Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van mijn horloge. Hoe het horloge was verpakt deed mij verbazen. Een mooi tasje met een strik. En een mooi horloge doosje. Ik kreeg bij mijn bestelling ook een g... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Sehr unseriöse Firma, da keine E-Mails versendet werden können, Support bekommt man nur sehr schwer, auf Instagram wird man auch ignoriert. Habe meine Bestellung zum Glück storniert bekommen, indem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In het verleden al gekocht, mooie, kwalitatieve horloges met correcte en snelle levering. Geven vaak ook een korting en/of iets extra waardoor het altijd een extra leuke draai krijgt. Uitkijke... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs een horloge besteld tijdens de vaderdag actie bij Mats Meier. Hierbij ging er 20% van de prijs van het horloge en werd er nog een extra watchbox gratis bijgegeven. De korting werd bij betaling... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di orologi
  2. Negozio di accessori di moda

Scritti dall'azienda

Mats Meier is een hoogwaardig merk dat zijn inspiratie haalt uit Genève, één van ‘s werelds belangrijkste steden als het gaat om horloges: het is de stad waar we het allereerste polshorloge hebben mogen verwelkomen. Het zijn de hoge bergen, de diepe wateren en de uitgestrekte vlakten die het kloppend hart vormen van Genève. Dermate bewonderenswaardig: dat het je perceptie van tijd vergroot. Dat het je een gevoel geeft dat er nog oneindig veel te ontdekken is. Dit leidt tot het maken van keuzes waarin we ons richten op de dingen die er voor ons toe doen, dingen waarvan we ons alive voelen. Het maken van radicale keuzes, het stappen uit je comfortzone en het beginnen aan nieuwe avonturen. Je ziet het, je wil het, je kan het. #ConquerYourself

4,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Gemakkelijke site

Gemakkelijke site, sterke en mooie collectie en een leuke korting :) Ik ga vaker bestellen!

8 dicembre 2023

Risposta di Mats Meier

Dat klinkt geweldig! We zijn blij om te horen dat je onze website als gemakkelijk ervaart, de collectie als sterk en mooi beschouwt, en dat je hebt kunnen profiteren van een leuke korting. We waarderen je enthousiasme om in de toekomst vaker te bestellen. Als je verdere aankopen wilt doen of als je vragen hebt bij je volgende bestellingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en willen ervoor zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt bij elke aankoop. Bedankt voor je support en positieve feedback! 😊🛍️^HJ

Une montre incroyable

Mats meier est un site vraiment bien ils font de superbe montre de plusieurs couleur et j’ai déjà vue et entendu que la qualité est incroyable. Je recommande vraiment ce site car il est mérite d’être connu.

30 novembre 2023

Risposta di Mats Meier

C'est un plaisir de lire que vous êtes si enthousiaste à propos de notre site ! Partager vos expériences positives et les recommander est très précieux pour nous. Si vous avez d'autres commentaires ou si nous pouvons vous aider, n'hésitez pas à nous contacter. Nous apprécions votre recommandation et sommes heureux que vous soyez satisfait de votre expérience chez Mats Meier. Nous vous remercions de votre soutien. ^HJ

klassevolle horloges

het horloge kwam zeer snel en in een goede staat toe. Ik draag nu al bijna een jaar enkel horloges van Mats Meier en vind het geweldige horloges die kwaliteitsvol en klassevol zijn.

24 novembre 2023

Risposta di Mats Meier

Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met je Mats Meier-horloge. Als je in de toekomst nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar. ^HJ

Valutata 5 stelle su 5

Het zijn echt schitterende horloges en…

Het zijn echt schitterende horloges en voor wat voor prijzen😮‍💨

Risposta di Mats Meier

Het doet ons goed om te lezen dat je onze horloges schitterend vindt, en dat je verrast bent door de prijzen. We streven ernaar om hoogwaardige producten aan te bieden tegen betaalbare prijzen, en het is geweldig om te weten dat je dat waardeert. Als je in de toekomst nog meer horloges of andere producten wilt bekijken of bestellen, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je positieve feedback en je interesse in onze collectie! ^HJ

Valutata 1 stelle su 5

bestelling gestolen en zij doen of hun neus bloedt

Deze verkoper komt zijn wettelijke verplichtingen niet na bij verlies van de bestelling. Online bestelling werd gestolen bij verzending. Aanvankelijk heel behulpzame klantendienst tot PostNL de kwestie afwimpelde met te melden dat het pakket geleverd was, en zij dus ook! Op mijn berichten wordt simpelweg niet meer gereageerd ook al zijn ze verplicht de schade te vergoeden.

8 novembre 2023

Risposta di Mats Meier

Bedankt voor het kenbaar maken van jouw ervaring. Het spijt ons oprecht dat jouw ervaring met onze service niet naar verwachting was. Ik heb naar aanleiding van jouw feedback direct de case bekeken en deze staat nog open. We zijn de kwestie grondig onderzoeken. We stellen je geduld en medewerking op prijs terwijl we bezig zijn met je case. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan gerust weten in jouw antwoord op onze e-mail. Onze excuses voor het ongemak en tot snel. ^HJ

Valutata 5 stelle su 5

Heel mooi kwaliteit en wat een top deal…

Heel mooi kwaliteit en wat een top deal met black Friday 😍

Risposta di Mats Meier

Wat geweldig om te lezen! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en dat je een top deal hebt kunnen scoren tijdens Black Friday. Als je in de toekomst nog meer geweldige deals wilt ontdekken of als je vragen hebt, aarzel dan niet om bij ons terug te komen. Bedankt voor je positieve feedback en je steun! 😍🎉 ^HJ

Be just in time with a Mats Meier Watch

Top kwaliteit voor een te gekke prijs

Risposta di Mats Meier

Dat klinkt geweldig! We zijn verheugd om te lezen dat je topkwaliteit hebt ontvangen voor een geweldige prijs. Klanttevredenheid is voor ons van groot belang, en we streven er altijd naar om hoogwaardige producten aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Als je in de toekomst nog meer producten van topkwaliteit zoekt, staan we klaar om je te helpen. Bedankt voor je positieve feedback! ^HJ

Valutata 5 stelle su 5

Very happy of my purchases.

Very happy of my purchases.
I already bought 2 watches earlier this hear on your website and i am very satisfied.
Christmas is coming and it's à great opportunity to offert wonderful watches at a very interesting prices

21 novembre 2023

Risposta di Mats Meier

How great to read that you are very happy with your purchases and satisfied with the watches you bought on our website earlier this year! We appreciate your loyalty as a customer. We hope you will make more great purchases for the holidays and that the recipients of your gifts will enjoy them as much as you do. If you need help finding the perfect gift, we are always here to assist you. Thank you for your positive feedback and happy holidays! ^HJ

Perfect in orde

Ik ben blij met mijn mooie horloges. Momenteel heb ik er al 4 besteld en alles verloopt altijd goed!

21 novembre 2023

Risposta di Mats Meier

Dat is geweldig om te lezen dat je blij bent met je mooie horloges en dat alles altijd soepel verloopt bij het bestellen. We waarderen je vertrouwen als klant en streven ernaar om altijd de best mogelijke service te bieden. Als je in de toekomst nog meer horloges wilt bestellen of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen. Bedankt voor je loyaliteit en positieve feedback! ^HJ

Valutata 5 stelle su 5

Belle montre de qualité à un prix…

Belle montre de qualité à un prix abordable !

20 novembre 2023

Risposta di Mats Meier

Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez pu mettre la main sur une montre de grande qualité à un prix abordable ! Nous nous efforçons de rendre les produits de haute qualité accessibles à nos clients, et il est bon de savoir que vous êtes satisfait de votre achat. Si vous êtes à la recherche d'autres bonnes affaires ou produits à l'avenir, nous sommes toujours prêts à vous aider. Merci pour vos commentaires positifs ! ^HJ

Valutata 5 stelle su 5

Ervaring na 0.5 jaar Mats Meijer.

Heb nu half jaar een horloge van deze site en hij valt me niks tegen. Het bandje houd het goed vol en het klokwerk blijft ook gewoon doorgaan. geen batterijen nodig en dat terwijl op een site als holzken je hier 400 euro voor betaald. SUPER HORLOGE!!!

6 maggio 2023

Risposta di Mats Meier

Wat geweldig om te lezen dat je al een half jaar geniet van je horloge van deze website en dat het nog steeds goed presteert! Het lijkt erop dat je een duurzaam en betrouwbaar horloge hebt gevonden voor een geweldige prijs. We waarderen je positieve feedback en we zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop. Als je in de toekomst nog meer horloges of andere producten nodig hebt, staan we altijd voor je klaar om je te helpen. Geniet van je superhorloge! ^HJ

Valutata 5 stelle su 5

Super korting tijdens black friday

Super korting tijdens black friday! En het bestellen was erg makkelijk.

20 novembre 2023

Risposta di Mats Meier

Het is geweldig om te lezen dat je hebt kunnen profiteren van een superkorting tijdens Black Friday en dat het bestellen van je product erg makkelijk was! Black Friday is inderdaad een geweldige gelegenheid om goede deals te scoren. We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop en het bestelproces. Als je in de toekomst nog meer deals zoekt of hulp nodig hebt bij het bestellen, staan we altijd voor je klaar om je te assisteren. Bedankt voor je positieve feedback! ^HJ

Trustful is Mats Meier

Beim Suchen nach sich selbst soll man auch sich zusammennehmen. Besser als gut! Trustful is Mats Meier !

15 novembre 2023

Risposta di Mats Meier

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Wir sind froh, dass Sie uns vertrauen und mit unserem Service zufrieden sind. Wir werden uns weiterhin bemühen, Ihre Erfahrung so gut wie möglich zu gestalten. Wir wünschen Ihnen einen schönen Tag! ^HJ

Goede horloges

Goede horloges, goede prijs en goede kwaliteit!

14 novembre 2023

Risposta di Mats Meier

Super om te lezen dat je tevreden bent met onze horloges en de prijs-kwaliteitverhouding! Jouw tevredenheid is onze top prioriteit. Bedankt voor je steun! ^HJ

Valutata 1 stelle su 5

Het zijn oplichters ze verkopen horloge…

Het zijn oplichters ze verkopen horloge dozen die leterlijk op Amazon voor bijna de helft minder gaan. Ze maken er een mooie foto van zodat het er netjes en luxe uitziet maar het is allemaal oplichting.

1 novembre 2023

Risposta di Mats Meier

Het spijt ons te vernemen dat je teleurgesteld bent in je aankoop en het idee hebt dat er een onevenredigheid is in prijsvergelijking met andere platforms. Ons doel is nooit geweest om verwarring te stichten over de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. Prijsverschillen tussen verschillende verkoopkanalen zijn gebruikelijk en reflecteren een variëteit aan factoren, maar we begrijpen je zorgen. Echter, zonder specifieke details van je aankoop kunnen we je klacht niet individueel beoordelen of direct adresseren. We moedigen je aan om ons te contacteren met een gedetailleerde omschrijving van je bestelling, inclusief foto's en je aankoopbewijs, zodat we de kwestie zorgvuldig kunnen onderzoeken. Excuses voor het ongerief dat je hebt ervaren, en we zien uit naar de kans om dit voor je op te klaren. ^HJ

Valutata 4 stelle su 5

Horloge goed, bezorging te laat

Het horloge is echt mooi, niets op aan te merken.
Tegenvaller was wel, dat er stond: voor een bepaalde tijd besteld, morgen bezorgd, maar helaas, dat werd een week...

19 ottobre 2023

Risposta di Mats Meier

Het verheugt ons dat het horloge aan je verwachtingen voldoet en je er tevreden mee bent. We willen echter onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging in de levering. Hoewel we ernaar streven om alle bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen, is het in jouw geval helaas niet gelukt om dit te realiseren. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral als je rekent op snelle bezorging. We nemen je feedback serieus en zullen dit aangrijpen om onze processen te verbeteren. Bedankt voor je geduld en begrip, en nogmaals excuses voor het ongemak. ^HJ

Zorgvuldig en eenvoudig

Het selecteren van producten is gemakkelijk en overzichtelijk. De productomschrijvingen zijn uitgebreid en specifiek.

Het bestellen gaat gemakkelijk met veel betaalmogelijkheden.

31 ottobre 2023

Risposta di Mats Meier

Hartelijk dank voor je positieve feedback over de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop en de gedetailleerde productomschrijvingen. We zijn blij te lezen dat je het bestelproces prettig en de betalingsopties ruim vond. We doen ons best om het online winkelen zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Mocht je in de toekomst nog vragen of behoefte aan assistentie hebben, staan we natuurlijk klaar om je verder te helpen. Geniet van je aankoop! ^HJ

Valutata 5 stelle su 5

6 maanden geleden een Mats Meier…

6 maanden geleden een Mats Meier horloge gekocht bevalt erg goed geen problemen mee ondervonden.

22 ottobre 2023

Risposta di Mats Meier

Dat is fantastisch om te lezen! We zijn blij dat je tevreden bent met je horloge en dat het naar wens functioneert. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en we hopen dat je nog lang plezier hebt van je horloge. ⌚ ^HJ

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk te bestellen met goede…

Makkelijk te bestellen met goede service!

3 ottobre 2023

Risposta di Mats Meier

Bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te lezen dat je het bestelproces gemakkelijk vond en tevreden bent met de service. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij iets anders, aarzel dan niet om contact op te nemen. We zijn er om te helpen. Veel plezier met je bestelling! ^HJ

Montre de qualité

2 ottobre 2023

Risposta di Mats Meier

Merci pour votre commentaire 5 étoiles ! Nous l'apprécions vraiment et sommes toujours prêts à vous aider si vous souhaitez commander à nouveau chez nous. Je vous souhaite une excellente journée ! ^HJ

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più