Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van mijn horloge. Hoe het horloge was verpakt deed mij verbazen. Een mooi tasje met een strik. En een mooi horloge doosje. Ik kreeg bij mijn bestelling ook een g... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Sehr unseriöse Firma, da keine E-Mails versendet werden können, Support bekommt man nur sehr schwer, auf Instagram wird man auch ignoriert. Habe meine Bestellung zum Glück storniert bekommen, indem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In het verleden al gekocht, mooie, kwalitatieve horloges met correcte en snelle levering. Geven vaak ook een korting en/of iets extra waardoor het altijd een extra leuke draai krijgt. Uitkijke... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs een horloge besteld tijdens de vaderdag actie bij Mats Meier. Hierbij ging er 20% van de prijs van het horloge en werd er nog een extra watchbox gratis bijgegeven. De korting werd bij betaling... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di orologi
  2. Negozio di accessori di moda

Scritti dall'azienda

Mats Meier is een hoogwaardig merk dat zijn inspiratie haalt uit Genève, één van ‘s werelds belangrijkste steden als het gaat om horloges: het is de stad waar we het allereerste polshorloge hebben mogen verwelkomen. Het zijn de hoge bergen, de diepe wateren en de uitgestrekte vlakten die het kloppend hart vormen van Genève. Dermate bewonderenswaardig: dat het je perceptie van tijd vergroot. Dat het je een gevoel geeft dat er nog oneindig veel te ontdekken is. Dit leidt tot het maken van keuzes waarin we ons richten op de dingen die er voor ons toe doen, dingen waarvan we ons alive voelen. Het maken van radicale keuzes, het stappen uit je comfortzone en het beginnen aan nieuwe avonturen. Je ziet het, je wil het, je kan het. #ConquerYourself

4,3

2 stelle
1 stella

Valutata 3 stelle su 5

Horloge en korting

Het is een heel mooi horloge. Alleen jammer dat ik de kortings code niet kon krijgen omdat hij zij dat ik geen geldig emailadres had terwijl ik wel een geldige gebruikte. Ik hoop dat dit veranderd kan worden. Voor de rest prima site

29 settembre 2023

Risposta di Mats Meier

Bedankt voor je review. Helaas vanuit jouw bericht kan ik geen bestelinformatie achterhalen. Ik wil je vragen een email te sturen naar klantenservice@brandfield.nl t.a.v. Helena in het onderwerp. Graag zie ik je ordernummer tegemoet, zodat ik met je mee kan kijken! ^HJ

Valutata 4 stelle su 5

Overall prima

Mooi assortiment voor goede prijzen.
Wel schreef ik me in voor de nieuwsbrief, maar ontving ik geen kortingscode..

27 settembre 2023

Risposta di Mats Meier

Bedankt voor het delen van je ervaring, en onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden bij het ontvangen van de kortingscode. We hebben bij jouw ordernummer een case aangemaakt en je een email gestuurd met de oplossing. Als er nog andere vragen of zorgen zijn, aarzel dan niet dit ook te delen in je reactie op onze email. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en veel plezier gewenst met je aankopen! ^HJ

Quality and price

Very good quality for a sharp price!

18 settembre 2023

Risposta di Mats Meier

Thank you for sharing your positive feedback about the quality and price of your purchase. Providing good value for quality products is important, and we're pleased to read that you're satisfied with your purchase. If you have any more feedback or need further assistance in the future, please feel free to reach out. Enjoy your product! ^HJ

Valutata 4 stelle su 5

The design of the watch is very cool.

24 settembre 2023

Risposta di Mats Meier

We're glad to read that you appreciate the design of your watch! Design is an important aspect of any timepiece, and it's great that you're pleased with your choice. If you have any more thoughts or questions about your watch or anything else, feel free to ask. Enjoy your stylish timepiece! ^HJ

Aanrader

Tweede keer dat ik een horloge bij hen koop en ik ben meer dan tevreden. De verhouding tussen prijs-kwaliteit is optimaal en ik zou het zeker aanraden aan iedereen die het vraagt.

19 settembre 2023

Risposta di Mats Meier

Het is geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop en dat je de prijs-kwaliteitverhouding als optimaal beschouwt. Herhaalde aankopen zijn vaak een teken van een goede winkelervaring, en het aanbevelen van de winkel zijn we je ook erg dankbaar voor! Als je in de toekomst nog meer horloges of andere accessoires nodig hebt, weet je waar je moet zijn. Bedankt voor je positieve feedback en aanbeveling! Tot ziens bij Mats Meier! :) ^HJ

Valutata 5 stelle su 5

Mats Meier heeft goede kwaliteit en…

Mats Meier heeft goede kwaliteit en premium look horloges voor een scherpe prijs

17 settembre 2023

Risposta di Mats Meier

Het is geweldig om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit en het uiterlijk van de horloges. Kwalitatieve horloges met een premium uitstraling kunnen een geweldige aanvulling zijn op je stijl. Als je in de toekomst nog meer horloges of andere accessoires nodig hebt, weet je nu waar je kunt kijken. Blijf genieten van je horloges en stijlvolle uitstraling! ⌚👌^HJ

Valutata 5 stelle su 5

Service is goed en horloges zijn mooi…

Service is goed en horloges zijn mooi design, goede kwaliteit voor een (bijna te) eerlijke prijs

17 settembre 2023

Risposta di Mats Meier

Het is geweldig om te lezen dat je tevreden bent met de service en de horloges die je hebt ontvangen. Mooi design en goede kwaliteit zijn zeker belangrijk als het gaat om horloges, en het is fijn dat je dat hebt gevonden bij je aankopen. Als je in de toekomst meer horloges of andere producten nodig hebt, aarzel dan niet om terug te komen. We staan altijd klaar om je te helpen. Geniet van je horloges! ^HJ

Ervaring online order

Gebruiksvriendelijke site, snel door de betaling heen. En goed kwalitatief horloge voor een eerlijke prijs :)

14 settembre 2023

Risposta di Mats Meier

Dat klinkt als een geweldige winkelervaring! Een gebruiksvriendelijke website en een snelle en gemakkelijke betaling dragen zeker bij aan een positieve winkelervaring. Het is ook goed om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het horloge en dat je het als een eerlijke prijs beschouwt. Als je in de toekomst meer horloges of andere producten nodig hebt, weet je waar je moet zijn. Bedankt voor het delen van je positieve feedback! ^HJ

Super service

Super service, top montre

10 settembre 2023

Risposta di Mats Meier

Dat is geweldig om te lezen! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en dat je horloge bevalt. Als je in de toekomst nog meer hulp of producten nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je positieve feedback! ^HJ

Valutata 5 stelle su 5

Mooie overzichtelijke website met…

Mooie overzichtelijke website met duidelijke foto's. Heb in het verleden al Mats Meier horloges gekocht en de producten zijn erg degelijk. Goede verzending in een stevige verpakking.

10 settembre 2023

Risposta di Mats Meier

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze website, de duidelijke foto's en de kwaliteit van de horloges. Het is altijd goed om te weten dat je op ons kunt rekenen voor degelijke producten en een goede verzending. Als je in de toekomst nog meer horloges of andere producten nodig hebt, staan we voor je klaar. ^HJ

Valutata 2 stelle su 5

2x een verschillend product gekocht en…

2x een verschillend product gekocht en beide keren niet op voorraad. Kids hierop verheugen en vervolgens 1 week later aangeven dat hij niet op voorraad. Slechte services heb de horloges helaas niet uit kunnen proberen had het wel graag gewild.

7 settembre 2023

Risposta di Mats Meier

Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren doordat de producten niet op voorraad waren. We begrijpen dat dit teleurstellend is, vooral als je je erop had verheugd. We streven ernaar om onze voorraadinformatie zo actueel mogelijk te houden, maar soms kan het gebeuren dat een product niet meer beschikbaar is. Als je in de toekomst weer bij ons winkelt, hopen we dat we je een betere ervaring kunnen bieden. ^HJ

Goede website

Goede website, goede afhandeling en goede kwaliteit horloges.

5 settembre 2023

Risposta di Mats Meier

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze website, de afhandeling van je bestelling, en de kwaliteit van de horloges die je hebt ontvangen. We blijven ons inzetten om hoogwaardige producten en diensten aan te bieden aan onze klanten. Als je in de toekomst nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. ^HJ

Super

Super ! Le site est bien et je ne l’ai pas encore reçu mais tout ce m’a l’air cool

4 settembre 2023

Risposta di Mats Meier

Merci pour votre enthousiasme ! Nous espérons que votre commande vous parviendra rapidement et que vous serez satisfait des produits. Si vous avez des questions ou si vous avez besoin d'aide à l'avenir, n'hésitez pas à nous contacter. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir dans vos achats ! ^HJ

Geweldig mooi merk

Geweldig mooi merk. Het zijn precies dure horloges als je ze ziet. De pijzen zijn geweldig goed.

Mijn vriend wil niets anders meer, alle dure horloges van daar voor blijven in de kast liggen.

25 marzo 2023

Risposta di Mats Meier

Dat klinkt als een geweldige ervaring! We leuk om te lezen dat je vriend zo tevreden is met onze horloges. Als jullie nog meer horloges of andere producten nodig hebben in de toekomst, weet dan dat we hier zijn om te helpen. Geniet van de prachtige horloges! ^HJ

Valutata 5 stelle su 5

top hologes zien er ook mooi uit

28 agosto 2023

Risposta di Mats Meier

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de horloges en hun uitstraling. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt in de toekomst, staan we altijd voor je klaar. Geniet van je nieuwe horloges! ⌚🎉 ^HJ

Valutata 5 stelle su 5

sie bieten schöne uhren an

26 agosto 2023

Risposta di Mats Meier

Vielen Dank für Ihr Feedback! Es freut uns zu hören, dass Sie unsere Auswahl an Uhren schön finden. Wir sind stolz darauf, eine Vielzahl von hochwertigen und stilvollen Zeitmessern anbieten zu können. Wenn Sie spezielle Wünsche oder Fragen zu unseren Uhren haben, können Sie sich gerne an uns wenden. Wir helfen Ihnen gerne, die perfekte Uhr zu finden, die zu Ihrem Stil und Ihren Bedürfnissen passt. ^HJ

Super!

Mats meier is de perfecte combinatie tussen een mooi horloge met klasse en een niet absurde prijs, ik koop voortaan al mijn horloges bij mats meier

20 agosto 2023

Risposta di Mats Meier

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij om te lezen dat Mats Meier voor jou de perfecte combinatie biedt van een mooi horloge met klasse en een redelijke prijs. Het is geweldig om te weten dat je zo tevreden bent en van plan bent om in de toekomst meer horloges bij Mats Meier te kopen. Als je nog meer wilt delen, vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Jouw loyaliteit en tevredenheid betekenen veel voor ons! ^HJ

Valutata 5 stelle su 5

Site incroyable de montres avec des…

Site incroyable de montres avec des prix attractive

18 agosto 2023

Risposta di Mats Meier

Merci pour votre compliment ! Nous sommes heureux de lire que vous considérez notre site de montres comme incroyable et que vous appréciez ses prix attractifs. Si vous souhaitez partager davantage à l'avenir, si vous avez des questions ou si vous avez besoin d'aide, nous sommes toujours là pour vous. Votre appréciation nous motive à continuer à vous offrir une excellente expérience ! ^HJ

Duidelijke website

Duidelijke website, eerder al horloges op verschillende plekken besteld, maar deze steekt er met kop en schouders boven uit

12 agosto 2023

Risposta di Mats Meier

Wat geweldig om te lezen dat je onze website duidelijk vindt en dat we eruit springen in vergelijking met andere plaatsen waar je horloges hebt besteld! We streven ernaar om een uitstekende ervaring te bieden en het doet ons goed om te weten dat we aan je verwachtingen voldoen. Als je nog meer horloges of andere producten nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je positieve feedback! Tot ziens bij Mats Meier! ^HJ

Valutata 5 stelle su 5

J’aime beaucoup cette marque de montre…

J’aime beaucoup cette marque de montre pourquoi même être partenaire avec vous contre rémunération ainsi qu’une pub hebdomadaire pour vos nouveaux modèle et collections merci pour votre professionnalisme et votre gages de qualité que nous aimons tant .

10 agosto 2023

Risposta di Mats Meier

Nous vous remercions de vos aimables paroles et de votre enthousiasme pour notre marque horlogère. Nous apprécions votre satisfaction à l'égard de nos produits et de la garantie de qualité que nous offrons. Malheureusement, nous ne sommes pas intéressés par de nouvelles collaborations pour le moment. Merci encore pour votre soutien et vos commentaires positifs. ^HJ

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più