Me & Eliza Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Stort udvalgt, lækker hjemmeside, let at shoppe og så er deres service helt i top. De levere hurtigt, ombytter hurtigt og så svarer de virkelig hurtigt på mails. Dem kan du trygt handle hos

Valutata 5 stelle su 5

Fortrukne webshop at købe tøj. Nu har jeg handlet nogle gange og alle gange er tingene kommet hurtigt og der har ikke været nogle problemer. Deres hjemmeside er virkelig god at finde rundt på. Dere... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ville egentlig gerne give endnu flere stjerner. De har intet mindre end verdensklasse kundeservice. En pakke til mig var forsinket. Jeg opdagede det ikke selv, men Me & Eliza holdt øje og gav mig besk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

5-stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 Klart mit foretrukne sted at shoppe tøj👌🏻🩷 Elsker deres Instagram, som giver virkelig god inspiration til tøj til hverdag og fest🌸. Hjemmeside er overskuelig og god servic... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Me & Eliza er et univers af de lækreste kollektioner fra modeverdenen, hvor du blandt andet finder et skønt udvalg af kjoler, bluser, bukser, sko, accessories og tasker, som vi har udvalgt fra de største brands fra ind og udland. Hos Me & Eliza håndplukker og udvælger vi et lækker udvalg til dig, så din garderobe bliver fyldt op med nye og unikke styles.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Effektiv levering og returnering

Bestilte nogle sko mandag den 2. januar og modtog dem allerede tirsdag den 3. januar. Desværre passede skoene ikke, og de blev sendt retur onsdag den 4. januar. Allerede fredag den 6. januar havde jeg fået refunderet mine penge.
En sådan service kalder helt sikkert på flere fremtidige køb hos Me & Eliza!

Dette var endda under januarudsalg, hvor jeg forestiller mig at der er rigeligt at se til for en sådan webshop, der har mange lækre ting :-)

Tak for super service!

5 gennaio 2023
Non scritta su invito

Hej Katrine

TUSIND TAK for din 5-⭐️ anmeldelse. Vi er meget glade for, at høre at du har været tilfreds med at handle hos os.

Skønt at du har lyst til, at handle hos os en anden gang🌸

Du ønskes en rigtig dejlig dag💕

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering. Nem og overskuelig hjemmeside.

29 novembre 2022

Hej Stine

Tak for din 5-⭐️ anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med leveringstiden og vores hjemmeside💕

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig levering dagen efter…

Super hurtig levering dagen efter bestilling. Flot hjemmeside.

3 novembre 2022

Hej Tina

Tak for din 5-⭐️ anmeldelse.

Dejligt at du har været tilfreds med at handle hos os💕

Super god service

4 novembre 2022

Hej Karen

TAK for din 5-⭐️ anmeldelse. Skønt at du er tilfreds med vores service💕

Hej Bettina

Mange tak for din 5-⭐️ anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og vores udvalg af varer💕

Du ønskes en dejlig dag😍

Online fødselsdag

Som altid en god oplevelse, at være med til fødselsdag online. Super varer, præsentation og hjælp, når der er brug for det.
Hurtig levering af ordrer.

Valutata 5 stelle su 5

God service og hurtig levering ☺️

Kan kun anbefale at handle hos Me & Eliza

Hej Rikke
TAK for din 5-stjernet anmeldelse, det betyder rigtig meget for os hver og en ❤️
Må du få en dejlig weekend

Valutata 5 stelle su 5

Det kan klart anbefales at handle hos…

Det kan klart anbefales at handle hos Me and Eliza, Efter en lille fejl på kvitteringen (en pris der ikke havde rettet sig under tilbud), rettede de den og pengene kom retur. God service og hurtigt respons.

Hej Monique
TUSIND tak for din anmeldelse og vi er meget glade for, at der blev fundet en god løsning på det hele ⭐️
Du ønskes den bedste weekend

Lynhurtig levering

Hej Betina
TAK for din 5-⭐️ anmeldelse og vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores leveringstid.
Må du få en dejlig weekend

Valutata 5 stelle su 5

I er den BEDSTE online tøj-shopping…

I er den BEDSTE online tøj-shopping oplevelse ..! I bør skrive en bog “Sådan bygger du et online mode-imperie”. Altid en positiv oplevelse at handle hos jer.

Hej Sara
Hvor bliver vi rørt af din anmeldelse og det betyder så meget for os med sådan en feedback 💜
Må du få en fantastisk weekend

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk butik med lækre styles og…

Fantastisk butik med lækre styles og super kundeservice :-) Får de allerbedste anbefalinger herfra!

Hej Camilla. Tusind tak for de meget fine ord, det betyder meget for os ⭐️
Du ønskes en dejlig weekend

Hej Rikke
Dejligt at høre at leveringstiden var i orden 👏🏼
Skøn aften til dig ♡

Valutata 5 stelle su 5

Bare en god oplevelse hele vejen…

Bare en god oplevelse hele vejen igennem 😊

31 ottobre 2022

Hej Marianne
Tak for dine 5-stjerne og dejligt at høre at du havde en god oplevelse ved dit køb hos os ♡
Rigtig dejlig jul til dig 🎄

Fantastisk fødselsdagsfest

Jeg købte 2 pakker til deres 8-års fødselsdag og allerede dagen efter modtog jeg en besked fra gls, at jeg kunne hente pakkerne i den lokale pakkeshop💕

Risposta di Me & Eliza

Hej Sandra - TUSIND tak for din støtte til vores fødselsdagsfest, det betyder meget 💜
Må du få en skøn aften

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più