MAYSON Cosmetics Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ich hatte nach fast einem Jahr Studio lashes einen "Wimpernunfall"wobei so gut wie nix mehr von meinen ohnehin wenigen und dünnen eigenen Wimpern übrig blieb.Ich hatte quasi eine "Wimpernglatze"Un... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zu aller erst....die wimpern sind mega....angebracht schauen sie natürlich aus......wenn man sich an die Beschreibung hält (Pflege)dann halten die ca 10 Tage. Angenehmes tragegefühl. Schnelles an... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jaren geleden werd ik ineens allergisch voor wimperextensions die geplaatst werden in een salon. Ik struggelde erna maanden met mascara, tot ik Mayson tegen kwam! De wimpers blijven 7/10 dagen zit... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Leider hat die Qualität nachgelassen. Ich musste zwei Packungen entsorgen, weil die Kleber nicht haften und zudem kleben die Wimpern morgens so unangenehm, dass man seine Augen nicht öffnen kann. Ich... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza

Scritti dall'azienda

Innovative beauty, designed to impress. ❤️ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful

Molto buono

TrustScore 4 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

661 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

The product works

The product works, they stay on for a long time, good quality. They are pricier than others on the market, but they are worth it and look very luxurious. I would enjoy a few more natural designs in the future though. These are beautiful but somewhat heavy with the black lash strip.

7 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Sinds ik mayson lashes heb ontdekt

Sinds ik mayson lashes heb ontdekt laat ik geen wimperextensions meer zetten heel gemakkelijk aan te brengen 3 min blijven heel de week goed zitten kan er alles mee doen top product!! Gebruik ze al een lange tijd ben er zeer tevreden van

19 giugno 2026
Valutata 4 stelle su 5

HALLO

Hoi
Een paar weken geleden kocht ik mijn eerste wimpers om ze uit te testen. Ze werden op verschillende manieren getest, waaronder duurzaamheid en draagtijd, en of ze geschikt waren om mee te zwemmen of te douchen.
Ze zien er erg mooi uit en hebben een natuurlijke uitstraling maar ze blijven mooi maximaal drie dagen op mijn oog zitten. Na een paar dagen beginnen ze los te laten en plakken ze niet meer zo goed.
Vandaag heb ik mijn volgende bestelling nieuwe wimpers van jullie ontvangen. Ik vervang mijn wimpers om de drie dagen zodat ze er op hun best uitzien. Ik ben tevreden met uw product, ook al voldoet het niet helemaal aan mijn verwachtingen. Maar het is heel gemakkelijk op te zetten en af ​​te nemen, en het staat mooi bij mijn ogen. Oh, ik denk dat ik het belangrijkste vergeten ben: ik heb geen allergische reacties op oogirritatie. Dat is een groot pluspunt ☺️
Het is alleen jammer dat ze niet langer dan drie dagen op mijn ogen blijven zitten 😒

17 giugno 2026

6de bestelling #heelblij

6de bestelling, nog steeds blije klant en zeker ideaal voor vrouwen met kleine wimpers die moeite hebben met mascara op te doen, dat we net panda lijken, ik ben zo blij dat dit besta, waarom waren jullie niet in de zero s, je vaste klant M.L

12 giugno 2026

Fijne wimpers

Fijne wimpers! Zien er goed uit, blijven lang zitten, even een borsteltje er door heen in de ochtend en je bent klaar! Snelle verzending, super fijn!

15 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

De wimpers zijn echt top

De wimpers zijn echt top! Ik gebruik de magnetische en als ik ze goed onderhoud kan ik ze zeker 2-3 maand gebruiken. Heel blij ook met de transparante eyeliner. Al is het niet perse het magneeteffect waardoor ze worden vastgehouden maar het lijmeffect wat in de eyeliner zit. Al hadden er geen magneetjes aan gezeten dan waren ze ook wel blijven “plakken”.

5 giugno 2026

Goeie uitleg en klantvriendelijkheid

Goeie uitleg, snelle levering, klanttevredenheid maar het allerbelangrijkste is niet goed geld terugkrijgen. Product is super goed hechtlaag is goed.
Mocht je niet tevreden zijn kan je altijd contact met ze opnemen en ze tonen begrip en komen met oplossingen.

9 giugno 2026

Geweldig!!!

Geweldige wimpers, deze blijven bij mij echt langer dan een week zitten. In het begin even wennen met opplakken maar als je het eenmaal doorhebt gaat het super makkelijk. Als ik mensen vertel dat ik nepwimpers op heb geloven zij mij nooit.

9 giugno 2026

Ben er super blij mee

Ben er super blij mee, ik ben normaal super onhandig met plak wimpers, maar deze zijn heel makkelijk aan t brengen er zit al een plak laagje op waardoor t snel en eenvoudig gaat. Heb nu al een paar maanden geen wimper extensions meer gebruikt. Dit is echt de beste tot nu toe😍

9 maggio 2026

Nur Mayson♡

Ich liebe Mayson Wimpern schon seit über mehreren Monaten. Sie sind billigere Alternative zu den Extensions aus dem Kosmetikstudio, die mir leider meine Wimpern komplett zerstört haben. Bei mir halten die Mayson sicherlich 1Woche, manchmal auch länger. Dazu wachsen meine eigene Wimpern wieder schön nach. Klare Empfehlung!♡

8 giugno 2026
Valutata 4 stelle su 5

Ze ogen natuurlijk

Ze ogen natuurlijk, zijn gemakkelijk aan te brengen en geven mijn ogen direct een meer open en verzorgde uitstraling zonder dat het er overdreven uitziet. Perfect als je gewoon wat extra volume wilt op de plekken waar je eigen wimpers wat minder vol zijn. Ik zie er instant frisser en beter uit. Zeker een aanrader!

8 giugno 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più