Jeg havde en lille syning som var gået op, jeg kontakter myhome for en rep. Ib fra onsite var den rare service mand som kom for at lave en rep. havde samtidig et andet spørgsmål på et armlæn på samm... Leggi di più

Kom som aftalt og super fint arbejde med udskiftning af sofafjeder kassette. Kan varmt anbefales. Line og Troels Vorbasse

En defekt sofa som blev fixet til bravur i løbet af ingen tid. Fik tilpasset vores tid, så ventetiden var ikke særlig lang. Fantastik flink og professionel montør Palle. Stort ros til deres behandling... Leggi di più

1. Negozio di fodere e rivestimenti
  2. Fabbricante di armadi
  3. Assemblaggio mobili inscatolati
  4. Laboratorio di riparazione di mobili
  5. Servizio di pulizia di fodere e rivestimenti

Landsdækkende møbelservice. Vi reparerer sofaer, stole, senge, borde, skænke, reoler og trægulve. Vores uddannede møbelsnedkere og polstrere kommer til dig. Vores kørende værksteder sikrer at dele, hjælpemidler og værktøj er ved hånden, så vi kan afhjælpe din udfordring hurtigt og uden bøvl. Prisen er 1.750 kr inkl moms. Hvis du er erhvervskunde og løbende har brug for vores service, så kontakt os for et godt tilbud. Hvis du går på youtube og søger Onsite Møbelservice, kan du se en lille film på 60 sekunder, som beskriver, hvor let processen er. Vores kundeservice sidder klar til at besvare forespørgsler og spørgsmål på service@onsitemoebelservice.com

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Kom som aftalt og super fint arbejde…

Kom som aftalt og super fint arbejde med udskiftning af sofafjeder kassette.
Kan varmt anbefales.
Line og Troels
Vorbasse

26 marzo 2026

Hej Line og Troels.

Tak for at I tager jer tid til at dele, at I har haft en god oplevelse med Onsite. Det sætter vi stor pris på.

Dejligt at vi kunne hjælpe til med, at I igen er blevet glade for jeres sofa.

På vegne af jeres møbelhandler har producenten Hjort Knudsen sendt Onsite ud. Send også gerne dem en venlig tanke.

God påske.

Kærige hilsener fra Team Onsite

God service og flot udført arbejde

24 marzo 2026

Hej Maiken.

Tak for de fine ord.

Vi er glade for at vi har kunnet hjælpe til med at du er blevet glad for din sofa igen.

Send også gerne en venlig tanke til dit forsikringsselskab TJM.

Onsite´s indtryk er, at de går en ekstra mil for at gøre kunderne tilfredse.

Kærlig hilsen Team Onsite

Rep. af en syning

Jeg havde en lille syning som var gået op, jeg kontakter myhome for en rep.
Ib fra onsite var den rare service mand som kom for at lave en rep. havde samtidig et andet spørgsmål på et armlæn på samme sofa, fik en virkelig god og forståelig forklaring på spørgsmålet, syning blev lave til ug virkelig flot syet overhovedet ikke og se, flot syet, jeg kan virkelig anbefale Onsite.

23 marzo 2026

Hej Lene.

Ja, det er ikke hver dag man får besøg af en nordjysk syerske med overskæg :-)

T A K for din fine anmeldelse. Dejligt at vi kunne hjælpe.

Jeg giver dine fine ord videre til Ib.

Kærlig hilsen Team Onsite.

Fantastisk service og fik god…

Fantastisk service og fik god forklaring på problemet. Kan anbefale Onsite og vil bruge dem igen.

18 marzo 2026

Hej Gitte.

Tak for din anmeldelse. Det sætter vi virkelig pris på.

Kærlig hilsen Team Onsite

Top service og professionelt håndværk – Onsite Møbelservice

Jeg havde besøg af Palle fra Onsite Møbelservice, som kom for at se nærmere på sofabetrækket på min nye sofa, der havde dannet nogle folder. Efter at have undersøgt betrækket og vurderet situationen, blev syningen taget op og betrækket justeret. Palle tog sig tid til at forklare hvorfor problemet opstod, og hvordan det blev løst. Det hele gik nemt og effektivt, og resultatet blev perfekt. Super god oplevelse og klart anbefalelsesværdigt!

12 marzo 2026

Hej Christoffer.

Tak for din fine anmeldelse og dejligt at du er glad for din sofa igen.

Det varmer meget mere end du tror.

Send også gerne en kærlig tanke til din møbelhandler ILVA. De er supergode til at tage ansvar og hjælpe sine kunder, når noget ikke helt gik som forventet.

God weekend.

Kærlig hilsen team Onsite

En defekt sofa som blev fixet til…

En defekt sofa som blev fixet til bravur i løbet af ingen tid. Fik tilpasset vores tid, så ventetiden var ikke særlig lang. Fantastik flink og professionel montør Palle. Stort ros til deres behandling og service.

27 febbraio 2026

Hej John.

Tak for dine 5 stjerner og dejligt at høre at din sofa er god igen :-)

Ja, vores teknikere er simpelthen fantastiske.

De gør kunderne glade gang på gang.

Os på kontoret er stolte af dem.

Vi videregiver dine flotte ord til Palle og resten af team Onsite.

Besøg til reparation af vores…

Besøg til reparation af vores plankebord. Rigtig god oplevelse. Det er ikke sidste gang vi gør brug af det. Kan varmt anbefales.

26 febbraio 2026

Risposta di Onsite Møbelservice ApS

Hej Anette. Tak for din anmeldelse. Ja, det er faktisk let utroligt, hvad gutter kan lykkedes med.....God weekend. Hilsen team Onsite

Super service

Super service, udskiftning af fjedre i 2 sofaer.
Tak til Karup møbler og Onsite

12 febbraio 2026

Hej Per.

Tak for din anmeldelse. Vi er begejstrede over at vi sammen med Karup Møbler har været i stand til at løse problemet og gøre dig tilfreds. Varmeste vinterhilsener Team Onsite

Vi havde i dag besøg af Ib - han fortjener 5 stjerner

Vi havde i dag besøg af Ib, som er helt fantastisk serviceminded!
Ib tilgår opgaven meget professionelt og ikke mindst god til at forklare hvad han har gjort for at løse opgaven.

Jeg vil anbefale Ib til alle der måtte have et møbel der driller ! Hvis man kunne give 6 stjerner, så fik han det :)

4 febbraio 2026

Risposta di Onsite Møbelservice ApS

Hej Martin. Tak for 6 stjerner :-) De fine ord videregives til Ib. Og ja - han er knaldygtig. En kollega man er glad for at være på hold med! Hilsen Team Onsite

Super service og flinke folk

Martin leverede et godt stykke arbejde med god service på kort tid. Og var helt god mod min hvalp samtidig 👏👏👏👏

4 febbraio 2026

Hej Tommy.

Tak for din fine anmeldelse.

Vi vidste godt i forvejen, at vores chef er god ved mennesker og møbler, så det overrasker ikke, at han også er god overfor små vovser :-)

Endnu en gang tak, Tommy.

Vinterhilsener fra Team Onsite

Stor anbefaling af Ib som kom og lavede…

Stor anbefaling af Ib som kom og lavede vores spisebord efter en fragtskade. Man kan slet ikke se skaden og han var meget venlig og gav en masse god rådgivning.

6 gennaio 2026

Hej Mia.

Tak for din flotte anmeldelse, som vi deler med Ib. Vi e glade for at kunne hjælpe. Venlig hilsen Team Onsite

Rigtig god

Rigtig god , professionel hjælp.
Et meget behageligt besøg

18 dicembre 2025

Risposta di Onsite Møbelservice ApS

Hej Annette. Tak for en dejlig julehilsen. Det varmer. Glædelig jul til dig og dine. Team Onsite

Super professionel service.

Super professionel service.
Havde reklameret hos en forhandler der hyrede onsite, der så bookede en tid til reparation efter kort tid.
Onsite udbedrede knirkende sofa og knirken er ikke vendt tilbage, her snart to måneder efter.
Er meget tilfreds.

29 ottobre 2025

Risposta di Onsite Møbelservice ApS

Hej Cecilie. Tak for din fine anmeldelse, Det sætter vi stor pris. Dejligt at du er tilfreds og din sofa ikke siger lyde længere :-) Du ønskes glædelig jul af Team Onsite

Et defekt benbeslag på en seng blev…

Et defekt benbeslag på en seng blev udskiftet og andre beslag var fra produktionen af sengen blevet monteret forkert. Disse blev afmonteret og meget omhyggeligt målt op og påført korrekt. Professionel udførelse

10 dicembre 2025

Risposta di Onsite Møbelservice ApS

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du var tilfreds med vores service. De varmeste julehilsener fra Team Onsite

Virkelig en god oplevelse, ville gerne give mange flere stjerner til Onsite Møbelservice…

Jeg ville gerne give endnu flere stjerner til Onsite Møbelservice.
Jeg har i dag haft en mand ude og ordne vores spisebord hvor der var flere stearin pletter som vi ikke kunne få væk og det lykkedes endelig for Onsite Møbelservice, vi er så glade og tilfredse med resultatet.
Alt er væk og bordet blev som nyt og sikke en service, faglighed og venlighed han kom med. Fik oveni rigtig god vejledning om ting jeg selv kunne gøre ved bordet, flot service.
Virkelig god oplevelse, jeg havde givet flere stjerner hvis jeg kunne.

19 novembre 2025

Risposta di Onsite Møbelservice ApS

Hej. Tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi virkelig pris på. Dejligt at høre at du både er tilfreds med faglighed og venlighed. Når du udviser os den tillid at invitere os indenfor i dit private hjem, så er det vel kun rimeligt at forvente. Overvej om dem der har sendt os - dit forsikringsselskab - også fortjener en god anmeldelse. Du ønskes en glædelig jul af Team Onsite

De fortjener flere stjerner end jeg kan give her

Jeg har i dag haft en mand ude og ordne motorerne på vores senge. Han var nr. 6 der prøvede (ikke fra dette firma, det er første gang de var her) og det lykkedes endelig!
Han lavede dem, tjekkede sengene efter, justerede det der skulle justeres. Alt virker, og sikke en service, faglighed og venlighed han kom med. Fik oveni rigtig god vejledning om ting jeg burde have fået fortalt fra firmaet der solgte sengene.
Virkelig god oplevelse, jeg havde givet flere stjerner hvis jeg kunne.

26 novembre 2025

Risposta di Onsite Møbelservice ApS

Hej Trine. T A K for din fine anmeldelse. Det varmer, skal du vide. Vi ved jo ikke hvad der er gået forud. Vi forsøger blot at gøre vores arbejde efter bedste evne. Dejligt at kunne gøre dig glad og tilfreds! Hilsen fra team Onsite.

Har lige fået opsat en Auping seng af…

Har lige fået opsat en Auping seng af Onsite, det var en imponerende oplevelse, der kom 2 helt fantastiske fyre som på bare ca 2 timer fik den samlet og tog alt emballage med.
Vi siger tak for godt arbejde og fantastisk service.

19 novembre 2025

Risposta di Onsite Møbelservice ApS

Hej Anne. Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at Team Onsite er lykkedes med at du har haft en god oplevelse.

Erfaren og grundig håndværker

Jeg havde købt en sofa med en simpel reklamationsfejl. Et søm sad i vejen for at det ene af benene kunne skrues i. Onsite Møbelservice blev sat til at lave denne fejl.

Udover at lave benet, som gik meget hurtigt og problemfrit, sørgede håndværkeren også for at resten af sofaen var i top stand. Han hjalp med at samle det sidste af sofaen og rettede en andet ben til som sad en lille smule skævt fra fabrikanten. Slutteligt gav han gode råd til vedligeholdelsen af sofaen samt kunne forklare om konstruktionen af sofaen med dertilhørende råd og vejledning. Alt dette på en sofa som han ikke vidste hvor var købt eller på forhånd kendte mærket på.

Så alt i alt blev jeg mødt af en utrolig professionel, erfaren og grundig håndværker, der brugte de 10-15 minutter ekstra på at sikre sig at sofaen ikke bare virkede, men også var i top stand.

29 ottobre 2025

Risposta di Onsite Møbelservice ApS

Hej Jakob. T A K for din fine anmeldelse. Det gør os så glade, når der bliver lagt mærke til, at vi altid forsøger lige at gøre det lidt ekstra, som måske ikke forventes. Vi på kontoret bliver stolte af at være en del af Team Onsite, når man læser din oplevelse af hvordan vores kolleger på landevejen agerer. Endnu en gang tak.