Jag beställde två varor med tryck och kunde inte varit nöjdare. Trycket ser så proffsigt ut och är välgjort så det kommer nog att hålla bra. Uppfyllde verkligen mina förväntningar och lite till. Utöve... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Så otroligt god service! Här är varför: • Väldigt enkelt att beställa och göra det personligt • Glasen kom efter 2 dagar • Dom motsvarade bilden • De var inslagna i silkespapper i färgen guld för... Leggi di più
Brukar inte skriva recensioner men tuckte de va konstigt att de näst intill bara hadde 5 stjärnor här. Men efter att jag köpt en julklapp till min bror sista sekunden och fick varan samma vecka som ju... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hos medgravyr.se hittar du 100-tals presenttips. Vi har personliga presenter med gravyr för alla tillfällen. Välkommen in och bli inspirerad.
Norra ågatan 10, 41664, Göteborg, Svezia
Non risultano inviti alla recensione recenti
Superfina! Beställde graverade knivar till min sambo. Var supervassa och grymt fina!
Jag e jätte nöjd med zippo tändaren en fin present till sin pojkvän är så nöjd med den
Den var som jag ville ha den, kom även väldigt snabbt i brevlådan.
Super snabb leverans och otroligt fint arbete

Risposta di medgravyr.se - Personliga presenter på nätet
Lättnavigerad sida, ordern kom snyggt och säkert paketerad. Fick en penna med på köpet.
snabbt och enkelt, o att det gick att få på faktura var jättebra alternativ.

Risposta di medgravyr.se - Personliga presenter på nätet
Så enkelt och blev jätte bra! Och gick fort att få hem!
Knivarna är sylvassa och såååå snygga, det tog 2 dagar att få hem och den lilla gravyr texten vara bara så pricken över i. Blev helt perfekt det kändes lite mer lyxigt med skylten man kunde sätta i och att man fick skriva vad man ville inte bara ett namn och resterande var förtryckt, så bra! Saknade dock att man inte fick välja font.
Fina ölglas, fin gravyr, fina presentförpackningar och snabb leverans! Tack för det!
Lätt att handla ifrån sajten
Snabb expidering
Kan rekommenderas
Enkelt att beställa, snabb leverans och väldigt fina glas.
Ett av glasen var trasigt i kanten vid leverans men det ordnades ett nytt glas som dessutom levererades till annan ort för att kunna ges vid ett bröllop! Fantastisk service som får fem stjärnor av fem möjliga.
Kanon nöjd med utförande, leverans och rättvis prissättning på produkter.
Tack!