Meget professionel og høj kundeservice niveau. Jeg har fundet firmaet på Google og har set meget gode anmeldelser derfor sendte jeg forespørgsel om pris på brugt Skoda Kamiq. Samme dag blev salget gen... Leggi di più
Mads fra MBA biler, får 5 stjerner med pil op herfra - servicen har været ikke mindre end sublim. Fair pris, betaling og afhentning forløb som aftalt. Solgte bilen for min datter. Mads har været... Leggi di più
Ikke så meget og sige, andet end Mads overholder deadlines, pris og generelt bare en nem og hurtig oplevelse. Vil klart anbefale dem til andre og selv benytte igen: Henrik Blitzlys
Fik et hurtigt tilbud på min 30 år gamle bmw z3m. Den blev hentet 3 dage efter grundet påske. Hurtig overførsel af beløbet og venlig afhentning
Vores mission Vi er vilde med lækre biler og af netop den grund startede vi MBA biler. Vores mission er at sikre dig en god handel, med ordentlig rådgivning og gennemskuelige priser. Vores vigtigste opgave i denne sammenhæng er at sikre dig, at vores dialog foregår hurtigt, professionelt og med en handel til markedets bedste pris som resultat.
Kirstinehøj 57, 2770, Kastrup, Danimarca
- kontakt@mbabiler.dk
- mbabiler.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Meget hurtig arbejdende virksomhed
Meget hurtig arbejdende virksomhed, der gør, som de lover.
Jeg troede aldrig at det skulle være så…
Jeg troede aldrig at det skulle være så let og smidigt at sælge min bil. Blev ringet op at Mads fra MBA biler, super flink,sympatisk og professionel. Fik en fair pris for min bil mere end hvad jeg ellers var blevet budt. Mads forklarede ,hvordan betalingen og ophentningen af bilen ville fungere og det lød næsten for let, men det var præcis så det forløbet. Jeg fik ovenikøbet lov til at beholde min i 2 uger efter jeg havde fået depositummet. Kan kun varmt anbefale MBA Biler.
Super prof og hurtig handel
Super prof og hurtig handel.
Stor anbefaling herfra.
Tak og god behandling.
Super nemt og enkelt
Super nemt og enkelt, især hvis man er en kvinde der ikke har så meget forstand på biler.
Ville bare dele min oplevelse med en…
Ville bare dele min oplevelse med en medarbejder fra MBabiler. Inde på deres hjemmeside kan man få en vurdering af sin bil, og man kan vælge at lade feltet med “forventet pris” stå tomt. Det gjorde jeg, fordi jeg blot ville høre, hvad de kunne tilbyde for min bil.
Jeg blev derefter kontaktet af en medarbejder, som insisterede på, at jeg skulle oplyse en mindstepris. Jeg forklarede flere gange, at jeg ikke havde nogen mindstepris, men blot ønskede at høre, hvad de ville give. Han begyndte at tale om, hvad lignende biler var solgt til, og understregede, at jeg ikke skulle forvente mere end det. Da jeg igen sagde, at jeg ikke havde en fast pris, svarede han, at jeg kunne kontakte dem igen, når jeg vidste, hvad jeg ville have for bilen — fordi han ikke kunne arbejde uden en mindstepris.
Jeg oplevede det som en lidt uprofessionel måde at håndtere en henvendelse på, når man netop har mulighed for at lade prisfeltet stå tomt.
God service 👍
Fik en god og professionel vejledning af direktøren 👍 tak
Dårlig oplevelse
Desværre holder den aftalte pris ikke, når de først er på stedet. Så fik ikke en fair behandling, men følte mig presset alt for meget ned i pris ☹️
Hurtig og professionel service
Hurtig og professionel service! Vi satte vores bil til salg - og der gik ikke mere end et par timer før at handlen var gået igennem og afhentningen af koordineret. Klar anbefaling herfra!
Anmeldelse af Bilopkøber
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 stjerner
Fremragende service og professionel håndtering
Jeg solgte for nylig min bil til Mads og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra første kontakt til den endelige handel var processen både fleksibel og professionel.
Hurtig respons og planlægning: Allerede samme dag jeg tog kontakt, fik jeg svar og vi kunne aftale et tidspunkt for besigtigelse. Ingen lang ventetid eller unødvendige forsinkelser.
Professionel tilgang: Mads var velberedt, havde styr på papirarbejdet og der blev gennemført en grundig, men effektiv besigtigelse af bilen ved afhentning. Alt blev forklaret tydeligt undervejs.
Fair prisforhandling:
Jeg fik et rimeligt tilbud baseret på bilens faktiske stand. Ingen forsøg på at presse prisen ned med tvivlsomme argumenter.
Problemfri afvikling:
Selve handlen gik hurtigt og uden komplikationer. Al papirarbejde blev ordnet korrekt, og betalingen skete som aftalt.
Samlet indtryk:
En rigtig god oplevelse at sælge bil til Mads. Kan varmt anbefales til andre, der ønsker en hurtig og professionel afvikling af bilsalg.
Hurtig handel og god pris
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse
Alt gik som smurt
Kan varmt anbefales
Kunne ikke være nemmere
Kunne ikke være nemmere. Derfor topkarakterer herfra. Kan klart anbefales.
Tonny.
Hurtigt og professionelt
Hurtigt, professionelt og meget pålideligt.
Alle aftaler overholdt
Efter en kort telefonsamtale og efter at vi havde sendt en række billeder af vores bil, blev vi hurtigt enige om en pris.
Vi fik den betænkningstid, vi havde brug for. Da den fremsendte kontrakt var underskrevet, modtog vi straks 5000 kr. Ligesådan blev det resterende beløb overført til os allerede dagen før bilen blev afhentet af en meget flink chauffør på det aftalte tidspunkt.
Super oplevelse
Super oplevelse. Fik en væsentlig højere pris end hos alle andre.
Hurtig og nemt uden problemer.
MBA kan varmt anbefales.
Super god og hurtig handel
Super god og hurtig handel, en fair og fin behandling.
Rare og søde folk at snakke med.
Kan godt befales.