Jeg havde både et par flade sko der skulle udvides, vinterstøvler der gav mig vabler grundet manglende polstring og ødelagte sandaler. Jeg fik hurtigt svar fra Sofie, der var ærlig og sagde at sanda... Leggi di più
Modtog sko jeg ikke kunne bruge, sendte retur, og fik dagen efter mail, de var modtaget retur, tilbudt andre sko/pengene retur, blev guidet gennem rest størrelserne med kunne desværre ikke bruge nogen... Leggi di più
Memi Shoes lever 100% op til deres mission - en god online shoppeoplevelse. Jeg havde bestilt et par støvler, som desværre ikke passede, jeg fik en returnable, forsøgte med et andet par, som jeg ogs... Leggi di più
Rigtig god og hyggelig oplevelse Sofie var opsat på at finde de rigtige sko til mig , jeg kom hjem med 3 par sko der bare passede perfekt jeg kommer igen.
MEMI shoes er en skobutik på Amager med online webshop, der fokusere på at tilbyde et bredt udvalg af stilfulde og moderne damesko i størrelse 40-46 Bestil nemt og sikkert fra vores brugervenlige webshop eller besøg os i vores skobutik på Amager Søren Norbys alle 2 2300 København S Giv dine fødder den forkælelse, de fortjener med vores trendy og komfortable damesko i store størrelser vi har også høje hæle i store størrelser ! Besøg os i vores skobutik på Amager eller online jeg vil glæde mig til at tage i mod dig MEMI Shoes er stolte af at være LGBTQ+ venlige, alle er velkomne her Mvh Sofie fra MEMI Shoes
Søren Norbys Alle 2, 2300, København S, Danimarca
Jeg fik tilsendt skoene super hurtigt, men var for langsom til at hente dem i pakkeshoppen. Jeg kontaktede Memi Shoes, der var så søde at gensende skoene til mig med det samme igen. Det var meget effektivt. Alt i alt super god og venlig service, og jeg står tilbage med et par stilfulde sko, der ikke er mega brede, selvom de er oppe i størrelsen.

Risposta di MEMI Shoes
Helt unik webshop med feminine sko i store størrelser (42-46) og rigtig god service.
Hjemmeskoene er lune og behagelige og de charms man kan købe til sine sko er super flotte og passer til de fleste sko.

Enkel og nem shopping.
Og alle sko op til str. 45 👠👍🏼
Det er en service og et udvalg, som ikke mange andre Danske webshops tilbyder.