Makan til useriøst firma skal en lete lenge etter. Kjøpte en beitpusser/slåmaskin som virket i 2,5 timer. Da var det slutt på framdrift. Fikk omsider kontakt med en person, som lovet meg å sende re... Leggi di più
Hei. Fikk feil farge på det jeg bestilte. Skrev en Mail om dette. Hørte ingen ting. Så jeg ringte og svaret var at dere har sett henvendelsen og skulle sende meg nye produkt. Og i den pakken ligger de... Leggi di più
De bruker dessverre postnord som leverandør av pakkene. Det var vel det store minuset. Måtte til nabobygda for å hente pakken. Og det er jo hvis den kommer frem når det er snakk om postnord… ellers så... Leggi di più
Lengre leveringstid enn forventet, generelt lite info om varen, både før handel og under frakt. Avsender på pakken er ett annet firma, som selger samme vare, til samme pris, men mye dyrere frakt, av... Leggi di più
Maxstore.no leverer et stort utvalg av produkter innen hobby, hjem og fritid til private over hele landet. Vi legger stor vekt på å kunne tilby deg som kunde god service, priser, godt utvalg, og god kvalitet. Om du ønsker å vite mer om oss og vårt produktutvalg, er du hjertelig velkommen til og ta kontakt med oss.
Flåtansvingen 34 A, 3400, Lier, Norvegia
- kontakt@maxstore.no
- maxstore.no
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Makan til useriøst firma skal en lete…
Makan til useriøst firma skal en lete lenge etter.
Kjøpte en beitpusser/slåmaskin som virket i 2,5 timer. Da var det slutt på framdrift. Fikk omsider kontakt med en person, som lovet meg å sende returlapp, og be daglig leder kontakte meg.
Svarer ikke på tlf. e-post, ingen ting.
Bare skygge unna dette foretaket.
Bryr seg om kunden
Bryr seg om kunden, meget god oppfølging gjennom hele kjøpet.
Bra service og veldig fornøyd med…
Bra service og veldig fornøyd med produktene jeg har kjøpt!
Svært fornøgd med service og handelen
Svært fornøgd med service. Hjelpsomme og svarer på tlf med en gang. Har kjøpt både sykkel og ATV. Kona kjøpte kjøkkenutstyr. Kan anbefales.
Dei hadde ikkje varen på lager og tokk…
Dei hadde ikkje varen på lager og tokk lang tid før eg fekk nøke forklaring/svar på hva som skjedde med bestillingen. Men eg hadde ikkje lakt ut for kjøpet så trenkte ikkje styre med tilbakebetaling av penger.
La inn bestilling 6.april og fikk…
La inn bestilling 6.april og fikk 21.april oppdatering på at det blir forsinkelse på 20 dager ca. Flott med oppdatering, men etter dette hører jeg ingenting. Jeg purrer etter de 20 dagene og får ikke svar. Purrer igjen og får ikke svar. Har sendt enda en Mail og bedt om kansellering av ordre og bekreftelse på dette. Prøver å ringe telefonnummeret som står på deres hjemmesider, ikke noe svar! Hold dere unna, useriøst!
Fikk ikke varen min
Jeg har bestilt matboks 02.05.2023. Har enda ikke fått den. Venter 8 dager. Kommer med meningsløse unnskyldninger. Anbefales ikke å bestille herfra.
Jeg har ikke mottatt min bestilling…
Jeg har ikke mottatt min bestilling enda etter 1 uke. Jeg hadde forventet å få en e-post ang. levering av varen jeg bestilte.
Jeg har nå fått en beklagelse fra dere ang. levering. Det retter jo opp endel på min tilbakemelding, så nå er jeg litt mer fornøyd.

Risposta di Maxstore.no
Samboer har venta på returlapp i 14…
Samboer har venta på returlapp i 14 daga no sykt kor lang tid d ska ta fiks ein epost mn retur lapp.heldivis klarna så regninga e fryst sykt dårli
ræva service
Alt fungerte bra,med bestilling og…
Alt fungerte bra,med bestilling og leveranse.Men det var noen trappeneser som det var litt dårlig lim på,de satt lit dårlig på fronten.
The item arrived damaged and I have…
The item arrived damaged and I have made contact with no response.
I got response back and unfortunately it is the very last piece of this item. I was hoping the merchant would be able to replace item. But I have been issued a refund for the item.
It's sad because the item is desirable although I wish the response came before my initial response. Notwithstanding, I'm updating this review.
Thanks

Risposta di Maxstore.no
Nesten umulig å få tak i på mail
Nesten umulig å få tak i på mail. Har ventet flere dager på svar ang angrerett. Kjipt å miste angreretten fordi de ikke får sendt meg returseddel i tide. Venter enda. Sendt flere mail.
Der kan dere skjerpe dere!