Jeg blev meget overasket over the kvaliteten. Super god smag. Dejligt at I kan tilbyder forskelige varianter af Yerba Mate. Jeg eneste vil gerne at I forbedre låget på jeres termokander. Det virker fo... Leggi di più
Det var enkel att göra beställning, det fans bra information om produkterna och det var ett snabb leverans. Det var första gång jag drack Mate 🧉, älskar smaken och den fina bombilla jag beställde.... Leggi di più
Yerba Mate har helt klart ændret mit liv i en positiv retning. Det er en fantastisk drik med en fed proces og dejlig, jordlig smag (efter min mening). Matetea var min første introduktion og det har... Leggi di più
Bestilte mandag med 1-2dages levring Torsdag ringer jeg 4-8 gange på deres kundeservice nummer som ikke bliver taget 2 mails som ikke bliver svaret (har ikke modtaget pakken Og tænker det et sc... Leggi di più
Hos Matetea ønsker vi at give danskerne en autentisk oplevelse af at drikke mate te. Start dit yerba mate eventyr sammen med os!
Rosbjergvej 58B, 8220, Brabrand, Danimarca
- +45 60511772
- support@matetea.dk
- matetea.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Man får det man betaler for og de…
Man får det man betaler for og de produkter jeg har prøvet har været gode👍
Nye produkter til de eksisterende
Nye produkter til de eksisterende, gør nydelsen større, når de drikkes af Matetea-termokoppen.
Mega lækker Tea og hurtig levering 😊👍
Super hurtig levering 💪og det smager…
Super hurtig levering 💪og det smager bare rigtig godt 💪👍
Fuldt ud tilfreds!
Velsmagende mate tea
Virkelig velsmagende mate tea med lakrids og mynte. Kan klart anbefales 👍
Full pott
Full pott! Valde energize -den är underbar!! Blir återkommande kund 100%
Bestilte mandag med 1-2dages levring
Bestilte mandag med 1-2dages levring
Torsdag ringer jeg 4-8 gange på deres kundeservice nummer som ikke bliver taget
2 mails som ikke bliver svaret (har ikke modtaget pakken
Og tænker det et scam
Skriver så på Messenger hvor jeg får svar at min mail bliver svaret. Ikke et undskyld eller forklaring på hvorfor de ikke sender pakken som livet
Vil ikke anbefale dette firma hvis du vil føle dig sikker
Super hurtig levering
Jätte Lång leverans
Bestilte først derfra hvor det var…
Bestilte først derfra hvor det var virkelig skuffende smag, men på trods af det kontaktede de mig og tilbød mig en anden smag, rigtig god service og er meget tilfreds med den nye smag. Kan klart anbefales
Virkelig dårlig seevice
Virkelig dårlig seevice, bestilte mandag og der står 1-2 dages levering . Tirsdag for jeg mail fra bring om pakken er oprettet . Onsdag høre jeg intet torsdag, ringer jeg til kundeservice nummer som ikke bliver taget, ligger 2 tlfsvare beskeder .
Torsdag ringer jeg 8 gange og sender 2 mail(helt hysterisk) men jeg føler det et scam firma da jeg intet høre og deres kundeservice tlf bare går på tlfsvare som ikke bliver ringet tilbage.
Ringer tilbring som skal levere pakken som siger de ny kunde og intet ved om dem.
Nå jeg tænker mine penge er tabt
Jeg skriver så på fb
Hvor jeg for svar nu der gået 4 dage
For ingen undskyldning men bare et jeg sørger for der bliver svaret på din mail.
Ja tak for ingenting
Bestiller ikke her fra igen
Produktet kan jeg ikke svare om er godt da det ikke var til mig
Men service er helt i bund

Risposta di Matetea