Metalligaen.tv Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

1,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Det er sygt for dårligt at selv i Finalen hvor der kun spilles denne ene kamp at der stadig er problemer med det forpulet skrammel Kan knapt nok lige nå at se 1 periode så stopper skiftet Ikke nok med... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Oftere tekniske fejl gennem en kamp, end en kamp uden. Grafik, signal, replay, interview”station”. En af delene virker som udgangspunkt ikke. Med en pris højere end Netflix - og med færre timers send... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ualmindeligt dårligt gang bræk… Det er direkte pinligt hvor dårlig man kan være til at producere en sportskanal når man udelukkende viser en sportsgren i et enkelt land… gi rettighederne tilbage til... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Hvis man kunne give 0 stjerner, så havde de fået det. Det er endnu ikke lykkes mig, at se en eneste kamp uden at blive smidt af signalet adskillige gange 🤬 Metalligaen.tv lover og lover, a... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di streaming di film

Scritti dall'azienda

Metalligaen.tv er en streamingplatform, der dækker Metal Ligaen direkte fra landets største ishockeyarenaer. Metalligaen.tv sender alle sæsonens 265 grundspils- og slutspilskampe. Platformen ejes og drives af streamingvirksomheden Sportway.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Det fungerer 98% lidt udfald

Det fungerer 98% lidt udfald, hakker lidt, og nogen gange en dårlig kameraføring, ved selvfølgelig ikke om han lige skulle pille næse eller nyse, men du skal følge pucken og have angrebene i focus i begge ender. Men det bliver måske lidt bedre. Osse med at vise både tid og udvisnings minutter. Og det er jo blevet lidt bedre.

9 gennaio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Metalligaen.tv lever ikke op til hvad…

Metalligaen.tv lever ikke op til hvad de lover, i dag er der endnu engang udfald i deres streaming, og det er på flere forskellige platforme, deres egen app, og via internet login på Safari eller Google Chrome, resultatet er det samm, VIRKER IKKE, har skrevet til support, men intet svar, det kommer sikkert efter at kampene er slut, trist at man har tegnet et fuld 1 års Abo

3 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

nul stjerner, virkelig dårligt, tilbage til tv2 tak.

Kunne man give nul stjerner så havde det fået det, virkelig dårlig live tv, fryser hele tiden og det er det samme med når man skal se genudsendelse. Håber virkelig tv 2 for det tilbage igen. Ingen app til så man kan se det heller, og man kan heller ikke kaste det op på ens tv selv om logoet til det er der. Har ikke noget godt og sige om det. Mange ting man går glip af under kampen på banen. Kommentator er os kedelige og høre på og de har kun sig selv og snakke med, på tv 2 sidder de 2 og snakker om kampen og om fejl og ser gengivelser af ting ser var godt og mindre godt. Når de snakker med spillerne under landsholds kampene kan man ikke høre hvad de bliver spurgt om og det er verden på engelsk eller tysk.
En hel kamp hvor lyden til kommentatoren var virkelig dårlig, og snakker om lige gyldige ting nogen gange os.
Nul stjerner fra mig af. Tilbage til tv 2 tak.

12 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Den dårligste streaming tjeneste på markedet p.t.

Det er den største Joke, at sælge en streamingtjeneste som ikke virker. De lovet at have en App klar, skrev de 22 /8 snart. I dag 3 nov. Er forsat ikke en app og det virker ikke altid. Nogen gange kan se 10 min, så mister den forbindelsen. Andre gange kan du ikke logge på det er det dårligste streaming produkt der p.t. er på marked.

3 novembre 2023

Køb ikke dette produkt

Man kan hverken se live streaming eller de kampe der ligger i arkivet, det er som at se diasshow eller PowerPoint.

Det er dog få gange, lykkedes at se noget sammenhængende hockey, men jeg ved ikke hvorfor det virker nogle gange.
Jeg tog kontakt til metaligaen.tv, men de har ingen løsning på problemet.

26 ottobre 2023

Hej Carsten,

Når du siger, du hverken kan livestreame eller se arkiverede kampe, fristes jeg selvfølgelig til at spørge, om du har et aktivt abonnement? :)

Men det tror jeg nu, du har. Vil du ikke kontakte mig med det samme på support@metalligaen.tv, og så ser jeg lige, om jeg kan hjælpe dig.

Jeg kan ikke genkende billedet af, at vi ikke har en løsning.

Mest uduelige hjemmeside

Mest uduelige hjemmeside. Kan ikke komme op på TV og kan kun se det på mobil. Kan ikke engang slå det op på tv’et fra mobil. Når vi sætter lyd på kan den ikke streame. En omgang bib kort sagt

21 ottobre 2023

Hej Kristian,

Vi understøtter desværre ikke alle TV-browsere, men er på vej med en app, der indeholder både Airplay og Chromecast, og derfor formentlig løser dine problemer.

Vil du venligst kontakte mig på support@metalligaen.tv vedrørende dit lydproblem? Det er noget, jeg gerne vil løse for dig.

Valutata 1 stelle su 5

SKANDALE STREAMING! SKANDALE STREAMING!

1 stjerne fordi jeg ikke kan give mindre.
En streaming tjeneste, der lagger så meget, at der er større chance for sort skærm, end der er chance for at se 2 sekunders sammenhængende ishockey. Forrygt at man kan få sig selv til at tage penge for så elendigt et produkt. Håber virkeligt at rettighederne går tilbage til Tv2, og i ikke skal have dem de næste 6 år, det vil sgu skade ishockeysporten i DK.

5 settembre 2023

Hej Rene,

Vi håber, at du er begyndt at se mere sammenhængende ishockey end sort skærm. Vi havde tekniske problemer for en periode, der også omfatter den dato, du har skrevet anmeldelsen.

Vi gør et ydmygt forsøg på at løfte dansk ishockey yderligere i samarbejde med klubberne og DIU generelt - og det er bl.a. derfor, vi producerer alle kampe med danske kommentatorer, interviews, op- og nedtakt.

Oplever du stadig problemer med signalet eller din konto, er du meget velkommen til at kontakte os på support@metalligaen.tv

Umulig og dårlig streaming

Det er nærmest umulig at streame, den “bedste” løsning jeg er kommet frem til, er at køre over HDMI fra en computer. Det fungerer slet ikke, og kvaliteten er dårlig.
Utroligt at det er søsat inden det virker.
De burde gå tilbage til TV2PLAY.

5 ottobre 2023

Hej Mads,

Vi er klar over, at der har været nogle udfordringer med platformen og vores servere i starten af sæsonen, men serverne har vi løst og vores platform bliver løbende bedre og bedre - også til at streame til TV.

Vi har en app klar meget snart, hvor man kan streame via Airplay og Chromecast.

0 stjerner hvis muligt

0 stjerner hvis muligt.
Hver anden kamp er umuligt at se, udfald på udfald, hvor man kan se 3-4 sekunders ishockey ad gangen.
Skriver man til dem, så får man en sludder for en sladder og de lever ikke op til det, de skriver i mailen.
Ganske enkelt elendigt klamphuggeri!!!!

Hej Brian,

Det er sandsynligt, at også jeg har svaret dig i supporten, da jeg er medansvarlig i vores kundekommunikation på Metal Ligaen. Du skal være velkommen til at uddybe, hvorfor vi ikke lever op til det, vi skriver i vores svar.

Jeg beklager den oplevelse, du har haft med os på metalligaen.tv. Jeg håber, du er blevet mere tilfredse med vores produkt siden.

Valutata 1 stelle su 5

Det hakker hele tiden og er ikke…

Det hakker hele tiden og er ikke pengene værd

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Oplever du stadig disse problemer? Vi har i al fald forbedret vores servere, siden du oplevede disse udfordringer. Jeg håber, du er mere tilfreds med produktet i dag :)

Valutata 1 stelle su 5

en stjerne kun fordi jeg ikke kan give…

en stjerne kun fordi jeg ikke kan give mindre.... ringer koncept skal man lede længe efter...
konstant ophold i udsendelserne.... ikke fem flade øre værd, men man har ikke engang mulighed for at se kampene andre steder. bestemt ikke imponeret

Hej Henri,

Konceptet er vel sådan set i orden, hvis man er ishockeyfan? Vi sender samtlige kampe fra den bedste danske ishockeyliga live med danske kommentatorer og på en platform, hvor du kun betaler for din sport og intet andet.

Vi har haft nogle problemer med platformen, men baseret på den seneste tids henvendelser, mener jeg, at vi er kommet efter det :)

Og siden din henvendelse har vi i øvrigt lavet aftaler med Pluto TV og Sport LIVE, hvilket betyder, at du også fra tid til anden kan se en af vores kampe på deres platform, hvis du har lyst. Vi gør det for at øge eksponeringen og potentialet til seere, der ikke har 'mødt' os og Metal Ligaen endnu.

At se alle kampe er dog stadig en eksklusiv mulighed, du kun har på vores tjeneste :)

Valutata 1 stelle su 5

Hakkende forbindelse med store udfald

Hakkende forbindelse med store udfald. Kan ikke castes til chromecast.

Hej Arne,

Der er en app på vej, og den kommer snart. Den vil indeholde mulighed for at caste til både Airplay og Chromecast.

Valutata 1 stelle su 5

Hakker og stopper hele tiden

Hakker og stopper hele tiden, kun op til 10 sek. uden hakken. 🙈🙈
Piv ringe af Metalliga TV.

22 settembre 2023

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse. Jeg håber, du er blevet mere tilfreds med servicen siden?

Ellers er du meget velkommen til at kontake os på support@metalligaen.tv.

Valutata 4 stelle su 5

De kan ikke levere varen

Har desværre købt et årsabonnement, men det er umuligt at følge kampene.
Hvis de ikke kan levere varen, må de sende pengene retur.

Efter en meget sølle start er der heldigvis rettet op på det, så det næsten ikke hakker mere.
Den sidste stjerne gemmer jeg lige, til det også fungerer på Iphone, så man kan følge med, når man ikke befinder sig hjemme.

Hej Torben,

De problemer er løst nu. Jeg håber, du har fulgt den seneste tids spændende kampe!

Valutata 1 stelle su 5

Ikke pengene værd ødelæggende for Dansk…

Ikke pengene værd ødelæggende for Dansk hockey. Få nu styr på det eller lad tv2 overtage igen. Overvejer alvorligt at opsige abonnementet. Hellere ikke se hockey end blive frustreret over den ringe kvalitet.

Hej Tom,

Vi mener i al beskedenhed, at vi gør alt hvad vi kan for at løfte dansk ishockey. Hver kamp sender vi med optakt, kommentatorer, interviews, en kort nedtakt samt løbende højdepunkter fra øvrige kampe.

Håber du er blevet mere tilfreds med produktet siden :)

Amatører

På appen står der, at man kan chromecaste fra Safari samt app, så jeg køber en chromecast. Det virker ikke og efter flere dage får jeg en besked fra dem, at det skulle virke fra en pc. Skal jeg så også ud at investere i en computer (hvis jeg ikke havde sådan én)? Og havde man så kunnet se kampen fra sin mobil uden afbrydelser, så havde jeg nok kunnet leve med det, men det virkede heller ikke pga. udfald. I kan simpelthen ikke kræve penge for sådan en omgang amatør kanal.

Hej Trille,

Din anmeldelse er skrevet dagen efter en fredag, hvor vi oplevede et stort og beklageligt servernedbrud, der gjorde, at aftenens fire kampe fungerede utilstrækkeligt. De skulle gerne have fungeret for dig on-demand dagen efter.

Hvis du har skrevet til os på support@metalligaen.tv, så har vi formentlig løst dine kontoproblemer. Ellers er du velkommen til at skrive til mig. Serverproblemerne har vi løst :)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più