Should have been minus 5 stars.....
AGAIN you send me the wrong packet, exaly the same as the first time.......
Wrong size and wrong colors........
STAY AWAY FROM THIS COMPANY !!!!!!!!!!!!!!!
Should have been minus 5 stars.....
AGAIN you send me the wrong packet, exaly the same as the first time.......
Wrong size and wrong colors........
STAY AWAY FROM THIS COMPANY !!!!!!!!!!!!!!!
Ordrebekræftigelse og pengene bliver trukket…. Og så sker der ikke mere. Jeg har ikke fået min vare og de svarer ikke på mine mails.
Man må gå ud fra at denne hjemmeside er ren fup og fidus, spild ikke din tid eller penge.
Ingen varer.
Hold jer langt væk fra dette firma.
Der kommer ingen varer.
Fup og svindel firma
Varen er aldrig kommet, og på trods af tre henvendelser er der aldrig kommet svar.
Varen er kommet ! Det der er i det er at den vare der blev bestilt var ortopædisk læder slippers for 300 kr . Det der kommet er et par slippers som ville koste 50 kr på enhver anden kinesisk side ( de blev også sendt fra kina) ingen læder ingen ortopædiske såler bare noget billigt billigt skrammel der ligner lidt fra lang afstand . For de 300 kr ville de være lavet af guld fra f eks w**h. Hold jer væk .
Vi bestilte 2 uopslidelige plyslegetøjsdyr til vores hund, som bider alt i stykker. RobustDino kunne på ingen måde rives fra hinanden.
Det tog vores engelske cocker på 16 måneder 2 minutter, så var halen og den ene fod bidt af.
Her til aften er alt indholdet ude af dyret.
Betalte 400 kr. og modtog 2 15 cm tøjdyr, som man kunne have købt i Tiger for 20 kr. stykket.
Fup, min mor har modtaget 5 dukker og har kun bestil 1. Kan ikke få fat i firmaet. Pengene er trukket.
dette er et fupfirma, som konsekvent snyder folk
Manglende vare
Som mange andre oplever jeg også, at min vare ikke kommer, og de svarer ikke på mails. Man kan heller ikke spore varen.
Bestilt 3 trøjer for 3 uger siden. Ingen svar. Ingen kommunikation. Kan ikke spore min pakke. Det er totalt FUP firma. Hvorfor er det ikke nogen, som gør noget ved det?…
Jeg håber at de får betalt for det FUP
Samme oplevelse som alle andre, kan ikke komme i kontakt med dem, og kan nu ikke længere spore min odre. Fup.
Samme historie her - pakkeordren var "sendt" men nu eksisterer pakkeordren ikke!! - pengene er hævet.
FUP!!
Min bestilling har været på vej i fly siden 3 december tror det er faldet ned kan ikke længere spore på track 😅
Er 3 uger om at levere varen, ringe kvalitet, ikke samme størrelser, trods begge er mærket L.
Svarer ikke på henvendelser. Hold jer væk, er mit råd
Dette er totalt fup, ingen varer, penge trukket på konto, og ingen respons fra firmaet.
Min ordre har været undervejs i et fly fra Kina, siden den 28.11.22 - håber da at piloten får et hvil undervejs. Pengene er trukket på min konto, firmaet svarer ikke på mails - forsøger at få mine penge retur i banken.
Jeg bestilte 4 bluser.
Jeg modtog aldrig en bekræftelse på ordren. Alligevel blev pengene trukket efter nogle dage 21/11 22
Jeg har nu skrevet til firmaet to gange.
Til min overraskelse opdager jeg, at INGEN har anmeldt firmaet overhovedet.
Tænker om det er et fupfirma?