Jeg havde en lille syning som var gået op, jeg kontakter myhome for en rep. Ib fra onsite var den rare service mand som kom for at lave en rep. havde samtidig et andet spørgsmål på et armlæn på samm... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kom som aftalt og super fint arbejde med udskiftning af sofafjeder kassette. Kan varmt anbefales. Line og Troels Vorbasse
L'azienda ha risposto
En defekt sofa som blev fixet til bravur i løbet af ingen tid. Fik tilpasset vores tid, så ventetiden var ikke særlig lang. Fantastik flink og professionel montør Palle. Stort ros til deres behandling... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Landsdækkende møbelservice. Vi reparerer sofaer, stole, senge, borde, skænke, reoler og trægulve. Vores uddannede møbelsnedkere og polstrere kommer til dig. Vores kørende værksteder sikrer at dele, hjælpemidler og værktøj er ved hånden, så vi kan afhjælpe din udfordring hurtigt og uden bøvl. Prisen er 1.750 kr inkl moms. Hvis du er erhvervskunde og løbende har brug for vores service, så kontakt os for et godt tilbud. Hvis du går på youtube og søger Onsite Møbelservice, kan du se en lille film på 60 sekunder, som beskriver, hvor let processen er. Vores kundeservice sidder klar til at besvare forespørgsler og spørgsmål på service@onsitemoebelservice.com
Møllegade 8, 8600 , Silkeborg, Danimarca
Kom som aftalt og super fint arbejde med udskiftning af sofafjeder kassette.
Kan varmt anbefales.
Line og Troels
Vorbasse

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Jeg havde en lille syning som var gået op, jeg kontakter myhome for en rep.
Ib fra onsite var den rare service mand som kom for at lave en rep. havde samtidig et andet spørgsmål på et armlæn på samme sofa, fik en virkelig god og forståelig forklaring på spørgsmålet, syning blev lave til ug virkelig flot syet overhovedet ikke og se, flot syet, jeg kan virkelig anbefale Onsite.

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Fantastisk service og fik god forklaring på problemet. Kan anbefale Onsite og vil bruge dem igen.

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Jeg havde besøg af Palle fra Onsite Møbelservice, som kom for at se nærmere på sofabetrækket på min nye sofa, der havde dannet nogle folder. Efter at have undersøgt betrækket og vurderet situationen, blev syningen taget op og betrækket justeret. Palle tog sig tid til at forklare hvorfor problemet opstod, og hvordan det blev løst. Det hele gik nemt og effektivt, og resultatet blev perfekt. Super god oplevelse og klart anbefalelsesværdigt!

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
En defekt sofa som blev fixet til bravur i løbet af ingen tid. Fik tilpasset vores tid, så ventetiden var ikke særlig lang. Fantastik flink og professionel montør Palle. Stort ros til deres behandling og service.

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Besøg til reparation af vores plankebord. Rigtig god oplevelse. Det er ikke sidste gang vi gør brug af det. Kan varmt anbefales.

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Det fungerede bare og vores bord blev lavet til UG+

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Super service, udskiftning af fjedre i 2 sofaer.
Tak til Karup møbler og Onsite

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Vi havde i dag besøg af Ib, som er helt fantastisk serviceminded!
Ib tilgår opgaven meget professionelt og ikke mindst god til at forklare hvad han har gjort for at løse opgaven.
Jeg vil anbefale Ib til alle der måtte have et møbel der driller ! Hvis man kunne give 6 stjerner, så fik han det :)

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Martin leverede et godt stykke arbejde med god service på kort tid. Og var helt god mod min hvalp samtidig 👏👏👏👏

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Fantastisk service og godt udført arbejde. De varmeste anbefalinger herfra.

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Stor anbefaling af Ib som kom og lavede vores spisebord efter en fragtskade. Man kan slet ikke se skaden og han var meget venlig og gav en masse god rådgivning.

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Rigtig god , professionel hjælp.
Et meget behageligt besøg

Super professionel service.
Havde reklameret hos en forhandler der hyrede onsite, der så bookede en tid til reparation efter kort tid.
Onsite udbedrede knirkende sofa og knirken er ikke vendt tilbage, her snart to måneder efter.
Er meget tilfreds.

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Et defekt benbeslag på en seng blev udskiftet og andre beslag var fra produktionen af sengen blevet monteret forkert. Disse blev afmonteret og meget omhyggeligt målt op og påført korrekt. Professionel udførelse

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Jeg ville gerne give endnu flere stjerner til Onsite Møbelservice.
Jeg har i dag haft en mand ude og ordne vores spisebord hvor der var flere stearin pletter som vi ikke kunne få væk og det lykkedes endelig for Onsite Møbelservice, vi er så glade og tilfredse med resultatet.
Alt er væk og bordet blev som nyt og sikke en service, faglighed og venlighed han kom med. Fik oveni rigtig god vejledning om ting jeg selv kunne gøre ved bordet, flot service.
Virkelig god oplevelse, jeg havde givet flere stjerner hvis jeg kunne.

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Jeg har i dag haft en mand ude og ordne motorerne på vores senge. Han var nr. 6 der prøvede (ikke fra dette firma, det er første gang de var her) og det lykkedes endelig!
Han lavede dem, tjekkede sengene efter, justerede det der skulle justeres. Alt virker, og sikke en service, faglighed og venlighed han kom med. Fik oveni rigtig god vejledning om ting jeg burde have fået fortalt fra firmaet der solgte sengene.
Virkelig god oplevelse, jeg havde givet flere stjerner hvis jeg kunne.

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Har lige fået opsat en Auping seng af Onsite, det var en imponerende oplevelse, der kom 2 helt fantastiske fyre som på bare ca 2 timer fik den samlet og tog alt emballage med.
Vi siger tak for godt arbejde og fantastisk service.

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Jeg havde købt en sofa med en simpel reklamationsfejl. Et søm sad i vejen for at det ene af benene kunne skrues i. Onsite Møbelservice blev sat til at lave denne fejl.
Udover at lave benet, som gik meget hurtigt og problemfrit, sørgede håndværkeren også for at resten af sofaen var i top stand. Han hjalp med at samle det sidste af sofaen og rettede en andet ben til som sad en lille smule skævt fra fabrikanten. Slutteligt gav han gode råd til vedligeholdelsen af sofaen samt kunne forklare om konstruktionen af sofaen med dertilhørende råd og vejledning. Alt dette på en sofa som han ikke vidste hvor var købt eller på forhånd kendte mærket på.
Så alt i alt blev jeg mødt af en utrolig professionel, erfaren og grundig håndværker, der brugte de 10-15 minutter ekstra på at sikre sig at sofaen ikke bare virkede, men også var i top stand.

Risposta di Onsite Møbelservice ApS
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.