Kjøpte en scooterslede som var helt annet en beskrevet i tilbudet, å hadde flere feil. Jeg har aldrig opplevd en så dårlig kundeservice! Håpløs å få kontakt med, å lar kunde slite me dritten de har... Leggi di più

Bestilte to forskjellige varer som begge sto reklamert med stor skrift at var 'PÅ LAGER - RASK LEVERING'. En måned senere fikk jeg på 4 purremailen svar om at disse varene ikke var på lager, ette... Leggi di più

1,6

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Håplaust

Håplaust. Driter fulstendig i deg som kunde. Kjøpte atv her og abolut ALT suger. Må selv ta servicer og bestille deler fra latvia dette fungerer utmerket. Men herre gud ,for guds skyld ikke kjøp noe hos denne forhandleren. Her kandidater drite I servisavtaler og garantier. Minus 15 stjerner fra meg iallefal

2 agosto 2022

svindlere

å gi dem en hel stjerne synes jeg er drøyt. useriøs bedrift og glad dem er konkurs. håper dem aldri åpner ny butikk. veldig trist så mange ble svindla. jeg kjøpte en snøfres i fjor vinter der gass vaier røk. endte opp med at jeg aldri fikk ny,så ordna ny hos produsenten.

14 febbraio 2022

Jeg er ingen ung mann,

Jeg er ingen ung mann, men jeg har ALDRI vært borti en bedrift med så slett kundebehandling som Melhusmotor.no. Slik kundebehandling skal ende med konkurs. Jeg handlet heldigvis i riktig tid med noe, ikke med alt. Det har "luktet" konkrurs på Tiller denne someren/høsten. Gir egentlig null stjerner.

1 ottobre 2022

Katastrofe

Noen som har link til å kreve midler tilbake fra bobestyrer som er opprettet?
Skjema?

Har ikke mottatt de varene jeg har betalt for.

12 ottobre 2022

Snart 2 år med purringer og purringer…

Snart 2 år med purringer og purringer på manglende deler,unnskyldninger i bøtter og spann. Oppdaget at de hadde gått konkurs...kanskje det beste,slik at en unngår å se flere offer i denne saken. Måtte eierne av bedriften kun få jobb til å vaske dasser...

10 ottobre 2022

Konkurs iht. brreg.

Selskapet har begjært oppbud, krav må leveres inn innen 02.11.2022. Se Brønnøysundregisteret for epost til bobestyrer. Håper så mange som mulig får pengene tilbake, jeg må nok se mine som tapt siden jeg sitter med en sykkel jeg kjøpte der, selv om den står på verksted, noe den har gjort siden jeg fikk den.

6 ottobre 2022

Konkurs

Som jeg skrev den 13/9 då, har de slått seg konkurs, dette til orientering til dere alle her inne. Dette tørr jeg å skrive forde jeg har førstehånds info om dette, og desverre så er de mange som har penger tilgode til Dem, men de kan dere se langt etter desverre...

3 ottobre 2022

Gaustad & Kvaal/Melhus Motor

Gaustad & Kvaal er eier av Melhus Motor & Fritid, som har mange produkterannonser på Finn. De er forferdelig useriøse! Ved bestilling har de ingenting på lager og har ikke klart på 1,5 måned å si en forventet leveringsdato. De svarer ikke på email, er ufine på telefon, og kansellerte ordren da avtalte med Klarna at betalingen skulle settes på vent i påvente av bekreftelse på levering. Da fulgte Melhus Motor opp med å annullere ordren, uten å bekrefte dette til oss som kunden. Beskjeden kom kun gjennom Klarna. Da vi kontaktet Melhus Motor, skyldte de på at det var Klarna som hadde annullert ordren - dette avkrefter selvfølgelig Klarna! Advarer på det sterkeste mot denne leverandøren!

26 settembre 2022

Ligg langt unna Melhus motor

Først bestilte og betalte jeg en motorsykkel fra Melhus motor. 16. mai 2021, i starten av sesongen. Den var på lager iht. nettsiden deres. Først 7. juli ble den levert. Dessverre med skader oppstått i frakt (til Nord-Norge). Begge speilene ødelagt, refleksen under registreringsnummeret er borte, og kløtsjhendel som er farlig bøyd. Altså er den ikke kjørbar iht. vegtrafikkloven. Men det burde kostet dem lite å plukke frem disse delene fra lageret. Etter over et år med utallige purringer og hule lovnader, har de fortsatt ikke sendt nye deler, og nok en sesong gikk i fløyten. Jeg har følgelig gjentatte ganger krevet kjøpet hevet, men nå ignorerer de bare alle henvendelser.
25. mai samme sommer bestilte jeg også en aluminiumsbåt hos Melhus motor. Jeg fikk bekreftelse per e-post om at båten var på lager, og betalte faktura for båt og frakt. 29. juni var båten ennå ikke sendt. 2. juli får jeg beskjed om at den er i bestilling, men at jeg kan kansellere. 3. august har jeg ennå ikke fått båten, og kansellerer bestillingen. 30. august har jeg ennå ikke fått pengene tilbake, og purrer. Da får jeg beskjed om at båten er på lager, og at de kan sende den eller kreditere, begge deler umiddelbart. Jeg bekrefter at jeg fortsatt ønsker pengene tilbake. På dette tidspunktet har jeg funnet en annen leverandør som for lengst hadde levert umiddelbart. 21. september har jeg fortsatt ikke fått pengene tilbake, og truer med anmeldelse. Pengene for båten dukket deretter faktisk opp til sist.

Jeg skulle ønske jeg hadde lest om selskapet her før jeg gjorde noen bestillinger.

Jeg unner ingen opplevelsen av å ha med dette selskapet å gjøre. Bare tull fra ende til annen.

23 settembre 2022

Useriøs aktør

Bestilte gressklipper på nett via Finn. Valgte heldigvis Klarna. Bestilte denne i juli, ingen klipper kommet ennå og vi er i september.Sendte mail og fikk da beskjed om at denne hadde de ikke på lager. Ingen beklagelse eller tegn til å ordne opp. Ba de kansellere ordre slik at Klarna kan slette betaling. Intet hørt, intet sett fra Melhus motor. Useriøs aktør så styr unna denne butikken. Hadde det vært mulig å gi minus 5 stjerner hadde jeg glatt gjort det.

22 settembre 2022

Tidenes verste kundersevice

Tidenes verste kundeservice! Bestilte en klipper i mai, og fikk da beskjed om at den skulle leveres i løpet av juni. Har i løpet av sommeren prøvd å få informasjon om levering flere ganger. Nå er vi midt i september, og klipperen er fortsatt ikke levert. Fikk i dag plutselig beskjed om at ordre var kansellert, siden de ikke hadde mottatt noen betaling. De svarer knapt på mail og telefon, og når de endelig svarer så kan de ikke hjelpe. Fikk beskjed om at jeg som kunde måtte ordne opp selv!

16 settembre 2022

Kjøpte kantklipper på nett

Kjøpte kantklipper på nett. Fikk melding om å hente på fjærnlager. Kom dit å de hadde ikke denne på lager. Var lenge siden de hadde sett denne modellen på lagret. Ikke klarte de å skaffe den heller. Så de hadde solgt meg et produkt. de ikke har. På nettsiden sto det 13 igjen på lager. Pengene hadde de trekt fra konto.så sendte jeg Mail om at jeg ville ha pengene mine tilbake. Fikk svar at det skulle de ordne. Ingen ting skjer sender ny Mail ingen svar. 3 måneder har gått å ingen penger tilbake. Så styr unna. Tenke ikke at man kunne drive butikk på denne måten i 2022.

13 giugno 2022

Svindlere!

Når man bestiller noe fra nettbutikken til Melhus Motor & Fritid, blir pengene trukket fra kredittkortkonto med en gang (ikke bare reservert), men varene blir aldri levert, og du kan trolig glemme å få pengene tilbake.
Hvis de i det hele tatt tar telefonen når du ringer, får du bare likegyldige svada-svar.

8 settembre 2022

Her er det all grunn til å styre unna handelen.

Her er det all grunn til å styr unna.
Her er det en god grunn for dårlig rangering på trustpilot..
(hadde jeg bare sjekket selv før jeg bestilte noe, så hadde jeg ikke måtte skrive her nå...)
Bestilte et produkt 6.4.2022, pr nå 5 mnd senere (5.9.2022), sitter jeg fortsatt ikke med produktet mitt. Dette var en elektrisk båtmotor som skulle være i hende lenge før ferien..
Utallige mailer er sendt, og har fått tilbakemelding på noen fåtall..
her treneres det,med å melde om nye leveringstider eller at dem ikke har sett tidligere sendte mail osv. Etter utallige mailer over flere mnd, så valgte jeg og kanselere orderen i begynnelsen av august.
Det ble til slutt lovet kanselering av order`en fra melhus,å dette skulle skje dagen etter, da hun som drev med dette ikke var på jobb før i morgen.
Men orderen står fortsatt ikke som kanselert, og tilbakemelding på at dette er utført har jeg heller ikke sett noe til. Kanselerte bestillingen den 6.8.2022.
Kontaktet disse pr telefon, men får da beskjed om å kontakte dem pr mail, siden di ikke er i nerheten av pc.. Når man sier at man allerede har sendt, men ikke fått noen tilbakemelding på e-mailene, så skylder man må at di har mange e-mail.. og dette er kansje ikke så rart...?
14 dager siden mailen ble sent, og venter stadig på kaselering bekreftelse og retur av pengene som er "lånt bort" nå i snart et halvt år..
Kundebehandling, samt kommenikkasjon har vært totalt fraværende siden dag en..
Advokat overtar saken herifra..

5 settembre 2022