Kundebetjening i særklasse! Personalet er simpelthen så kompetente og man føler sig meget velkommen. Kæmpe anbefaling herfra, og der er priser til enhver pengepung

Daniel gør alt til en personlig oplevelse. De snævre gange imellem alle vinkasser kan næsten gøre besøget nervepirrende. Du får altid en smagsprøve hvis du er i tvivl. Fortæl hvad din smag er og Danie... Leggi di più

1. Negozio di liquori
  2. Enoteca

Alt fra god hverdagsvin til eksklusive flasker. Vi er beærede over at kunne tilbyde et omfattende udvalg af vine, der dækker alt fra dagligdagsfavoritter til nogle af de mest eftertragtede flasker globalt. Vores sortiment inkluderer en imponerende samling af topkvalitets Bourgogne-vine, fremtrædende 1. Cru vine fra Bordeaux, eksklusive fund fra Sydafrika, samt et bredt udvalg fra de mest anerkendte vinregioner i Italien, Spanien, og meget mere. Udforsk vores butik og lad dig forbløffe af det brede udvalg – vi lover, at du vil finde noget, der imponerer.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Kundebetjening i særklasse

21 marzo 2026

Risposta di DH Wines

Kære Mia. Tusind tak for de flotte ord! Det glæder os virkelig at høre, at du følte dig godt taget imod, og at vores personale gjorde en forskel. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

fantastisk service

fantastisk og hurtig service, sød og høflig betjening

1 febbraio 2026

Risposta di DH Wines

Kære Ivar. Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi bliver så glade for at høre, at du oplevede både hurtig service og en venlig betjening. Det betyder meget for os. Vi glæder os til at se dig igen! Mvh Daniel &Kirsten

Excellent service

Vin i alle prisklasser, her er intet vin snobberi. Altid muligt at smage gode vine, samtidig med den bedste service jeg til dato har oplevet. Personlig og uformelt, kommer ikke til at handle andre steder mere.

8 gennaio 2026

Kære Morten. Tusind tak for de 5 stjerner og de meget flotte ord! ⭐
Det glæder os virkelig at høre, at du oplever både vores udvalg, stemningen og servicen som personlig og uformel – præcis sådan vil vi gerne have det.
At du føler dig så godt behandlet, betyder alt for os, og vi er meget glade for, at du har lyst til at handle hos os fremover.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen og dele endnu flere gode vinoplevelser 🍷.
Med venlig hilsen Daniel & Kirsten

Super service!

Jeg synes ofte, man kan vurdere en virksomhed på, hvordan de håndterer fejl og problemer. Man kan ikke undgå, der opstår problemer med bestillinger, men det siger meget om virksomheden, hvordan fejlen håndteres - og her har DH Wines været helt i top.

Jeg bestilte under black friday et par flasker vin hos DH wines. Imidlertid viste det sig, at den ene flaske var udsolgt, hvorfor de sendte mig en mail med tilbud om en dyrere vin i erstatning. Mailen røg i mit spamfilter og blev automatisk slettet, hvorfor jeg ikke svarede.

Dette resulterede i et opkald fra Daniel fra DH wines, hvor fandt en løsning med mig og jeg fik hurtigt herefter min vin.

Kan kun anbefale DH wines.

29 novembre 2025

Kære Nicolaj. Tusind tak for den flotte feedback 🙏
Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores håndtering af situationen positivt. Vi gør os altid umage for at finde gode løsninger – også når tingene ikke går helt som planlagt.
Tak fordi du handlede hos DH Wines, og vi håber at handle med dig igen.
God aften - mvh Daniel & Kirsten

DH Wines er fra øverste hylde

DH Wines har et flot udvalg af de der særlige og specielle vine og bobler, som er de bedste gaver jeg kan gi'! Der ud over har jeg oplevet hurtig, personlig og mega professionel kundeservice!

2 dicembre 2025

Risposta di DH Wines

Kære Solvej . Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os, at du både er glad for vores udvalg og for den service, du har fået. Vi gør os umage for at finde de helt særlige vine og bobler – og for at give en personlig oplevelse hver gang, så det er skønt at høre, at det mærkes.
Du er altid velkommen hos os igen!
Men venlig hilsen Daniel & Kirsten

Vild hurtig levering. Fine varer.

Jeg bestilte nogle varer mandag eftermiddag, og allerede tirsdag morgen stod der en kasse foran min hoveddør, og jeg fik en sms fra Daniel om at varerne var leveret. Sikke da en fantastisk service, kassen må være bragt ud ekspres! Jeg købte noget spændende gin jeg aldrig har set før. Jeg glæder mig til at smage den.

18 novembre 2025

Risposta di DH Wines

Kære Ulla. Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at leveringen levede op til dine forventninger. Vi gør vores bedste for at give en hurtig og problemfri oplevelse.
Hvor er det spændende med ginnen – vi håber, den bliver en ny favorit!
Tak fordi du valgte os, og du er altid velkommen igen.

VERDENSKLASSE!

En kæmpe fornøjelse og oplevelse at handle hos DH Wines. Personlig og kompetent betjening - altid med et smil - og også den bedste online vinbutik vi har oplevet. VERDENSKLASSE

2 ottobre 2025

Risposta di DH Wines

Kære Christine. Tusind tak for dine utroligt flotte ord – vi er dybt taknemmelige for, at du har taget dig tid til at skrive så varm og begejstret en anmeldelse! Det betyder alverden for os at høre, at både den personlige betjening og vores online butik lever op til dine forventninger – og endda mere til.

Vi brænder for vin og for at give vores kunder en oplevelse i verdensklasse, så det gør os ekstra glade at høre, at det også er sådan, du oplever det.

Vi glæder os allerede til at handle med dig igen – og vi lover at blive ved med at smile 😊
Mvh Daniel & Kirsten

Passion & Sublime oplevelser.

5 Stjerner er bare ikke helt nok..

DH Wines er ikke bare en vinbutik – det er en oplevelse!

Jeg har haft fornøjelsen af både at besøge Daniel i butikken flere gange samt handle på deres webshop, og jeg kan kun sige alt godt om dem. Fra første øjeblik mærker man passionen og lysten til at vejlede – Daniel finder altid den vin, der passer helt ned til din smag og rejse og forstår hver gang at gøre det til en oplevelse at være hos ham!

Jeg har over en times kørsel til DH Wines, men det er hver eneste kilometer værd. Gør dig selv den tjeneste og tag forbi – Daniel og hans udvalg skuffer aldrig!

18 settembre 2025

Risposta di DH Wines

Kære Michael. Tusind tak for din flotte og hjertevarme anmeldelse – den betyder virkelig meget! Det glæder os enormt, at du både føler dig godt vejledt og får en oplevelse ud af at besøge butikken – det er netop dét, vi brænder for at skabe hos hver enkelt kunde.

At du vælger at tage turen herud, selv med over en times kørsel, er vi dybt taknemmelig for. Det er ikke noget, vi tager for givet, og det motiverer os kun endnu mere til at blive ved med at finde lige præcis den vin, der passer til dig.

Du skal altid være mere end velkommen – både i butikken og på webshoppen. Vi glæder os allerede til næste gang!
Med venlig hilsen Daniel & Kirsten

Hurtigt og nemt

18 agosto 2025

Risposta di DH Wines

Kære Helsinge Apotek. Mange tak for de fine stjerner.. Vi er glade for at I har haft en god oplevelse hos os og håber at kunne byde Jer velkommen igen en anden gang.Mvh Daniel & Kirsten

God service og opfølgning

17 agosto 2025

Risposta di DH Wines

Kære Lone. Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet god service og opfølgning – det er netop dét, vi stræber efter hver gang. Og især opfølgning hvis der kræves et ekstra vågent øje på en levering.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.
Hilsen Daniel & Kirsten

Fremragende service

Fremragende service.

Købt noget lækkert sydafrikansk Chardonnay. God dialog og vejledning over deres instagram. Med garanti ikke sidste gang jeg handler hos DH Wines

17 agosto 2025

Risposta di DH Wines

Kære Søren. Hvor er det bare en fantastisk anmeldelse – tusind tak!
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en god oplevelse – både med vores sydafrikanske Chardonnay og snakken over Instagram. Vi elsker, når vi kan hjælpe lidt med at finde det helt rigtige glas – og det lyder som om, vi ramte plet her.
Du skal vide, at det er lige præcis sådan noget, der gør det hele værd for os.
Glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Ovenud tilfreds.

Ovenud tilfreds.

14 agosto 2025

Risposta di DH Wines

Kære Svend. 1000 tak for 5 stjerner. Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med os og vores service. Vi ønsker dig en dejlig weekend.
Mvh Daniel & Kirsten

Hurtig ekspedition og stor viden…

Hurtig ekspedition og stor viden omkring produktet. Altid høflig betjening og tid til kunden

14 agosto 2025

Risposta di DH Wines

Kære Lars. Vi takker mange gange for de 5 fine stjerner. Du rammer lige alle de nøgleord vi er rigtig glade for at kunne give vores kunder. Vi glæder os til at betjene dig igen.
God weekend - mvh Daniel & Kirsten

Risposta di DH Wines

Kære Lars. mange tak for de fine stjerner.. Dejligt at du fik vinen hurtigt og at den smager dig. Det er meget vigtigt for os med tilfredse kunder. God weekend.

Risposta di DH Wines

Kære Dennis. Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord!
Vi sætter stor pris på, at du lægger mærke til vores måde at drive forretning på – ordentlighed og god stil er noget, vi vægter højt.
Det betyder meget for os, at det også mærkes udadtil. Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Risposta di DH Wines

Kære Henrik. Vi takker mange gange for de 5 stjerner. Det betyder meget for os at du roser vores service da det er en af de ting vi går rigtig meget op i. God aften.

Super hyggelig butik

Super hyggelig butik, hurtig levering og gode priser.

30 luglio 2025

Risposta di DH Wines

Kære Jan. Mange tak for de smukke stjerner..Og mange tak for de meget fine ord. Du rammer fuldstændig plet da det netop er det vi gerne vil vise vores kunder. God aften
Mvh Kirsten & Daniel

Hurtig og nem bestilling på en…

Hurtig og nem bestilling på en veltilrettelagt web-side.

6 agosto 2025

Risposta di DH Wines

Kære Klaus. Tusind tak for de 5 stjerner! Det glæder os virkelig, at du havde en god oplevelse med bestillingen, og at vores hjemmeside var nem at finde rundt på. Det er præcis sådan, vi ønsker det skal være – hurtigt, nemt og overskueligt. Vi håber at kunne betjene dig igen snart!

Stor anbefaling af DH Wines

Stor anbefaling af DH Wines. Daniel og Kirsten yder fantastisk service med fokus på kunden og vi holder meget af at komme der og handle, da det ikke kun handler om salg men også at møde kunden i øjenhøjde 🤗

8 agosto 2025

Risposta di DH Wines

Kæreste Maiken. Tusind tak for de flotte ord og den store anbefaling! Det betyder virkelig meget for os, at I oplever både service og nærvær, når I besøger os. Vi sætter stor pris på jeres besøg hver gang – det er netop mødet med kunder som jer, der gør vores arbejde så givende. Vi glæder os allerede til næste gang, vi ses!
Stort knus fra Daniel & Kirsten

Super service og flot vinudvalg fra…

Super service og flot vinudvalg fra topproducenter til attraktive priser

1 agosto 2025

Risposta di DH Wines

Kære Peter. Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – både med vores service og det nøje udvalgte sortiment af vine fra nogle af de bedste producenter. Vi sætter stor pris på din støtte og glæder os til at byde dig velkommen igen snart.