan de andere kant spaar je punten voor korting.

26 novembre 2025

Hallo 🤘

Hartelijk dank voor uw lieve woorden en de uitgebreide beoordeling! We zijn blij dat uw bestelling snel en netjes verpakt is aangekomen en dat ons assortiment u bevalt. 😊

We nemen uw feedback over de verzendkosten zeker mee en hopen dat de punten voor korting een klein extra voordeel voor u zijn.

Bedankt voor uw vertrouwen en we kijken ernaar uit u weer te mogen helpen!

Met rockgroet 🤘

Goede qualiteit

Goede qualiteit

6 gennaio 2026

Risposta di METALSHOP

Bedankt voor de vijf sterren! We zijn blij dat je tevreden bent. Geniet van je nieuwe gear! 🔥

Prima prijs kwaliteitsverhouding

Prima prijs kwaliteitsverhouding.
Verzendtermijn is ok.
Dacht dat ik in NL iets kocht maar kwam uiteindelijk uit Tjechie.

9 gennaio 2026

Risposta di METALSHOP

Metal-fans zoals jij geven ons een doel! Bedankt voor je review. Geniet van je merch! 🔥

Betrouwbaar

Drukke periode, maar toch op tijd mijn bestelling binnen.

25 dicembre 2025

!!!!!

!!!!!!!!!!

23 dicembre 2025

Risposta di METALSHOP

Thanks for the 4 stars! 🤘 We really appreciate it and hope your next experience with us will be a full 5.

Retourzending rampzalig

Eerste paar keer bestelling geplaatst. Dit ging prima, buiten het betalen met klarna om. Dat staat aangegeven dat dat kan, maar niet dus.
Nu heb ik 1 oktober 2025, 2 broeken retour gestuurd. Tot nu toe nog steeds geen terugbetaling ontvangen, het is onvindbaar schijnbaar, dus moet ik maar even geduld hebben. Meerdere malen contact gehad via de mail, maar er is nog steeds niks bekend, ik moet hier zelf elke keer achteraan. Na dik 3 maanden nog steeds niks. Het gaat dus prima zolang je niks retour stuurt. Ik baal hier enorm van en wordt elke keer maar afgescheept met dat ze bezig zijn om het te onderzoeken. Maar een tussentijdse oplossing komt er niet of een retourbetaling. Ronduit belachelijk dat ik het bedrag niet terug krijg, na zo lang wachten!

1 ottobre 2025

Risposta di METALSHOP

Onze excuses voor het ongemak en de lange wachttijd. Dit is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten. Neem alstublieft contact met ons op via e-mail met uw bestel- en retourgegevens, zodat wij dit zo snel mogelijk voor u kunnen nakijken en oplossen.

Valutata 5 stelle su 5

Superblij met mijn hoodie en t-shirt…

Superblij met mijn hoodie en t-shirt van Metalshop.nl! Heerlijk zacht, perfecte pasvorm, topkwaliteit prints en levendige kleuren – precies zoals op de site.Netjes verpakt en in perfecte staat aangekomen. Geweldige prijs-kwaliteit en enorm assortiment officiële bandmerch. Ondanks de drukke kerstperiode uiteindelijk goed ontvangen. Absolute aanrader voor metal/rock/punk fans! Zeker weer bestellen.

6 gennaio 2026

Risposta di METALSHOP

Wauw, bedankt! Jouw review maakt ons blij en motiveert ons om nog beter te worden. 🤘

Levering prima maar jas onbruikbaar ivm kapotte rits..zonde

Levering prima maar jas onbruikbaar ivm kapotte rits..zonde
Levering en betaling helemaal prima verlopen, blij met de winkel zelf is zeker betrouwbaar kwa levering. Killstar Jacket Night owl besteld, mooie jas. Minpunten komen eerder doordat de rits vrij snel kapot is gegaan. Voor een jas van 140 is dit dan wel erg jammer als je nu de rits extern mag gaan vervangen omdat deze niet werkbaar is..Niet blij dus

1 dicembre 2025

Risposta di METALSHOP

Bedankt voor uw review. Het spijt ons zeer dat de rits van uw jas kapot is gegaan. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we u willen bieden. Neem alstublieft contact met ons op via e-mail, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Slechte afwikkeling kwijtgeraakt pakket

Heb op 24-11 een bestelling geplaatst, deze is vervolgens bijna een maand later nog niet geleverd.

Een DPD onderzoek wees op 15-12 uit dat het pakket kwijt is geraakt.

Nu weigert Metalshop een gratis nazending aan te maken, deze mag ik zelf gaan betalen, want ze hebben nog geen vergoeding vanuit DPD ontvangen.

Spullen komen blijkbaar uit Tjechie,
Leuke zaak, mooie producten en versturen producten keurig op.

Echter is het wel zo dat het internationale verzendproces erg traag is en als er in dit proces iets misgaat, je er totaal alleen voor staat.

18 dicembre 2025

Risposta di METALSHOP

Wij vinden het erg jammer dat dit zo is gelopen. Vertragingen en verloren pakketten zijn frustrerend en we begrijpen uw standpunt volledig. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing.

snelle service

besteld en paar dagen al in huis , metalshop top

26 novembre 2025

Risposta di METALSHOP

Bedankt voor de review! Fijn dat we je niet hebben teleurgesteld. 🤟 Keep rocking!

Perfecte afhandeling

Perfecte afhandeling, mooi product!

25 novembre 2025

Risposta di METALSHOP

This makes us happy! Your satisfaction is the biggest reward for us. 🤟 Thanks for your support!

Team Metalshop

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più