Medisonic Shockwave Klinik Recensioni 675

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Jeg har fået shockwave behandlinger hos Medisonic i Ballerup, mod slidgigt i det ene knæ. Før behandlingen fik jeg stærke smerter når jeg gik op ad trapper men efter 6 behandlinger er smerterne væk.... Leggi di più

Jeg døjer med hælspore. Jeg så opslag på FB og tilmeldte mig at blive kontaktet. Allrede samme eftermiddag belv jeg kontaktet og kunne får tid i Ballerup dagen efter. Behalandler virkede kompetent.... Leggi di più

En helt fantastisk behandling, og god dialog undervejs og forklaring . God samtale under behandlingen gjorde at det gjorde mindre ondt. Så tak for en god oplevelse og er i bedring efter første behandl... Leggi di più

Var hos kliniken i ballerup med en hælespore. Rigtig god modtagelse. Mega sød behandler der var rigtig god til at forklarer om hele forløbet, både før start og under behandlingen. Er meget tilfreds og... Leggi di più

1. Ambulatorio di zona
  2. Clinica per il controllo del dolore
  3. Clinica specializzata

Medisonic Shockwave Klinik anvender shockwave behandlinger, der stimulerer kroppens naturlige helingsprocessor med nye celler, mere ilt og blodtilførsel, der giver smertelindring og heling, som giver dig din smertefri hverdag tilbage. Vi har stor erfaring og hjulpet mere end +1000 forskellige klienter tilbage til en smertefri hverdag og har masser af videoer, videointerviews og videnskabelig dokumenteret studier, der viser, hvor effektivt vores shockwave behandlinger virker mod følgende smerter og sygdomme: - Smerter i: lænd, ryg, hofte, bækken, ryg, knæ, led, skulder, nakke, albue, ankel - Diskusprolaps, iskias nervesmerter, hælspore - Kroniske smerter, fibromyalgi, spinalstenose, allergi - Sårheling, arvæv, tennis albue -Leddegigt, slidgigt, gigtsmerter, ME/CFS (træthedssyndrom) -Prostatabetændelse, prostatasmerte, Lichen schlerosus -Nervesmerter, nervebetændelse (neuropatiske smerter) -Knogleskørhed, cellulitis, smerter efter stråleskader - Inkontinens, smerter efter fødsel, eksem, tennis albue - Slimsækbetændelse, helvedesild, piskesmæld

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Jeg kan varmt anbefale denne klinik

Jeg kan varmt anbefale denne klinik. Det, der gør forskellen, er deres helhedsorienterede tilgang; de fokuserer ikke kun på det smertende punkt, men behandler også de omkringliggende områder. Efter blot tre behandlinger med shockwave har jeg fået det markant bedre i både lænd og hofter, og jeg er nu i stand til at gå lange ture igen.

8 aprile 2026

Meget god oplevelse!

Jeg fik behandling igår i Lyngby og sidder tilbage 24timer senere med en rigtig god fornemmelse. Jeg har, nu jeg skriver denne anmeldelse, nærmest ingen smerter, det er for godt til at være sandt. Jeg havde inden gårdagens behandling konstante smerter i mit højre knæ. Jeg er så spændt på at følge udviklingen. Jeg er ihverfald meget positiv indtil videre.
Bh Hancy Anba

26 marzo 2026

Har døjet med en dårlig skulder i…

Har døjet med en dårlig skulder i næsten et år.
Har fået blokader, uden det har hjulpet særligt meget.
Har fået 2 behandlinger med Shockwave og mærker markant fremgang.
Fantastiske medarbejdere, der er gode til at forklare hvad de gør og hvad man kan forvente.
Ser frem til næste behandling

26 marzo 2026

Ikke som forventet

Jeg havde en forventning at når man reklamere med at man kan fjerne skulder smerter så tænker man at de ved hvad de taler om men fik 5 behandlinger og i nuet var alting ok men sener havde jeg faktisk mere ondt end da jeg kom så PÅ mig virker det ikke må jeg sige

16 marzo 2026

Alt i alt en god oplevelse

God opsøgende service i forbindelse med reservation af tid, nemt at få tid, nemt at finde, nem parkering, afslappende og rolige lokaler, meget professionel og behagelig behandler.
Behandlingen kan føles ubehagelig men er absolut til at holde ud.

23 marzo 2026

Det er utroligt !!

Efter ca. 5 måneder med stærke rygsmerter og stråling ned langs det ene ben, blev jeg skannet i det offentlige system. Det viste sig, at jeg havde en diskusprolaps. Jeg har igennem flere uger gået til fysioterapeut og kiropraktor, men det hjalp desværre ikke. Jeg fik et gavekort af min familie til ovennævnte klinik, hvor jeg allerede efter første behandling kunne mærke en kæmpe forskel. Efter næsten et halvt år med masser af smerter ned langs det ene ben og problemer med bare at gå, så var smerterne nu næsten helt væk. Efterfølgende købte jeg 5 behandlinger og nu 14 dage efter sidste behandling kan jeg utroligt nok sige, at jeg er næsten på 100% igen efter et halvt år med masser af smerter og mange ting jeg ikke kunne. Jeg har netop været på Glostrup Hospital til en kirurgisk vurdering og her er man blevet enig om, at jeg ikke skal opereres. Så jeg kan kun klart anbefale Medisonic Shockwave Klinik (Østerbro)
Jeg kan kun ærgre mig over, at jeg ikke prøvede denne klinik meget tidligere i mit forløb. Vh. Jan

25 marzo 2026

Rigtig god behandling

Så fik jeg endnu en behandling af Cecilie i Ballerup. Dygtig, grundig og nærværende behandler. Allerede ved første behandling af mit ve. knæ svandt en del af mine knæudfordringer. Efter tre behandlinger af Cecilie mærker jeg store forbedringer.

23 marzo 2026

Fantastisk

Fik Medisonic Shockwave for min hælspore den 20/3-2026 allerede efter den her behandling som både var på hæl og rundt på hele min fod og af benet og knæet og lår har jeg kunne mærke en stor forandring jeg kan næsten gå uden smerter det er så fantastisk en mirakel kur jeg har fået.
Jeg fik god behandling og vejledning og fik os af vide jeg kunne få et tilbagefald, jeg har booket 2 behandlinger mere så jeg kan få det helt væk er så glad . Kan varmt anbefale var i Ballerup.

19 marzo 2026

Sød behandler

Sød behandler. Men absolut ingen effekt på hovedpinen, som jeg ellers blev lovet i tlf

19 marzo 2026
Logo di Medisonic Shockwave Klinik

Risposta di Medisonic Shockwave Klinik

Hej Marta,
Kronisk hovedpine og migræne går ikke væk 3 time efter 1. behandling, der kroppen først lige gået igang med at arbejde og effekten af shockbølgerne er slet ikke kommet endnu efter 3 timer.
mvh Peter
Medisonic Shockwave Klinik