Jeg er indtil videre i et forløb hos Haidar, hvor jeg har den udsøgte fornøjelse at have Mike som min coach. Jeg kan kun give Mike ros, for det fortjener han virkelig. Mike er en yderst behagelig p... Leggi di più
Jeg kan varmt anbefale mentorfitness.dk til alle, der ønsker et seriøst og bæredygtigt træningsforløb. Min coach, Haider, har været en enorm støtte gennem hele processen. Han er professionel, m... Leggi di più
Jeg har nu været på forløb hos Haidar i 16 uger: er kommet af med 12 kg, trods livet som nybagt mor. Haidar formår at tilpasse alle planer til den dagligdag jeg har, og er helt overordnet bare møghamr... Leggi di più
Jeg har været i et forløb hos Haidar i 2,5 måneder og tabt næsten 7 kg. Mit mål var at tabe fedt + bygge muskler. Haidar har under forløbet været super professionel og altid til rådighed, hvilket har... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg kan klart anbefale Haidar som…
Jeg kan klart anbefale Haidar som coach, han giver dig de rette redskaber til et vægttab som er holdbart. Han står heletiden klar til at hjælpe hvis man har brug for det. Har været igennem et 4 mdr forløb og det har kun gået godt. Han gav mig kostplaner og trænings planer som passet til mig. Du vil absolut ikke fortryde det og du vil slutte forløbet af med mere selvtillid og disciplin.
Bedste coach
Jeg kan helt klart anbefale Haidar. Jeg var ikke nået hertil uden hans hjælp. Det er uden tvivl det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!😍
Professionel coach
Et forløb hos Mentor Fitness fortjener meget mere end 5 stjerner! ⭐️
I et forløb hos Mentor Fitness får man et forløb, som man selv har en indflydelse på. Man får et forløb som man ønsker - dog med råd/vejledning og gode tips, set fra en professionel side.
Man får desuden en fantastisk, og yderst professionel coach med. Haidar har en bred viden indenfor både kost og træning. Hvilket kan mærkes! Under forløbet er han altid tilstede. Haidar tjekker desuden ofte op på sine klienter ift., ens motivation samt om der er brug for ændringer i kosten, eller træningen.
Som person er Haidar professionel, lyttende, loyal og realistisk!
Det eneste du vil fortryde i forløbet, er at du ikke startede før! Haidar hjælper hans klienter med, at blive en bedre udgave af sig selv.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til et forløb hos Mentor Fitness.
Mentor fitness ved Haidar er virkelig…
Mentor fitness ved Haidar er virkelig det bedste jeg nogle sinde har gjort.
Det har fået hele mit mindset omrokeret og flyttet mit fokus rundt på nettop det jeg vil, det jeg ønsker og mest af alt det jeg stiler efter.
Dertil er der professionel kostplaner og træningsplaner hvor man selv kan vælge hvad man har lyst til.
Man kan kommunikere med Haidar og han svare altid hurtig tilbage.
Jeg har på ingen måde fortrudt at jeg har valgt nettop mentor fitness fordi det er vigtigt at man fokusere på det indre samtidig med sund kost og træning og Haidar har fuldstændig styr på alt det.
Nok også fordi han selv har været i samme båd engang…. Derfor har han en kæmpe forståelse for hvad man går igennem og møder af forhindringer…. Haidar er ved din side gennem hele forløbet og han er klar til at hjælpe og støtte dig hele vejen, han er der til at gribe dig og få dig på rette kurs igen. Ingen tvivl om at jeg vil varmt anbefale Mentor fitness ved Haidar
Jeg føler mig heldig at jeg nettop har ham som min coach og jeg er sikker på at jeg har fået en ven for livet.
Tak Haidar
Jeg giver Haidar min bedste anbefalinger!
Haidar har været den bedste støtte under mit vægttab. Hver gang der har været svære periode (som der kan være ved alle vægttab) eller jeg har haft spørgsmål til kost, træning eller andet, så har han stået klar og svaret på kort tid.
Jeg har indtil videre tabt 7 kilo på 2 måneder og fortsætter mit forløb med blod på tanden! :-)
Jeg kunne ikke have fået dette flotte resultat uden Haidar! Tak for dig Haidar.
Haidar er en rigtig dygtig coach som…
Haidar er en rigtig dygtig coach som hjalp mig med at ændre mit liv. Kunne ikke have gjort det uden hans hjælp! Kæmpe anbefaling herfra🤩
Efter en lang en kamp igennem 6 år med…
Efter en lang en kamp igennem 6 år med ingen vægttab og nul selvtillid, har Haidar på blot 4 mdr. vendt om på det.
Han har givet mig opbakning og været en kæmpe motivation for mig. Tusind tak Haidar, jeg vil til enhver tid anbefale dig, du meget mere end de 5 stjernes bedømmelse. Tak fordi du var den der hjalp mig mål🙏🏽
Et stjerne godt forløb!🤩
Et stjerne godt forløb!🤩
Jeg vil til enhver tid foreslå Haidar til alle som søger en personlig træner, der har sit fokus alle de rigtige steder!
Mit forløb hos Haidar har uden tvivl være lærerigt, sjovt, udfordrende og generelt bare vildt fedt. Jeg har lært så meget om hvordan man mentalt rykker sig fremad - men i den grad også fysisk! 💪🏼
Haidar er en træner som uden tvivl lytter til sine kunder, og han prøver til enhver tid at skabe et specielt bånd med lige præcis DIG! 🤩💪🏼
Derudover er Haidar generelt bare mega støttende, og det er især vigtigt når man står og genre vil ændre på sin livstil.😁
Har kun gode ting at sige om mit forløb, og det er jeg i den grad ikke den eneste der har☺️
Kan klart anbefales!😊
Kan kun sige god for Haidar..
Kan kun sige god for Haidar . Han er meget kompetent til sit job og giver gode opskrifter som er nemme hvis man ikke ønsker en gourmet sammensætning af retter...( i mit tilfælde ) han holder motivationen oppe hos mig og gir god feedback..han er god til at skrive tilbage når man har spørgsmål..han er også aktiv på Facebook med videoer og update.så kan stærkt anbefale Haidar som din personlige Coach.. mvh Bjarne Holm Dianalund
Det har været en kæmpe hjælp at have…
Det har været en kæmpe hjælp at have denne seje coach på sidelinjen af mit livsstilsændring proces. Han er altid klar til at skubbe en videre og formår altid at vende det kedelige til noget godt👏🏼 Jeg er så taknemmelige for det han har lært mig🤲🏼
En rigtig hjælpsom samtale
Jeg har som Haiders klient haft en super dejlig samtale med ham. Han har sørget for at give mig en indblik i, hvordan jeg skal kunne opnå mine mål og givet flere informationer, som vil være relevante i min proces. Jeg har derudover fået et indblik i kroppens funktioner, som vil være en stor hjælp til at kende til sin krop og hvordan menneskets krop arbejder i denne proces.
Ud fra vores telefonsamtale kunne han høre, hvad mit problem var. Efter samtalen fik jeg en forståelse for, hvad jeg skal fremadrettet arbejde med.
Haider gøre sit arbejde godt og sørger for, at hans klienter føler sig tilpas - Derudover sørger han også for, at hans klienter opnår deres mål.
Haidar er et fantastisk menneske der…
Haidar er et fantastisk menneske der virkelig brænder for hans klienter og er meget dygtigt til hans arbejde. Mine anbefalinger for Haidar er på det Aller højeste. Han er der 100 procent for en.
Fik det bedste skub…
Med Haidar har jeg fået det bedste skub for at prioritere mig selv og mit helbred. Han lavede et program som kunne hænge sammen med min hverdag. Under forløbet fik jeg også viden om hvordan man kan holde sin livsstil uden at hænge sig på en bestemt slankekur. Den frihed har det største betydning for mig da jeg er en person som elsker at nyde mine måltider til dagligt men også til store selskaber.
Haidar er en dejlig person som har motiveret mig hele tiden. Han er en god lytter og har altid taget udgangspunkt i mine behov. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til et andet forløb fordi med ham er det sikkert at jeg kan opnå mine mål. Tusind tak.
Det er et mega godt for løb hvor man…
Det er et mega godt for løb hvor man kan få den hjælp men behøver både hvor det går godt og hvor man har det svært
Stort anbefaling
Min mand og Jeg har været i et online-forløb sammen, hos Haidar(Mentor Fitness)
Det har været en fornøjelse at have Haidar som coach gennem 6 måneder.
Jeg kan give mine varme anbefalinger.
Haidar er som person meget rolig og god til motivere. Haidar gøre meget meget ud af, at man lærer undervejs i forløbet så det hele ikke handler om at kiloerne skal rasle af. Han er opmærksom på, at hans klienter har de redskaber der skal til for at få en sund og god livsstil.
Stort anbefaling herfra
Mit forløb hos Mentor Fitness har uden…
Mit forløb hos Mentor Fitness har uden tvivl været det bedste valg.
Jeg var gået istå og havde brug for hjælp, og her har Haider hjulpet mig i mål.
Han er vild dygtig og imødekommer ens ønsker om mad og træning, han er hjælpsom og bil en det bedste.
Skulle jeg have brug for hjælp igen, ville jeg vælge Mentor Fitness hos Haider igen .
Virkelig originalt!
Virkelig originalt!
Du kommer videre med resultater uden tvivl!!
Hvis du ønsker gode resultater og en…
Hvis du ønsker gode resultater og en god støtte til at hjælpe dig til at nå dit vægttab/stram op mål, så er Haidar fra Mentor Fitness det bedste valg hvis du spørge mig. Før første gang i mit liv, har jeg ikke givet op og det er på grund af netop Haidar. Han bringer dig gode værktøjer og redskaber i form af, lækker madplanlægning og træning der stemmer overens med dit skema, og tilpasser hele forløbet efter din livsstil. Hos Mentor Fitness får du et forløb der er lige til, og som ikke er uoverskueligt. Haidar er også meget ansvarsfuld. Han er der altid hvis du er i tvivl om noget, svare hurtigt, motivere og støtter dig, og derfor føler man sig aldrig alene med sit mål. Jeg er meget tilfreds og anbefaler meget gerne Haidar!
Bedste personlige træner ever
Bedste personlige træner ever ! Svare hurtigt på spørgsmål mm.
personlige motiverende video samtaler , ændre alt så det passe lige netop dig, hvis noget er umotiverende eller retterne ikke lige er efter din smag , så hos Haidar er man i gode hænder og der sker resultater ! 💪🏻❤️
Haidar er en meget kompetent og dygtig…
Haidar er en meget kompetent og dygtig coach. Han ved hvad han laver og han er meget omhyggelig og målrettet, men samtidig også motiverende og kreativ.
Mit forløb nåede ikke at vare så længe, da jeg grundet forhenværende skader, måtte erkende at min funktionsniveau slet ikke kunne leve op til de forventninger jeg havde til mig selv. Haidar hjalp mig så vidt han kunne, med at tackle de forhindringer.
Jeg kan klar anbefale Haidar som coach. På den korte tid jeg nåede at have ham som coach, nåede jeg trods alt at bryde igennem alle mine grænser og udvikle mig, på kortere tid og meget mere end jeg havde forventet.
Stort tak tol Haidar og hans indsats.