Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Generelt er det en meget positiv oplevelse at besøge MBK A/S. De ansatte lever op til mine forventninger om at være dybt professionelle samtidig med, at de både har et smil på og bruger humoren. De... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Meget professionelt tilgang til kursets indholdt. Underviser, Mette er helt fantastisk med masser af gode historier fra “real live” som man kan huske i lang tid. Fantastisk forplejning både morgenm... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været på feedback kursus. Jesper Høyer Rasmussen stod for undervisningen. Jeg lærte flere ting, som jeg kan tage med mig og bruge med det samme. Men vigtigst af alt, var det Jespers måde at... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Et fremragende og meget inspirerende kursussted. Spændende lokaler med masser af kunst og sjove indslag, der hele tiden sætter hjernen i gang og gør humøret højt. God forplejning og rar atmosfære. Me... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di servizi legati alla carriera e all'istruzione
  2. Corsi di formazione per adulti
  3. Lezione
  4. Scuola di informatica
  5. Centro formativo
  6. Consulente per le risorse umane

Informazioni fornite da varie fonti esterne

MBK udbyder kurser i kommunikation og tilbyder skræddersyede kurser for virksomheder og private.

Om MBK

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

FULDSTÆNDIG FANTASTISK

Suverænt kursus i konflikthåndtering. Der blev vekslet mellem teori og øvelser på en virkelig behagelig måde så alle var totalt tændt hele tiden. Katrina er en fantastisk person. Tillidsvækkende og seriøs. Morsom og alvorlig blandet på en helt speciel måde. Det er HELT KLART et kursus jeg kan anbefale

15 settembre 2015

suuuper godt kursus

Du skrev i evalueringen: Super fed weekend. Dejligt med de mange rollespil men også vildt angstprovokerende. Det er sådan et kursus, der er udviklende for mig som menneske.

15 settembre 2015
Valutata 5 stelle su 5

Endnu et godt kursus hos MBK

Har absolut intet at klage over udover, at chokoladen måske bare er lidt for god :-) Fantastisk underviser i konflikthåndtering & kommunikation. Ser allerede frem til næste kursus.

25 agosto 2015
Valutata 5 stelle su 5

Meget dejligt sted at holde kursus

Dejligt sted hvor man føler sig velkommen. Adskiller sig fra andre konference/kursus steder hvor der til tider er meget 'sterilt'. Her er hyggeligt og hele tiden opdager man noget nyt når man kigger rundt.

15 giugno 2015

Inspirerende projektlederkursus

Kurset "Projektleder med gennemslagskraft" fandt jeg både inspirerende , motiverende og tankevækkende. Vil bestemt prøve at inkorporere de forskellige værktøjer, som der blev undervist i, i min hverdag, såvel på arbejdet som privat. Oplevede desuden,at der hurtigt blev skabt en tillid og følelse af sammenhold blandt os deltagerne, hvilket har den fordel, at man er mere åben og ærlig overfor de andre kursister. Stort plus, at der ingen agenda var for hver kursusdag, men forløbet alligevel fulgte en rød tråd.

14 giugno 2015
Valutata 5 stelle su 5

Det bedste kursus jeg nogensinde har deltaget i.

Faciliteterne og rammerne hos MBK er virkelig gode - både placeringen i midt by, venligt personale, hyggelige lokaler med en dejlig rolig indergård, lækker pause forplejning samt frokosten på Post & Tele Museets cafe med udsigt over byen danner basis for et godt kursus forløb.
Dertil kommer at underviser Katrina Farrell er fænomenal til at lære fra sig i alle aspekter. Hun er veltalende, smilende så det smitter, interesant som person så hun inspirerer og fra start fik hun skabt en behagelig stemning i lokalet.
Emnet var Mundtlig Kommunikation - det omfattede nogle få velkendte teorier, men også meget nyt. Og takket være den indlevende og gode fremlæggelsesform, var det meget givende under hele forløbet på de to dage. Der var ingen power point slides - alt blev visuelt skabt onsite på white board og flip-over, hvilket gjorde det meget personligt og nærværende. Der var en perfekt vekselvirkning mellem teori og praksis i form af øvelser, så alle kursus deltagere blev inddraget og fik prøvet de forskellige teorier af. Katrina formåede at komme med konkrete eksempler til de emner vi arbejdede med, hvilket gør at det bliver nemmere at forholde sig til og det giver mening i forhold til en selv samt at det hjælper til at man kan bruge det efterfølgende og fra day one.
Så jeg er meget glad for den positive oplevelse det gav mig at deltage i kurset og ikke mindst alle de værktøjer og guldkorn som Katrina gav mig med hjem :-)

1 giugno 2015

Fedt kursus

Det var et super inspirerende kursus, hvor man får en masse relevante brugbare redskaber til at forbedre sin præsentation.

Kan kun anbefales

6 maggio 2015

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più