Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde både et par flade sko der skulle udvides, vinterstøvler der gav mig vabler grundet manglende polstring og ødelagte sandaler. Jeg fik hurtigt svar fra Sofie, der var ærlig og sagde at sanda... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Modtog sko jeg ikke kunne bruge, sendte retur, og fik dagen efter mail, de var modtaget retur, tilbudt andre sko/pengene retur, blev guidet gennem rest størrelserne med kunne desværre ikke bruge nogen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Memi Shoes lever 100% op til deres mission - en god online shoppeoplevelse. Jeg havde bestilt et par støvler, som desværre ikke passede, jeg fik en returnable, forsøgte med et andet par, som jeg ogs... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god og hyggelig oplevelse Sofie var opsat på at finde de rigtige sko til mig , jeg kom hjem med 3 par sko der bare passede perfekt jeg kommer igen.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe

Scritti dall'azienda

MEMI shoes er en skobutik på Amager med online webshop, der fokusere på at tilbyde et bredt udvalg af stilfulde og moderne damesko i størrelse 40-46 Bestil nemt og sikkert fra vores brugervenlige webshop eller besøg os i vores skobutik på Amager Søren Norbys alle 2 2300 København S Giv dine fødder den forkælelse, de fortjener med vores trendy og komfortable damesko i store størrelser vi har også høje hæle i store størrelser ! Besøg os i vores skobutik på Amager eller online jeg vil glæde mig til at tage i mod dig MEMI Shoes er stolte af at være LGBTQ+ venlige, alle er velkomne her Mvh Sofie fra MEMI Shoes

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

God betjening- og en lettelse at kunne…

God betjening- og en lettelse at kunne få sko i større størrelser.

24 giugno 2025

Risposta di MEMI Shoes

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🌟
Det glæder mig oprigtigt at høre, at du har haft en god oplevelse – både med betjeningen og med udvalget af sko i større størrelser.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder alverden for mig. Jeg glæder mig allerede til at byde dig velkommen igen! 👟😊

De bedste hilsner, Sofie fra MEMI Shoes

Super god betjening

Super god betjening, og en skøn butik

26 maggio 2025

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 🌟
Jeg er så glad for, at du oplevede både god betjening og en skøn stemning i butikken – det betyder meget for mig. Jeg håber at se dig igen snart, og du er altid velkommen

De bedste hilsner Sofie fra MEMI Shoes ❤️

God service og gode produkter

God service og gode produkter
Helt sikkert en butik jeg vil besøge igen <3

26 aprile 2025

Risposta di MEMI Shoes

Kære Charlotte! Tusind tak for de fine ord!

Jeg er SÅ glad for, at både service og produkter levede op til dine forventninger.
Det betyder meget for mig – jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig levering og hurtig til at…

Super hurtig levering og hurtig til at svare på mail
Meget tilfreds ☀️☀️☀️

10 aprile 2025

Risposta di MEMI Shoes

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine stjerner! 🌟
jeg er rigtig glad for at høre, at du er tilfreds med både leveringen og service.
Det betyder meget for mig – og jeg håber at byde dig velkommen igen snart! ☀️

De bedste hilsner Sofie fra MEMI Shoes

Servicen er super

Servicen er super! Størrelsesguiden er en kæmpe hjælp, skoen passede og selv en plateausko som er elendigt i mange mærker, er komfortabel og sidder som den skal - så Askepots onde stedsøster her er helt klar til bal 👍🏼💃🏼

13 marzo 2025

Risposta di MEMI Shoes

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩 Vi elsker at høre, at både størrelsesguiden og komforten sad lige i skabet – selv for en selvudnævnt ond stedsøster! 😆💃🏼 Håber du får det vildeste bal i dine nye sko !

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har lige modtaget mit første par…

Jeg har lige modtaget mit første par sneakers fra Memi. Der var hurtig levering, størrelsesguiden passede.
Det bliver ikke sidste gang jeg handler her. Tak for jer.

10 marzo 2025

Risposta di MEMI Shoes

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🌟 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er glad for dine nye sneakers, og at både levering og størrelsesguiden sad lige i skabet. Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang! 😍

Sofie fra MEMI Shoes

Super fede sko

Super fede sko , og søde mennesker

8 febbraio 2025

Risposta di MEMI Shoes

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både vores sko og vores service. Det betyder rigtig meget for os! 💙 Vi håber at se dig igen snart. De bedste hilsner Sofie MEMI Shoes

Valutata 5 stelle su 5

Stor service til en meget rimelig pris!

For det første, at der findes en skomager i mit nærområde.
Meget rar modtagelse med ordene: " Det skal vi nok klare i en fart".
Mine reparerede sko blev leveret på min adresse ca. 3 timer efter afleveringen.
Jeg blev oplyst om, at man også kan få afhentet sko til reparation.
Det er bare SERVICE til en meget rimelig pris.

4 febbraio 2025

Kære Birgit!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – lige fra den varme velkomst til den hurtige levering af dine reparerede sko. Vi sætter en ære i at yde den bedste service, og din ros betyder utroligt meget for os.

Jeg vil se frem til at hjælpe dig igen en anden gang! 🌟👞

Sofie Andersen MEMI Shoes

10/10 Service!

Bestilte 2 par sko, de lå på mit dørtrin 20 time senere!! Super service og super fede og lækre sko.. 10/10.. Dejlig med et sted man kan købe sko når man er en 40+ størrelse. Tak for jer <3

11 febbraio 2025

Hej Camilla !
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Jeg er så glad for, at du er tilfreds med både vores service og de lækre sko. Det betyder virkelig meget for mig at kunne tilbyde de her flotte styles 👟💙

Fantastisk at se at forsendelsen også lever op til forventningerne!

Jeg håber, du får masser af glæde af dine nye sko, og jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen.

De bedste hilsner Sofie MEMI Shoes

Valutata 5 stelle su 5

Endnu engang et fedt par super…

Endnu engang et fedt par super komfortable og lækker sko jeg måtte eje 🤩 de smadder lækre at gå med og komme omkring i. De giver godt og fantastisk stof. Jeg bær dem til UG . Og endnu mere tak for til sofie som en rigtig god serviceminded person med stort glæde og varme for støtte og give sine kunder det bedste af det bedste, skide god kundeservice. En rigtig god varm anbefaling herfra. HUMMEL SNEAKERS 😍

10 febbraio 2025

Hej Linda !

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩 Jeg er så glad for at høre, at du er vild med dine nye Hummel sneakers – komfort og kvalitet er noget, vi sætter en ære i, så det betyder meget for os!

Det er også skønt at høre, at du roser min kundeservice tak for det💙

Endnu engang tak for din varme anbefaling – jeg håber, du får masser af gode skridt i dine nye sko!

Sofie fra MEMI Shoes 🥰👟

Valutata 5 stelle su 5

Helt fantastisk oplevelse at købe sko…

Helt fantastisk oplevelse at købe sko hos MeMi Shoes. Hurtig levering og kvaliteten er helt i top. Fik også en god hjælp over telefonen da jeg var lidt i tvivl om hvilken sko der bedst ville passe til lige netop min fødder. Det er i hvertfald ikke sidste gang jeg handler der. Kan varmt anbefales.

14 gennaio 2025

Kære Jane!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores levering, kvaliteten af skoene og vores kundeservice. Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe dig med at finde det perfekte par sko.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang – og hvis du får brug for hjælp, er vi altid klar til at hjælpe dig.

Sofie MEMI Shoes 👞✨

Valutata 5 stelle su 5

Memi Shoes er virkelig skønne at…

Memi Shoes er virkelig skønne at samarbejde med. Venlig kontakt og en god dialog.
De har flotte sko til enhver smag.
Kæmpe anbefaling herfra 🫶🏼

3 gennaio 2025

Hej Cecilie!

Tusind tak for din varme anbefaling og de flotte ord om vores samarbejde! 🫶🏼 Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse med både dialogen og samarbejdet. Vi sætter stor pris på at arbejde med nogen, der værdsætter kvalitet og god kommunikation.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde fremadrettet! 🙌

Sofie fra MEMI Shoes

Valutata 5 stelle su 5

Er glad for samarbejdet med memishoes

Er glad for samarbejdet med memishoes,
Venlig,og meget nemt at blive enige, og en god og nem dialog.

Vil anbefale memishoes til andre der ønsker at samarbejde.

3 gennaio 2025

Hej Salma !

Jeg er så glad for at høre, at du er tilfreds med vores samarbejde 😊
Din ros om min venlighed og den nemme dialog betyder utrolig meget for mig, da jeg altid stræber efter at gøre samarbejdet så smidigt og positivt som muligt.

Tusind tak for din anbefaling – det er den største kompliment, jeg kan få! Jeg glæder mig til vores samarbejde

Mvh Sofie Fra MEMI Shoes

Nærværende kundekontakt

Hurtig levering. Nærværende kundekontakt. Super produkt da det kom, jeg er glad. 😁

19 dicembre 2024

Hej Lisa !
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse med den hurtige levering og kundekontakt. Det betyder meget for mig, at du føler dig godt taget af.

jeg er også rigtig glad for, at du er tilfreds med produktet – det er lige præcis sådan, det skal være! 😁

Hvis du har brug for noget som helst i fremtiden, er jeg her for at hjælpe dig.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har sjældent oplevet så god…

Jeg har sjældent oplevet så god kundeservice som her! Hjemmeskoene jeg købte til min kone er simpelthen bare super komfortable! Det der virkelig gjorde en forskel var den personlige levering, der gav hende mulighed for at prøve skoene og sikre at de passer perfekt , exceptionel service af en webshop jeg kan kun varmt anbefale dette firma både for produkterne og deres søde kundeservice

9 dicembre 2024

Risposta di MEMI Shoes

Tusind tak for de 5 stjerner Anders !
Det er mig en ære at have hjulpet din kone med at finde nogle komfortable hjemmesko, og give hende mulighed for at prøve dem ved at levere dem personligt.
du fremhæver at servicen er personlig som webshop tak for det. og tak for din varme anbefaling.

Venlig og kompetent service

Jeg skulle bruge 1 par sko og ringede derfor til Memi Shoes. Få dage efter mødte en venlig medarbejdere med et godt udvalg. Jeg fik et par sko som jeg var meget tilfreds med. Helt igennem en god oplevelse

2 dicembre 2024

Risposta di MEMI Shoes

Tusind tak for de 5 stjerner Per!
Det glæder mig at du har haft en god oplevelse med vores lokal levering, det var en stor fornøjelse at komme og vise de flotte sko frem! dejligt at høre at du er tilfredse med skoene som bare er super smarte

Super kvalitet

Jeg vil gerne give en anmeldelse til firmaet memi. Jeg syntes at det er et rigtigt godt firma, og giver det derfor fem stjerner. Har købt et par hjemmesko som er yderst tilfredsstillende.

29 novembre 2024

Kære Dig
Tusind tak for de 5 stjerner jeg sætter stor pris på at du syntes om min virksomhed, og at du er yderst tilfreds med de lækre hjemmesko du har købt. Du er til hver en tid velkommen på shoppen igen en anden gang!

Valutata 5 stelle su 5

Fed oplevelse, og flotte sko

Har haft æren af at møde indehaveren af MEMI.
Flere på min arbejdsplads har haft købt sko igennem lokal levering, som MEMI udbyder af service.
Her mødte vi en super service, og helt igennem fantastisk kundeservice!
Stort udvalg, og virkelig flotte sko indenfor segmentet.

1 dicembre 2024

Risposta di MEMI Shoes

Tusind tak for de 5 stjerner Mado !
Jeg er glad for at du fremhæver vores lokal levering hvor du har oplevet en fantastisk kundeservice til flere på din arbejdsplads!
Tusind tak for de pæne ord om de udvalgte sko som bare er super flotte TAK

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft så svært ved at finde sko

Jeg har haft så svært ved at finde sko, men efter jeg opdaget de fine og smarte sko, så slipper jeg for at gå forgæves i andre butikker.
Den service jeg fik var så proff…. fedt
Fedt fedt😊 jeg er så tilfreds!!

13 novembre 2024

Risposta di MEMI Shoes

Tusind tak for de 5 stjerner Maja !
Jeg er glad for at vi kan afhjælpe dit problem med at finde sko i store størrelser som er fine og smarte !
Dejligt at du beskriver vores service som professionel og er begejstret for dine nye sko !
TAK
Mvh Sofie fra MEMI-Shoes

Kundeservicen er helt i top.⭐️

Kundeservicen er helt i top.⭐️
En super nem og overskuelige hjemmeside.
Virkelig mange fede sko og vælge imellem. 😊
5 ⭐️ til Memi-shoes herfra.

4 novembre 2024

Risposta di MEMI Shoes

Tusind tak for for de 5 stjerner Caroline !
Dejligt at vores hjemmeside er nem og overskuelig at navigere på og at du syntes vores sko er flotte
Tak for at du også roser kundeservicen det er vores fornemmeste opgave at yde en god service som du oplever helt i top det er jeg glad for at høre
Mvh Sofie fra MEMI-Shoes

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più