Det er sygt for dårligt at selv i Finalen hvor der kun spilles denne ene kamp at der stadig er problemer med det forpulet skrammel Kan knapt nok lige nå at se 1 periode så stopper skiftet Ikke nok med... Leggi di più
Oftere tekniske fejl gennem en kamp, end en kamp uden. Grafik, signal, replay, interview”station”. En af delene virker som udgangspunkt ikke. Med en pris højere end Netflix - og med færre timers send... Leggi di più
Ualmindeligt dårligt gang bræk… Det er direkte pinligt hvor dårlig man kan være til at producere en sportskanal når man udelukkende viser en sportsgren i et enkelt land… gi rettighederne tilbage til... Leggi di più
Hvis man kunne give 0 stjerner, så havde de fået det. Det er endnu ikke lykkes mig, at se en eneste kamp uden at blive smidt af signalet adskillige gange 🤬 Metalligaen.tv lover og lover, a... Leggi di più
Metalligaen.tv er en streamingplatform, der dækker Metal Ligaen direkte fra landets største ishockeyarenaer. Metalligaen.tv sender alle sæsonens 265 grundspils- og slutspilskampe. Platformen ejes og drives af streamingvirksomheden Sportway.
Trekronergade 126G, Valby, 2500, Danimarca
- +45 24243113
- support@metalligaen.tv
- metalligaen.tv
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Helt forfærdeligt
Helt forfærdeligt! Spild af penge, det eneste man får lov at se er loading eller en kamp det hakker så meget du ikke ved hvad der sker. Usmageligt i vil sætte priser op, uden at fikse alle jeres tekniske problemer!😠
Igen igen. Man tror i er bedøvende ligeglade
Tænker i godt ved at det er gennemført dårligt med nedbrud i en tæt semifinale.
Fedt at i sætter prisen op næste år
Fedt at i sætter prisen op næste år, hvis det samme kvalitet som i år så good luck.
Igen idag hakker det konstant mellem Aalborg og Esbjerg, men det jo intet nyt i det desværre.
Seriøst!!😳
Seriøst!!😳
Det er simpelthen det dårligste streaming nogensinde.
Intet har de levet op til som lovet, ja selv speakerne er så amatører 🙈
Og som prikken over iet er i så grådige at
Øge Prisen på månedskort og årskort
Henholdsvis til
139 kr. og 999 kr.
For noget der ikke har været andet end problemer med.
I overlever ikke længe i Media Branchen..
Det er da det mest elendige..
Det er da det mest elendige..
Tidlgere kunne jeg følge med, og lære de andre holds spillere at kende på tv2.
Nu gider jeg ikke gå i skøjtehallen, da de andre hold er totalt fremmede.
Det er da en skandale at der ikke er…
Det er da en skandale at der ikke er styr på sendingen enten kan man ikke komme ind og ellers fryser og jakker det hele tiden hvad med at i kompenserer os vi betaler for at kunne se kampene det ville heller ikke være ok hvis i skulle have lavet feks en bil som i så betalte for og den så stadigvæk ikke var i orden så ville i også have pengene tilbage super dårligt stil fra jeres side
Man får slet ikke det man betaler for
Man får slet ikke det man betaler for, og de fleste kampe kan man ikke se, da signalet er så ringe at det hakker. Desuden er kommenteringen slet ikke på niveau med det TV2 kunne levere.
Det er IKKE optimalt …
Det er IKKE optimalt …. I dag igen kan vi slet ikke se kampen da det hakker i det.
Nu vil jeg altså have min penge tilbage….
Konstant udfald
Total amatøragtigt! Fungerer slet ikke. Konstant udfald! Har brokket mig 4 gange. Hvordan kan man tage penge for noget der ikke virker! Vil gerne ha tv2 Play tilbage…. De havde styr på det
Det må bli en ommer og penge retur!
Hak på hak på hak og mange gange står billedet helt stille mm.!! Det sker gang på gang! Det kan man ikke tá penge for / det en ommer !
Øv
Jeg håber virkelig at det er noget andet til slutspillet!! Sæt igang.
metalligaen.tv
Det er simpelthen ikke godt, at en streaming tjeneste, virker så dårligt.
Jeg caster det ikke engang, men forsøger at se det på min computer, hvad nærmest ikke kan lade sig gøre, så meget lagger det.
Jeg vil overveje kraftigt, at opsige det.
Det er en om gang bæ mås! Det fungerer overhovedet ikke!
Jeg ville se danmark spille og valgte så og købe et abonnement og det fortryder jeg virkeligt!!! Jeg kunne overhovedet ikke se kampen fordi den hakket så ekstremt meget og jeg måtte til sidst opgive og se det!, i må sgu komme op med noget bedre, for det fungerer overhovedet ikke og man kan lige så godt smide penge ud af vinduet 🤬
Gider ikke load og spille uden at den hakker.
Appen har ellers kørt stabilt i lang tid, men siden Final4 har den virkelig være elendig.. I aften kan jeg igen ikke se mere end 5-10 sekunder før den igen skal loade konstant.
De problemer var der ALDRIG hos Tv2sport.
Hakker konstant
Jeg syntes det hele er et fint koncept. Bare drøm ærgeligt at det hakker helt vildt meget. Nu har jeg de sidste to kampe, sønderjyske har spillet, siddet med tålmodighed i over en time hvor jeg så knap har set 15 min af hele kampen fordi det hakker hele tiden. Der er et eller andet der ikke fungerer helt optimalt og det er bare super ærgerligt. Det gør at man mister lysten til at købe abonnement igen…
Det er en skandale
Det er en skandale. De har frataget sporten muligheden for at få skabt interesse og kvaliteten af udsendelserne er helt væk.
Amatører der sender i skod kvalitet, spar dine penge.
Sidder og glæder mig til at se Final4 semifinalerne, men billedkvaliteten er så dårlig og pixeleret at billedet kun er skarpt når spillerne står stille - Lige til et par dårlige øjne. Pucken ligner et stykke af en brækket stav som farer rundt.
I mangler båndbredde til at sende en ordentlig kvalitet til os som gerne vil se topkampene i ishockey.
Og nej det er ikke mit grej som ikke kan levere, det er jeres set-up.
Jeg har tidligere klaget over samme problem og den gang fået at vide at i er klar over problemet…… så er det sgu ik godt nok at i igen sender i samme lortekvalitet når et af danmarks største ishockey arrangementer afvikles.
Der ligger også en mail i jeres indbakke, med info om mit set-up, så jeg ser igen frem til at høre hvad i vil foretage jer da det jo er en gentagelse ……
Fjern Eskildsen fra mikrofonen for altid
Kommer aldrig til at købe det her igen
Kommer aldrig til at købe det her igen, utroligt at man ikke kan se en kamp, uden at den stopper hele tiden med at streame og vil anbefale at folk holder sig langt væk fra Metslligaen.tv.
Lækkert med en løsning til ishockey…
Lækkert med en løsning til ishockey hvor sporten hvor den er prioriteret! Istedet for TV2 hvor alt fra håndbold til stangtennis kom før hockey.
Fungerer efter en lidt hård start super godt, eneste der mangler nu er en app til TV'et så det ikke skal castes fra app.