I’ve never before paid 1000kr for jeans that cannot be washed. After one wash the label on the backside of the jeans had ruined both the pants, and another t-shirt of mine, with colored stains all o... Leggi di più
Mellow Archives does not only provide some of the best pieces of clothing I have seen but they also uphold the brands promises. I purchased a pair of jeans that had been damaged upon arrival. After g... Leggi di più
Et par perfekte bukser. Længden, farven, bredden, de lodrette “streger” er perfekt mængde af subtle. Kvaliteten af stoffet er sygt godt og det kan faktisk mærkes. Vildt de ikke koster 200kr mere (de... Leggi di più
Mellow Archives is a clothing studio based in Copenhagen. We focus on thoughtful design, honest materials, and timeless forms. What began as a small brand has evolved into a system of collections — each one developed slowly, and released in limited numbers. Our aim is to create garments that holds up over time, both in quality and character. We work with natural fabrics. No synthetic fibers. Each material is chosen for how it feels, how it wears, and how it changes with use. We don’t follow trends or traditional seasons. Instead, we release garments in archives — small drops that explore a particular idea, silhouette, or method. The name Mellow remains from where we started. It reminds us to keep some softness in the process. To value feeling, not just form. Curated in Copenhagen. Made with care.
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
rigtig god oplevelse, pakken kom hurtigt og er virkelig glad for mine shorts
Rigtig god service. Var i tvivl med strørrelsen på et par shorts, så købte dem i en strørrere strørrelse. Men tænkte alligevel at skrive til dem og vil høre hvilken en str der vil passe bedst. Og der efter var de så rarer at ændre min odrer til min str.
God service god kvalitet og hurtig levering
Leveringen dag efter, ser perfekt ud, og er nogle af de mest Lan bukser jeg ejer
Kunne ikke anbefale mere 👌
hurtig levering og fin indpakning. man kan mærke at mellow virkelig går op i god brugertilfredshed !
Jeg har netop handlet hos Mellow, og hele forløbet har været super positivt. Hjemmesiden er nem at navigere, bestillingen gik hurtigt, og jeg modtog mine varer inden for den lovede leveringstid. Kvaliteten levede fuldt ud op til mine forventninger – hvis ikke mere. Jeg følte mig godt informeret under hele processen, og kundeservicen var både venlig og hjælpsom. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale Mellow archives til andre!
Top notch sted at få snolleret lidt til garderoben. Mellow rykker fremad på både fede designs, små detaljer, og ikke mindst kvaliteten. Kan også kun rose deres kundeservice, da chefen af tøjmærket svarer indenfor 2 minutter på Instagram, og hjælper med mit besvær omkring pre-ordering. Ikk tøv drengene - det kan kun anbefales🙌
Virkelig god hjemmeside og topklasse kundeservice, og så har de også noget af det fedeste udvalg i dk. Gør det kun bedre! Ik tøv med at købe derfra
Kundeservicen er i top! Kom nemt i kontakt med dem gennem deres Instagram, hvor de svarede hurtigt🙏 Tøjet er også i en vildt lækker kvalitet!

Risposta di Mellow Archives
Alt fungerede problemfrit! Virkelig god kvalitet til fornuftige priser + hurtig levering.

Risposta di Mellow Archives
Tøj i virkelig lækker kvalitet og pasform.
Havde personligt en super god oplevelse med deres kundeservice, hvor fejlen i min ordrer blev fikset i løbet af et par dage, uden noget besvær.
Så kan kun anbefale mræket.

Risposta di Mellow Archives
UMULIG at komme i kontakt med. Har skrevet til denne virksomhed utallige gange de sidste 3 uger, uden svar. Jeg vil bare gerne have min rigtige vare, istedet for den forkerte i har sendt. IKKE en god købeoplevelse.

Risposta di Mellow Archives
utroligt lækkert tøj og god kvalitet.
Leveringen var helt perfekt, gik stærkt fra jeg havde lagt ordren til det var leveret. :)

Risposta di Mellow Archives
Utrolig høj kvalitet på det helt nye japanske denim. Tykt materiale og virkelig perfekt pasform. Så glad for at handle hos Mellow, helt sikkert ikke min sidste gang🙏🏽

Risposta di Mellow Archives
Super nem og overskuelig hjemmeside - desuden super kvalitet og stilrent design.
Vil klart anbefale.

Risposta di Mellow Archives
Alt var lige som det skulle være. Kvaliteten, fittet og service🙌🏽

Risposta di Mellow Archives
Har lige købt deres mørkeblå shorts i str L. Følelsen af stoffet samt materialets performance har overgået mine forventninger.
Super lækkert produkt :)

Risposta di Mellow Archives
Rigtig fedt tøj,og god kvalitet