Jeg er indtil videre i et forløb hos Haidar, hvor jeg har den udsøgte fornøjelse at have Mike som min coach. Jeg kan kun give Mike ros, for det fortjener han virkelig. Mike er en yderst behagelig p... Leggi di più

Jeg kan varmt anbefale mentorfitness.dk til alle, der ønsker et seriøst og bæredygtigt træningsforløb. Min coach, Haider, har været en enorm støtte gennem hele processen. Han er professionel, m... Leggi di più

Jeg har nu været på forløb hos Haidar i 16 uger: er kommet af med 12 kg, trods livet som nybagt mor. Haidar formår at tilpasse alle planer til den dagligdag jeg har, og er helt overordnet bare møghamr... Leggi di più

Jeg har været i et forløb hos Haidar i 2,5 måneder og tabt næsten 7 kg. Mit mål var at tabe fedt + bygge muskler. Haidar har under forløbet været super professionel og altid til rådighed, hvilket har... Leggi di più

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

4,6

Tutte le recensioni

36 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hvorfor startede jeg ikke noget før!

Jeg startede mit forløb hos Haidar for ca 3 måneder siden! Husker den første samtale med Haidar hvor jeg var skeptisk om det kunne lykkes med mine skader og med den hverdag jeg har. Haidar var bestemt overbevisende og sagdedet var peanuts! For det kunne VI sagten klare. Og han havde ret! VI klarer det sammen for Haidar er der altid til spørgsmål hvis man ikke kan mere psykisk ellet bare motivation falder så står han klar til at gribe en og skubbe en op igen! Min største udfordring var at give slip og ikke være kontrollerende mentalt og i dette forløb har jeg lært at give mere slip og det ville jeg ikke kunne hvis jeg ikke havde en coach som Haidar der lærte mig at give slip og stole på en anden person. For i dette forløb er det ikke kun en selv der giver 100% men der sidder en coach der giver 110% og det kan mærkes! Det eneste jeg fortryder er hvorfor jeg ikke gik igang noget før!

17 aprile 2022

Hold jer væk!!!

Hold jer væk!!!
Jeg har haft et kort forløb med Haidar, men desværre havde jeg bundet mig i 6 måneder.
Det har været min værste oplivelse nogensinde.
ikke nok med at han ikke kan finde ud af at være "mentor" som han kalder sig, men snyder også med at have penge fra ens bank.
jeg havde opsagt mit forløb en måned efter start, men han vælger så at trække penge for yderligere to måneder fordi han mener at jeg ikke havde opsagt forløbet 1 måned før.
Nu har jeg sendt en indsigelse til min bank og håber på at få mine penge tilbage.
Jeg vil bare advar jer alle der tænker at starte et forløb hos ham.
må Allah vidne at det jeg siger er rigtigt.

12 aprile 2022
Logo di Mentorfitness

Risposta di Mentorfitness

Hej Bafrin

Jeg har som jeg også skrevet til dig undersøgt sagen nærmere og har forsøgt at nå til enighed med dig omkring dette.

Tilbage i september 2021 tilmelder du dig til et forløb på 8 måneder med en binding på 6.

I oktober måned gav du klart udtryk om at du opdagede at du søgte anderledes hjælp end det jeg kunne tilbyde dig men desværre kom det til udtryk som at det var jeg som manglede at give dig det du søgte. Jeg sørgede for at forventningsafstemme med dig hvordan kommunikation mellem coach og klient fandt sted hvilket du var indforstået med men valgte alligevel at bruge det som grundlag for at jeg ikke var der nok for dig. Jeg tog endda et par ekstra telefonopkald med dig 10 dage inde i dit forløb fordi du havde stærkt brug for det og her gav du igen udtryk for at du lige manglede et skub, men jeg på den anden side gjorde det klart at disse opkald ikke er en del af det forløb du har skrevet dig op til, men blot en ekstra gestus jeg selv valgte at give. I forløbet er det klientens ansvar om at række ud hvis der er noget der evt skal ændres eller hvis man har brug for hjælp og ikke coachens ansvar om at gætte sig frem til. Jeg spurgte dig i sin tid om du havde lyst til at tage en snak om en form for løsning så vi begge kan nå til enighed i hvad der nu skal stilles op i din situation men du havde desværre for travlt med at beskylde mig for en række ting som jeg slet ikke er enige med dig i. Her kunne jeg desværre ikke nå ind til dig, og måtte fratage mig ansvaret for noget jeg ikke selv var skyld i til at starte med.

Du vælger så at ikke at benytte dig af det resterende forløb da du som nævnt gav udtryk for at du havde brug for en anderledes form for hjælp, hvilket var fair nok, men det ændre ikke på det faktum af at din aftale lød på et 8 måneders forløb og en binding på 6.

Ønsker man at ophør aftalen efter endt bindingsperiode er det en forudsætning at man melder fra med 1 måneds varsel. Det står klart og tydeligt i handelsbetingelserne. Du mener selv at du opsagde tilbage i oktober hvilket jeg ikke kan finde noget dokumentation på i hele vores korrespondance. Det er dit ansvar som klient om at opsige din aftale efter endt bindingsperiode og kan desværre ikke forvente at det sker af sig selv.

Mvh
Haidar Alawie.

Aha- Øjeblikke

jeg har startede mit forløb hos Haidar for ca 3 måneder siden, jeg fortryder aldrig den forløb jeg er i gang med ham, det bedste for mig er alle de mentor video og samtaler vi har sammen. fortællinger, det er rent terapi, hvis jeg ikke kendt ham som Coach her så tror ikke på at kunne starte træning om 10 år heller.
ved første samtale anede jeg ikke, hvordan oplevelsen ville være, jeg var skeptisk, bekymret for at det ville være spild af tid og penge, men jeg kom frem til et stort Aha-øjeblikke , hvor Haidar overvinder mine problemer, og hans samtaler gør mig stærkere i mit mål, han ændrer min adfærd og overbevisning til det punkt, hvor det ikke længere er et problem, jeg giver ham her nu 10⭐️ for uden ham var jeg ikke stærk nok til at når her, Haidar har giver mig de indre og ydre ressourcer til at håndtere forløbet op- og nedture🙏🏻🙏🏻tak for alt kære Haidar🤗

8 aprile 2022

Haider har været livsændrende

Haider har været livsændrende. Haider hjælper mig kontinuerligt med at opnå mine livsmål, og han er der altid for mig - selv når jeg ikke er der for mig selv. Haider er altid engageret til at indlære mig nye helbredsmæssige færdigheder, og med Haider på sidelinjen har jeg opnået mere på to måneder end jeg nogensinde har opnået før. Haider har hjulpet mig med at opnå en livsstilsændring fremfor bare at implementere en af de nyeste kortvarige "trend-diets" som aldrig virker. Hans planer er også logiske og lette at gennemskue - lige til at bruge. Jeg kan klart anbefale Mentor Fitness som en skelsættende faktor i ethvert individs mål om at opnå et sundere og gladere liv.

3 aprile 2022

Dedikeret, passioneret og motiveret coach

Online coaches har I disse tider fået et lidt blakket ry, men jeg kan være ærlig og sige, at Haidar bestemt ikke hører til den kategori!
Haidar er for mig oprigtig og meget passioneret omkring sin profession, og klienter.
Haidar har et yderst positivt mindset, og han er ikke bleg for at udfordre én og skubbe på, på de helt rigtige tidspunkter.
Haidar er med på sidelinjen hele vejen igennem ens forløb og det tryggeste er, at Haidar med 110% sikkerhed står klar på ens dårlige dage. Han er både lyttende og forstående, og sammen får man det bedste ud af den pågældende situation.
Af hjertet tak, for at hjælpe min søn til at være nu den bedste version af sig selv.
Tak for den pædagogiske tilgang, og ikke mindst friheden til at min søn kunne leve sit liv, uden at gå glip af sociale arrangementer.
Haidar får uden tvivl mine varmeste anbefaling.

29 marzo 2022

Bedste coach!

Jeg har tidligere forsøgt andre forløb hos forskellige coaches og var ved at give op!
Jeg var så frustreret, irriteret på mig selv over det aldrig lykkedes for mig, men kun andre.
Jeg har været til diverse læger i DK og skulle til udlandet for at tjekke hvad jeg ikke kunne tåle pga min oppustethed uanset hvad jeg spiste.
Jeg kontaktede dig for at høre om du havde erfaring med dette og om du kunne hjælpe.
Jeg står idag 3 måneder efter med ingen oppustethed - lægerne kunne ikke løse problemet, men det kunne du!

Jeg har derudover fundet ud af 1 ting - kemi og oprigtighed er det vigtigste ved en coach.
At have en coach som man virkelig kan mærke brænder for at hjælpe andre og "det ikke bare er et arbejde" kan virkelig mærkes hos dig.
Du er oprigtig, lydhør, ærlig og man kan mærke du brænder for at hjælpe andre og ønsker det bedste for andre kan nå i mål.
Man står ikke alene, men har en coach som har ens ryg 100%!
Jeg glæder mig til vejedag, for at dele det med dig, for kan mærke du oprigtig bliver glad og har altid gode råd og ros med på vejen uanset hvordan ugen har været. Hvis det har været en mindre god uge bliver det vendt til noget positiv med råd til den kommende uge.

Elsker at kostplanerne er varrigerende, lækre og er lavet efter hvad man plejer at spise.
Har man brug for noget nyt i planen skifter du den med det samme - det giver bare frihed så man ikke føler sig begrænset.

Håber alle får chancen for at have en coach som dig, de vil ikke fortryde et sekundt!!!
Jeg valgte, at give dig den sidste chance og jeg fortryder det ikke et sekund.
Kan varmt anbefales!

27 marzo 2022

Fed rejse

Jeg var meget skeptisk i starten og kastede mig bare ud i et forløb men dagen i dag er jeg rigtig glad for at have valgt “Haidar” som coach. Jeg mener, at han har nogle rigtige gode evner til især at motivere en under forløbet og der hvor man mest føler sig svag er han en rigtig rigtig god støtte. Jeg kan kun rose den måde han har været på.

Hans kostplan og træningsplan har været rigtig nem og spændene at følge. Han vælger nøjagtig de retter og justere på planen efter ens egne ønsker og behov. “Han har retter fra hele verden”

Så hvis man virkelig gerne vil og mangler et skub til at komme i form eller tabe sig så mener jeg at man skal give det en chance og er sikker på at man ikke vil fortryde det.

26 marzo 2022

Bedste Coach, bedste forløb

Haidar_mentorfitness får mine varmeste anbefalinger herfra, selvom min forløb hos ham endnu ikke er slut. Ingen ord kan beskrive hvilke forvaltning jeg har oplevet gennem få uger med Haidars planer, støtte og motivation.
Efter flere år uden træning, og en graviditet, hvor jeg tog over 20 kg på, står jeg her idag, 4 måneder efter fødslen, men en krop jeg er så glad for, har tabt mig, strammet op, og allerede opbygget muskler. Træningsprogrammet og madplannerne, opdatere Haidar efter behov og vejleder en hele vejen igennem.

Jeg fortryder ikke et eneste sekund at have valgt forløbet hos Haidar, og glæder mig uge for uge til de opdateringer vi laver. Og glæder mig allermest til det helt færdige resultat, da jeg ikke er en sekund i tvivl om at Haidar nok skal få mig i mål, med sin støtte, vejledning og motivation hele vejen igennem.

18 marzo 2022

Bedste coach ud af dem alle

Jeg har været i forløb hos haidar i 4mdr og fik de bedste resultater. Det der er godt med haidar at han er der for en 24/7. Han bakker dig op selv i de dårlige dag. Jeg har haft det skidt mentalt og i denne forløb har jeg kunne takle min mentale udover vægttab. Jeg har også fået kærlighed til træning, hvor det slet ikke var en del af min hverdag før.
Hvis du vil opnå resultater, så vil jeg klart anbefale haidar. Han svar selv, du føler han er der for at motivere dig og ikke en assistent der svar dig istedet for ham. Han sørg for du nå i mål med garanti 👌.
5 stjerner herfra

5 marzo 2022

Bedste coach ever

Hej haidar.
Jeg vil starte med at takke dig helt fra hjertet af over den helt fantastiske forløb, hvor jeg lærte en hel masse ting både om sund kost, træning og ikke mindst om mig som person.
Jeg er evig taknemmelig over din opbakning. Jeg ville ikke kunne klar det her alene uden din hjælp. Du har virkelig brugt meget tid og krudt på at får mig i mål. Jeg var mange gange ved at falde i dårlige vaner, men takket være din opbakning, var jeg på den rigtige spor igen.
Tak for de 6mdr forløb med dig. Jeg er virkelig glad for mit resultat og nu kan jeg med god samvittighed se mig selv i spejlet helt tilfreds. ❤️❤️.

Tak for denne gang.
Sandra

13 febbraio 2022

Bedste coach! 💪🏻

De sidste 3 mdr har jeg været forløb hos Haidar. Jeg vil sige at det er en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv! Haidar hjælper utroligt meget, støtter en, og komme dagligt med råd, og altid klar på telefon til besvare spørgsmål. Jeg har valgt at have et forløb, hvor jeg også kan træne med Haidar. Jeg elsker at han giver sig tid, og er altid energifyldt til vores træningsaftaler, og er god til finde træningsaftaler efter mit travle hverdag. Haidar er helt nede på jorden, smilende samt en coach der ved hvad han snakker om, og er grundig med forklare/ fortælle hvad der er godt, og mindre godt.

5 febbraio 2022

Overskueligt og effektivt

Planerne er overskuelige og de virker. Haidar er altid på pletten med et hurtigt svar, og det gælder uanset hvad man har et spørgsmål omkring. Man får de helt rigtige værktøjer og kommer med garanti i mål, hvis man selv overholder sin del og lægger arbejdet i. Jeg startede med et 4 måneders forløb, efter nu snart 3 måneder, kan jeg se stærke resultater og har valgt at forlænge mit forløb yderligere. Den største anbefaling herfra!

5 febbraio 2022

Haidar er en sindsyg god online træner…

Haidar er en sindsyg god online træner og ville helt sikkert anbefale ham og i ville helt sikkert ikke fortryde det !!!! 6 måneder har jeg nået mere end jeg nogle sinde har nået før og
Han sætter sig ind I dine behov og forstår personen
Fedt trænings program og lækker mad plan
Hvis i ville laver resultater helt sikkert valg haidar
Gracias por todo !!!!

29 gennaio 2022

Coach med kæmpe interesse i din udvikling

Jeg har været i et 3 månedersforløb hos Haider. Haider er en fantastisk coach med stor interesse i ens udvikling, samt resultater. Jeg har kunne mærke nogle perioder som har været sværre at komme igennem, fx, hvor vægten har stået stille, her formor han virkelig at motivere en til at komme retur på sporret. Han er virkelig god til at spotte ting.
Haider er utrolig god til at lave opfølgninger. Hver uge hvor jeg har opd. Mine dele har Haider givet positiv, samt konstruktiv feedback og noget man kunne bruge. Iløbet af mit forløb har jeg skulle ændre træningsprogrammer og der har Haider været meget støttende, samt hurtig til at hjælpe. Sidst men ikke mindst har Haider fået strikket nogle lækre opskrifter til mig som har hjulpet med mit vægttab 🙏🏼

29 dicembre 2021

Bedste Coash

Det har været en fornøjelse at arbejde med Haidar som coach .
Han har styr på tingerne , svar hurtigt på beskeder og rigtigt god app som man kan få styre på alt.

18 dicembre 2021

Vælg Haider hvis du vil nå dit mål

Jeg anbefaler Haider til alle der gerne vil opnå deres mål.

Har prøvet andre coaches før, men der findes ikke nogen bedre END Haider.
Han er på lige med det samme med at hjælpe, vejlede og støtte en lige fra start til slut.
Selv på de dårligste dage, når det går ned af så er han der til at støtte og vejlede en.
Så kan varmt anbefale ham, da jeg har nået mit mål og hvis du også vil nå dit mål. 😃💪
Og hans kostplan og træning program passede perfekt som om den var skæddersyet til mig.

5 dicembre 2021

En coach der vil noget!😎

En coach der vil noget!😎
Jeg startede mit opstramningsforløb hos Haidar, efter en lang større vægttab da jeg gerne vil forme og opbyg lidt muskler, blot indenfor 2 måneder er der en kæmpe forskel og Haidar er ikke bare en coach men verdens bedste coach , der gøre alt for at sin klient nå sit mål og motivere en også på en af de dårlige dage man har af og til, han er engageret i det han foretage sig og lytter til dine ønsker , det en skræddersyet plan man får med de specifikke mål man vil opnå og han sørger for at du er først og fremmest tilfreds med din plan! Der intet kedeligt i hverken madplanen eller træningsplanen , det er det modsatte det noget du glæder dig til at stå op til!
Han er virkelige motiverende , han er god til bidrage med hans egen hverdags træning og det motivere en , han kommer også med nogle rigtige gode råd til hans klienter , han følgere med og mindst men ikke sidst er han god til at svar ret hurtig ! Og du får en god opbakning og forstårelse fra hans side!
Mit forløb er ikke færdig endnu og der vil være meget mere jeg skal arbejde på sammen med Haidar , jeg vil til enhver tid anbefale ham!
Jeg har i min tid brugt meget tid på andre coaches , men jeg har aldrig været tilfreds hos nogen andre, men Haidar har formået at ku gøre mig mere end tilfreds ! Kæmpe ros herfra en mand der elsker det han laver og ønsker dig det bedst med smil på læben 🥳👏🏻

28 novembre 2021

Verdens bedste coach

Haider er en fantastisk coach. Jeg startede for 5 uger siden og mit liv har allerede ændret sig utrolig meget. Han udviser stor forståelse, han lytter og spørger ind til én. Han er der 110% for én. Det her forløb er det bedste jeg nogensinde har gjort og kommer til at gøre for mig selv, men havde det ikke været lige præcis ham, så er jeg ikke sikker på at jeg overhovedet var kommet igang. Mange kan uddanne sig til dette job, men sjældent har jeg mødt et menneske som lægger SÅ meget sjæl i det og for hvem det ikke bare er et job. Har sagt det før, men nu siger jeg det igen, TAK! Især tak for at min søn får en sundere og gladere mor, det betyder alt 🙏

22 novembre 2021

Verdens bedste coach!

Hvis I er i tvivl om, hvem I skal vælge som coach, så skal I ikke tvivle længere og vælge Haidar! Haidar er helt nede på jorden og lytter til dine ønsker fra første samtale. Han tilpasser alt til klienten, hvilket man skal i min verden. Haidar er der hele vejen i processen og formår at opfylde alle dine ønsker. Er du syg eller skal på ferie, har han fuld forståelse og er altid støttende om dine valg og dine resultater. Han er selv støttende, hvis man måske har spist for meget usundt en uge og ikke overholdt sine planer 100%. Han tilpasser både træningen og madplanen efter dine behov, selvom du er lidt kræsen eller har nogle præferencer. Det er fantastisk og en fornøjelse at arbejde sammen med Haidar og ikke nok, at se de vilde resultater. På bare få uger, ser man resultater. Desuden svarer Haidar alle steder du skriver til ham og du skal ikke vente mere end 5 min, så har du et brugbart svar.
Jeg elsker mit forløb hos ham og glæder mig til at fuldføre det.
Jeg anbefaler ham på det varmeste!!! Verdens bedste coach!

22 novembre 2021

Absolut den bedste coach ever

At være i et stram op forløb hos Haidar er det helt rigtige beslutning for mig, på kun 7 uger kan jeg allerede se det flot resultat. Haidar er meget støttende og forstående, mest tålmodig mand jeg kendt. Altid klar til at besvare min beskeder, han er altid der hvor jeg har bruge for ham, lyttende til min brokke og er der i det dårlige dage når tingen ikke går det rigtig vej og ikke mindst i de gode dage. Det bedste makker som står på side linje og motivere mig hele vejen i gennem. Det mest jeg glæder mig under forløbet er opdateringsdag, hvor han sender det fedeste video, så det hele bliver bekræftet med en professionel feedback. Jeg nyder hver eneste dag i forløbet. Kostplanen er det nemmeste man kan lave, lækker opskrifter og ikke ligesom man høre tit om maden under vægttab. Jeg kan på det varmeste anbefale Haidar, har er bare en fanatisk coach man kan får. Tusind tak for et super godt samarbejde.

21 novembre 2021