Det er sygt for dårligt at selv i Finalen hvor der kun spilles denne ene kamp at der stadig er problemer med det forpulet skrammel Kan knapt nok lige nå at se 1 periode så stopper skiftet Ikke nok med... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Oftere tekniske fejl gennem en kamp, end en kamp uden. Grafik, signal, replay, interview”station”. En af delene virker som udgangspunkt ikke. Med en pris højere end Netflix - og med færre timers send... Leggi di più
Ualmindeligt dårligt gang bræk… Det er direkte pinligt hvor dårlig man kan være til at producere en sportskanal når man udelukkende viser en sportsgren i et enkelt land… gi rettighederne tilbage til... Leggi di più
Hvis man kunne give 0 stjerner, så havde de fået det. Det er endnu ikke lykkes mig, at se en eneste kamp uden at blive smidt af signalet adskillige gange 🤬 Metalligaen.tv lover og lover, a... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Metalligaen.tv er en streamingplatform, der dækker Metal Ligaen direkte fra landets største ishockeyarenaer. Metalligaen.tv sender alle sæsonens 265 grundspils- og slutspilskampe. Platformen ejes og drives af streamingvirksomheden Sportway.
Informazioni di contatto
Trekronergade 126G, Valby, 2500, Danimarca
- +45 24243113
- support@metalligaen.tv
- metalligaen.tv
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Det fungerer 98% lidt udfald
Det fungerer 98% lidt udfald, hakker lidt, og nogen gange en dårlig kameraføring, ved selvfølgelig ikke om han lige skulle pille næse eller nyse, men du skal følge pucken og have angrebene i focus i begge ender. Men det bliver måske lidt bedre. Osse med at vise både tid og udvisnings minutter. Og det er jo blevet lidt bedre.
Det hakker
Det hakker, så billedet står stille 5-10 gange i minuttet.
Det værste møj
Metalligaen.tv lever ikke op til hvad…
Metalligaen.tv lever ikke op til hvad de lover, i dag er der endnu engang udfald i deres streaming, og det er på flere forskellige platforme, deres egen app, og via internet login på Safari eller Google Chrome, resultatet er det samm, VIRKER IKKE, har skrevet til support, men intet svar, det kommer sikkert efter at kampene er slut, trist at man har tegnet et fuld 1 års Abo
Det er simpelt hen for dårligt billedet…
Det er simpelt hen for dårligt billedet fryser konstant TV 2 leverede varen også i aften var der afbrydelser igen
nul stjerner, virkelig dårligt, tilbage til tv2 tak.
Kunne man give nul stjerner så havde det fået det, virkelig dårlig live tv, fryser hele tiden og det er det samme med når man skal se genudsendelse. Håber virkelig tv 2 for det tilbage igen. Ingen app til så man kan se det heller, og man kan heller ikke kaste det op på ens tv selv om logoet til det er der. Har ikke noget godt og sige om det. Mange ting man går glip af under kampen på banen. Kommentator er os kedelige og høre på og de har kun sig selv og snakke med, på tv 2 sidder de 2 og snakker om kampen og om fejl og ser gengivelser af ting ser var godt og mindre godt. Når de snakker med spillerne under landsholds kampene kan man ikke høre hvad de bliver spurgt om og det er verden på engelsk eller tysk.
En hel kamp hvor lyden til kommentatoren var virkelig dårlig, og snakker om lige gyldige ting nogen gange os.
Nul stjerner fra mig af. Tilbage til tv 2 tak.
Den dårligste streaming tjeneste på markedet p.t.
Det er den største Joke, at sælge en streamingtjeneste som ikke virker. De lovet at have en App klar, skrev de 22 /8 snart. I dag 3 nov. Er forsat ikke en app og det virker ikke altid. Nogen gange kan se 10 min, så mister den forbindelsen. Andre gange kan du ikke logge på det er det dårligste streaming produkt der p.t. er på marked.
Køb ikke dette produkt
Man kan hverken se live streaming eller de kampe der ligger i arkivet, det er som at se diasshow eller PowerPoint.
Det er dog få gange, lykkedes at se noget sammenhængende hockey, men jeg ved ikke hvorfor det virker nogle gange.
Jeg tog kontakt til metaligaen.tv, men de har ingen løsning på problemet.

Købt tv med 144hz kører fejlfrit her
Mest uduelige hjemmeside
Mest uduelige hjemmeside. Kan ikke komme op på TV og kan kun se det på mobil. Kan ikke engang slå det op på tv’et fra mobil. Når vi sætter lyd på kan den ikke streame. En omgang bib kort sagt

Risposta di Metalligaen.tv
SKANDALE STREAMING! SKANDALE STREAMING!
1 stjerne fordi jeg ikke kan give mindre.
En streaming tjeneste, der lagger så meget, at der er større chance for sort skærm, end der er chance for at se 2 sekunders sammenhængende ishockey. Forrygt at man kan få sig selv til at tage penge for så elendigt et produkt. Håber virkeligt at rettighederne går tilbage til Tv2, og i ikke skal have dem de næste 6 år, det vil sgu skade ishockeysporten i DK.

Umulig og dårlig streaming
Det er nærmest umulig at streame, den “bedste” løsning jeg er kommet frem til, er at køre over HDMI fra en computer. Det fungerer slet ikke, og kvaliteten er dårlig.
Utroligt at det er søsat inden det virker.
De burde gå tilbage til TV2PLAY.

0 stjerner hvis muligt
0 stjerner hvis muligt.
Hver anden kamp er umuligt at se, udfald på udfald, hvor man kan se 3-4 sekunders ishockey ad gangen.
Skriver man til dem, så får man en sludder for en sladder og de lever ikke op til det, de skriver i mailen.
Ganske enkelt elendigt klamphuggeri!!!!

Risposta di Metalligaen.tv
Det hakker hele tiden og er ikke…
Det hakker hele tiden og er ikke pengene værd

Risposta di Metalligaen.tv
en stjerne kun fordi jeg ikke kan give…
en stjerne kun fordi jeg ikke kan give mindre.... ringer koncept skal man lede længe efter...
konstant ophold i udsendelserne.... ikke fem flade øre værd, men man har ikke engang mulighed for at se kampene andre steder. bestemt ikke imponeret

Risposta di Metalligaen.tv
Hakkende forbindelse med store udfald
Hakkende forbindelse med store udfald. Kan ikke castes til chromecast.

Risposta di Metalligaen.tv
Hakker og stopper hele tiden
Hakker og stopper hele tiden, kun op til 10 sek. uden hakken. 🙈🙈
Piv ringe af Metalliga TV.

Risposta di Metalligaen.tv
De kan ikke levere varen
Har desværre købt et årsabonnement, men det er umuligt at følge kampene.
Hvis de ikke kan levere varen, må de sende pengene retur.
Efter en meget sølle start er der heldigvis rettet op på det, så det næsten ikke hakker mere.
Den sidste stjerne gemmer jeg lige, til det også fungerer på Iphone, så man kan følge med, når man ikke befinder sig hjemme.

Risposta di Metalligaen.tv
Ikke pengene værd ødelæggende for Dansk…
Ikke pengene værd ødelæggende for Dansk hockey. Få nu styr på det eller lad tv2 overtage igen. Overvejer alvorligt at opsige abonnementet. Hellere ikke se hockey end blive frustreret over den ringe kvalitet.

Amatører
På appen står der, at man kan chromecaste fra Safari samt app, så jeg køber en chromecast. Det virker ikke og efter flere dage får jeg en besked fra dem, at det skulle virke fra en pc. Skal jeg så også ud at investere i en computer (hvis jeg ikke havde sådan én)? Og havde man så kunnet se kampen fra sin mobil uden afbrydelser, så havde jeg nok kunnet leve med det, men det virkede heller ikke pga. udfald. I kan simpelthen ikke kræve penge for sådan en omgang amatør kanal.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.