Jeg får jævnligt massage af Henrik hos massage experterne hvor man altid bliver mødt af smil og tilbudt te eller kaffe imens man venter. Lokalerne er meget indbydende, rolige og med stille musik til... Leggi di più

Jeg har gået hos Henrik i et par måneder, da mit bækken blev ved med at sætte sig skævt pga. spændinger. Siden opstart hos Henrik og fysioterapeut har jeg ikke oplevet skævhed i mit bækken. Henrik er... Leggi di più

1. Massaggio-terapista
  2. Massaggiatore sportivo

Hos Massage Experterne får du en effektiv behandling mod dine smerter. Massagen forgår i vores flotte og moderne massage klinik i rolige omgivelser. Vi har en klar holdning til, hvordan god og effektiv massage skal være. Det skal gøres med uddannelse, passion og nærvær. Massage Experterne er medlem af Dansk Behandlerforbund og registreret alternativ behandler (RAB). Så du er altid sikker på en ordentlig og højt uddannet behandling. Både vores massage klinik på Frederiksberg og behandlere er forsikret i Tryg og Top Danmark, så du er bogstaveligt talt i sikre hænder. Alle behandlere lever op til sundhedsstyrelsens uddannelseskrav og er RAB registreret.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Henrik Jensen - ekstrem dygtig

Jeg er meget tilfreds med den behandling, jeg har fået hos Massage Eksperterne, især hos Henrik Jensen. Han er utrolig dygtig og har en imponerende evne til at finde spændinger i min nakke og ryg, som jeg ikke selv var opmærksom på – og vigtigst af alt, få dem løsnet effektivt.

Jeg fortsætter med at komme hos ham regelmæssigt for at vedligeholde resultatet. Derudover giver han gode øvelser, som hjælper med at forebygge og reducere spændingerne i hverdagen.

23 marzo 2026

Jeg startede hos Experterne for et par…

Jeg startede hos Experterne for et par år tilbage. Jeg kom fast hos Susanne (som ikke længere arbejder der, men kom også hos Anders ( så fantastisk dygtig )når hun ikke kunne. Og begge havde og har hver deres speciale. Og sådan ser jeg det stadig, har været hos de fleste, da jeg ofte er meget spontan mht at få en tid nu - og jeg føler mig tryg - hver gang! Uanset hvem jeg får tid hos.
For mig er det nu ret vigtigt at have en fast massør som kender mig godt, så nu er det blevet Henrik som hovedsagelig er min massører. Og der bliver virkelig løsnet op alle i alle muskler på kroppen. Steder jeg slet ikke vidste var så anspændte og trængte til at blive løsnet op 😀 Og det hjælper - hver gang 😊 De varmeste anbefalinger til hele holdet.

12 febbraio 2026

Jeg har været så heldig at få…

Jeg har været så heldig at få behandling hos Henrik Jensen fra Massage Experterne, og det har været en virkelig positiv oplevelse fra start til slut.

Henrik er ikke bare fagligt ekstremt dygtig – han er også utrolig flink, rolig og forstående. Man føler sig med det samme i trygge hænder. Han tager sig tid til at lytte, spørger ind til udfordringer og tilpasser behandlingen præcist efter ens behov. Det er tydeligt, at han har stor erfaring og en ægte interesse i at hjælpe sine klienter.

Behandlingen var både professionel og effektiv. Jeg gik derfra med en mærkbar forskel i kroppen, mindre spænding og en følelse af velvære, som varede længe efter. Samtidig skaber Henrik en behagelig og afslappet stemning, der gør, at man virkelig kan give slip og nyde behandlingen.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Henrik Jensen og Massage Experterne. Hvis du har brug for en massør, der både er dygtig, nærværende og oprigtigt engageret i dit velbefindende, så er du i de allerbedste hænder her. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 febbraio 2026

Stor anbefaling

Stor anbefaling! Jeg har gået hos Henrik i nogle uger, og han har været en enorm hjælp med mine nakke- og kæbesmerter. Han er meget opmærksom og dygtig til at finde problemområderne og uden tvivl en af de bedste massører, jeg har været hos. Derudover er han super fleksibel med tider, når det virkelig gælder.

30 gennaio 2026

Fantastisk sted

Fantastisk sted. Er blevet behandlet af Henrik Jensen flere gange nu, og udover at være et utrolig varmt og rart menneske, så er han også helt vildt dygtig til sit arbejde. Har fået fixet mine rygproblemer. Man er i trygge hænder hos ham.

26 gennaio 2026

Jeg startede hos Yasmina

Jeg startede hos Yasmina, da jeg led af nakkespændinger som tit gav mig migræne, efter et kort forløb og efterfølgende vedligeholdelse, er mine nakkespændinger væk og migræne har jeg meget sjældent.

15 dicembre 2025

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Kæmpe anbefaling af Henrik – massage i absolut topklasse

Det er nu anden gang, jeg er hos Henrik, og begge gange er jeg gået derfra med markant mindre spænding – især i skuldrene, som var helt sindssygt spændte.

Henrik er ekstremt dygtig og har en helt særlig føling for kroppen. Selvom han ikke ser godt, mærker han præcis, hvor problemerne sidder – og han ved virkelig, hvad han laver. Hans hænder arbejder målrettet, roligt og med stor faglighed.

Jeg har følt mig i trygge hænder fra start til slut, og jeg kommer helt sikkert igen. Kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.

10 dicembre 2025

Jeg fik en sportsmassage af Henrik hos…

Jeg fik en sportsmassage af Henrik hos Massage Eksperterne, og det var en virkelig god oplevelse. Henrik er dygtig, professionel og formår at finde præcis de spændinger, der skal arbejdes med. Jeg gik derfra med en tydelig forbedring og er virkelig godt tilfreds med behandlingen. Jeg kan varmt og uden tøven anbefale både Henrik og Massage Eksperterne.

29 novembre 2025

Anders Kahn er den bedste massør jeg…

Anders Kahn er den bedste massør jeg har mødt! En dybdegående session hos han føles som at få nedbrudt mine ømme busker og få dem genopbygget. Han formår at lave nogle lange tryk hvor jeg faktisk nærmest ikke kan mærke hvor han stopper eller slutter fordi der er et konstant flow. Det er en kæmpe oplevelse og kroppen får virkeligt noget at arbejde videre på.

11 ottobre 2025

Stor anbefaling af Anders

Hvis du mangler et sted, hvor du med massage skal mærke en reel forandring, så gå herind - til Anders. Hold op hvor er han dygtig. Jeg lider af spændingshovedpine, hvilket han har hjulpet med, samt en frossen skulder. Kæmpe anbefaling herfra. Sød og meget professionelt arbejde. De andre kender jeg ikke, men man føler sig generelt meget velkommen.

18 settembre 2025

En stor anbefaling af Yasmina

En stor anbefaling af Yasmina. Havde haft ondt i nakke/skulder længe. Hun kan virkelig sit kram. Jeg har fået meget mere bevægelighed i skuldrene siden jeg startede med at gå til massage hos hende, varm anbefaling herfra.

15 settembre 2025

Fuld tilfredshed med alt !

Har fået behandlinger ved Anders et stykke tid nu, og er 120% tilfreds. Han er en fantastisk dygtig massør, og samtidig et super empatisk menneske. Derudover er deres kliniklokaler - trods de er små - enormt indbydende, rene og behagelige. Kan bestemt give mine bedste anbefalinger :-)

17 settembre 2025