After 4 uses, the uv lamp stopped working. I started using Maniko to save money but if I have to re-buy the lamp twice a year it is absolutely not working.
L'azienda ha risposto
Altijd goed ervaringen gehad. De hulp via de mail altijd goed afgehandeld. Helaas merk ik dat de kwaliteit minder word van de stickers normaal bleven ze 2 tot 3 weken mooi maar nu zijn ze te dik of... Leggi di più
Unverschämte Doppel-Verteuerung – Stammkunde vergrault! Ich habe hier bisher regelmäßig und sehr viel bestellt, aber jetzt ist die Grenze erreicht. Die Preiserhöhung wurde zwar angekündigt, bleib... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Very happy with these. First application didn’t last long. Nails started falling of after 1 week (colour Creamy Sheer) but after contacting customer service I was refunded 50% of the purchase price. T... Leggi di più
Maniko Nails® is revolutionising the manicure and pedicure market with innovative nail products and a simple application alternative to the nail salon, at home or on the go. The ingenious Gel Strip technology enables salon-quality gel nail manicures in three simple steps: apply, file, cure. No more smudged, chipped polish, no drying times, no nail-damaging milling or filing. Our Gel Strips in the form of small self-adhesive strips last up to three weeks without flaking. All our products are vegan, without animal testing and HEMA-free. The technology is gentle on natural nails - both when applying the strips and when removing them, thanks to our acetone-free, oil-based remover serum in a practical pen shape.
Torstraße 132, 10119, Berlin, Germania
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Waarom krijg ik geen ordernummer!!!
En contact krijgen met jullie is echt onmogelijk...betaald met PayPal...waar blijft mijn ordernummer

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Ich bin super zufrieden. Man braucht schon etwas Übung und ich brauche für die komplette Bearbeitung des Nagels mit Nagelhaut zurück schieben, feilen, Nagelfolien aufkleben usw. schon deutlich länger als 10 Minuten, eher 1-2 Stunden aber das macht mir nichts, ist Zeit für mich. Bin auch wirklich sehr gründlich dabei, drücke alles immer wieder gut an und so hält es auch ohne weiteres 3 Wochen. Allerdings mag ich sie meistens nach 2-2,5 Wochen nicht mehr leiden weil sie raus gewachsen sind. Auch muss man sich beim abmachen Zeit lassen, damit sie sich gut lösen und der Naturnagel keinen Schaden nimmt. Ich mache auch ein Unterlack rauf, weil recht weiche Nägel habe und sich sonst mal was vom Nagel ablöst.
Aber wenn man sich gut an die Angaben hält und gewissenhaft arbeitet in Ruhe, dann hat man viel Freude an den Nägeln. Ich bin jedenfalls sehr zufrieden.
Ze plakken goed, veel beter voor m'n nagels dan de gellack en ze blijven goed zitten ,mits je ze er natuurlijk niet goed op doet! Ik ben zeer tevreden!
Ik kreeg het pakket binnen en was teleurgesteld. Het lampje is echt een nep prul ding en ik heb het gevoel teveel geld te hebben betaald voor een paar stickers. Geen reactie ontvangen van Maniko toen ik via de mail om een retourlabel vroeg.
BESTELNUMMER #MNK22689EU
Hopelijk leest Maiko mee en lossen jullie het op!
Nancy

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Zeer tevreden en blij met de nagels. Prachtige nude kleur, na een week nog als nieuw, terwijl ik er allerlei klusjes mee heb gedaan. Nagels ook veel steviger. Ook aanbrengen viel me alles mee. Duur vind ik het niet, je kunt 1 nagel gebruiken voor links en rechts. Echt een aanrader!!!
Ik ben verbaasd over de negatieve reviews die ik tegen kom over maniko nails. Ik heb ze ook besteld en ben er zeer tevreden over. Het ziet er keurig uit, oogt niet nep en heb het 3 weken keurig kunnen dragen. Ik heb het nu voor de 2de keer gedaan en over de 2de keer nog een top coat gesmeerd zodat het nog wat steviger is en meer glanst. Het kost mij vele malen minder tijd dan met potjes gellac smeren. Je haalt de nagels er super makkelijk vanaf met maniko serum en je eigen nagel ziet er vele malen gezonder uit dan wanneer ik gellac uit potjes gebruik. Ik ben zeer tevreden over het product.
Fantastische kleuren en super makkelijk aan te brengen! Aanrader
Mijn uv gel nagel wordt niet goed hard. Hoe kan dat? Heb 3 keer onder de lamp gedaan.

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Nach 4 Wochen einen ramschigen angerissenen Versandumschlag erhalten mit verbeulten und halb offenen Packungen darin🤷🏼♀️ das macht Lust

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Ich habe das erste mal Maniko bestellt und bin gar nicht zufrieden.
1. die Farbe ist überhaupt nicht wie dargestellt
2. ich habe mich genau an die Anweisung gehalten, aber trotzdem bleiben mir ständig Haare zwischen Nagel und Folie hängen
3. sie haben gerade mal eine Woche gehalten
4. Versand hat auch recht lange gedauert
5. Preis Leistung stimmt nicht

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Ik wil mijn niet gebruikte bestelling retourneren en volgens de site van Maniko nails geen probleem. Om een retourlabel te ontvangen wordt mij verzocht om te mailen naar Maniko nails en dat heb ik netjes gedaan op 22-01-24. Geen reactie. Op 25-01 een reminder gestuurd om en wederom geen reactie ontvangen. Bestelnr: #MNK20365EU. Maniko nails komt tot op heden zijn retourbeleid niet na dus wees gewaarschuwd! Zo ga je niet met klanten om. Ik wacht nog steeds op reactie....

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Ein Stern dafür, dass ich mit dem Produkt sehr zufrieden bin. Aber der Service ist unterirdisch. Habe zu den Black Weeks im November bestellt und bis jetzt keine Ware bekommen - es ist Ende Januar. Es kommt auch keine Mail "Tut uns leid!". Ich habe inzwischen das vierte Mal nachgefragt. Als Antwort kommt (nach einer Woche), dass das Bestellaufkommen so hoch war (Sorry, aber das war absehbar, wenn man Angebote macht. Darauf muss man sich einstellen.) und beim zweiten Mal hieß es, dass meine bestellten Artikel gerade nicht lieferbar wären. Kein Angebot auf Teillieferung oder ein anderes Entgegenkommen. Auf die dritte Anfrage habe ich bisher keine Rückmeldung bekommen. Eben habe ich das vierte Mal nachgefragt und als Eingangsbestätigung eine Bitte um Geduld wegen des bevorstehenden Weihnachtsgeschäfts. Noch mal zur Erinnerung: Es ist Ende Januar!
Zur Qualität der (neuen) Folien kann ich nichts sagen. Habe ja schon lange keine mehr bekommen. Bisher war ich sehr begeistert und hoffe, dass ich keinen Schrott bekommen... wenn ich dann hoffentlich mal was bekomme...

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Niet tevreden, het ziet er niet mooi en natuurlijk uit. Wil graag gebruik maken van de niet goed geld terug actie. 5 keer gemaild, nog steeds geen reactie! Koop hier niet!

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Ik ben niet tevreden over mijn bestelling.
Op de site en in het filmpje geven ze aan dat de nagels van echte gellak gemaakt zijn, maar diegene die ik ontvangen heb zijn gewone stickers.
Je ziet het verschil met de nagel zoals geadverteerd, deze zijn aan de achterkant dezelfde kleur als aan de voorkant. De mijn hebben een gewone witte sticker achterkant.
Ook worden ze niet hard onder de led lamp en vijlen gaat ook niet zoals in het filmpje. Als ik ze opbreng zie je heel duidelijk dat het stickers zijn echt niet mooi! Ik vind dit zeer misleidend en wil daarom gebruik maken van de 100% geldterug garantie. Ik heb 60 euro betaald voor stickers en dat zijn ze echt niet waard.
1 x gemaild, 1 x enquête van hen zelf ingevuld, op Facebook reactie gezet. Nergens wordt op gereageerd door Maniko!
Ze houden zich je aan de "niet goed geldterug" belofte.

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
De starterkit besteld voor oud en nieuw, maar helaas niet tevreden. Wilde het pakket retour sturen en heb dit op 10-1 aangevraagd. tot op heden nog geen reactie.
update 1-3, bericht ontvangen dat de set moeilijk retour gestuurd kon worden,omdat het een internationaal pakket is, mocht ik het pakket houden en werd het bedrag geretourneerd.
Jammer voir de werkwijze, netjes afgehandeld.

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Ich kann mich nur den vielen schlechten Erfahrungen anschließen. Deshalb: FINGER WEG. Die Qualität der Nagelfolien hat dermaßen nachgelassen. Bei jeder Packung löst sich die Gelschicht ab. Meine Reklamation wurde zwar beantwortet, aber die Aussage war quasi, dass wir Kund*innen als Produkttester genutzt werden. Lest selbst.
Aus der Antwort:
„Die unglaubliche Nachfrage nach Maniko hat uns dann veranlasst, nach jeder Stellschraube zu suchen, um noch schneller für euch nachproduzieren zu können, ohne an Materialqualität zu verlieren.
Dabei ist es in einigen Chargen zu einer verkürzten Aushärtezeit des Gellacks gekommen - bei ansonsten absolut identischem Prozess und Zutaten“
Sie haben es trotzdem verkauft? Sie machen ihr Produkt schlechter, um mehr Geld zu machen? Ich fühle mich so übers Ohr gehauen. Bei mir ist jede Packung aus verschiedenen Bestellungen betroffen. Einige Chargen können das nicht sein. Das ist massiv.
Aber weiter:
„Was wir machen, ist neu und es geht nicht ohne treue und großartige Unterstützer wie Dich, mit denen wir gemeinsam das beste Nail Beauty Produkt auf dem Markt entwickeln.“
Sorry, wirklich? Ich möchte natürlich für das teure Geld ein ausgereiftes Produkt kaufen. Anfänglich war ich sehr zufrieden. Deshalb habe ich nach und nach viele Farben bestellt. Und die sind jetzt durchweg nicht zu gebrauchen. Bei JEDER Packung löst sich die UV-Schicht von der Farbe. Teilweise schon nach einem Tag! Ich bin nicht an den Gewinnen dieser Firma beteiligt. Wieso sollte ich dann an der Entwicklung beteiligt werden?
Ich weiß gar nicht über was ich mich mehr ärgern soll. Über die schlechte Qualität oder über die Einstellung den Kund*innen gegenüber?
Update: Nachdem ich reklamiert hatte, wurde mir angeboten, dass ich meine Packungen zurückschicken kann und mein Geld zurückbekomme. Pustekuchen! Zunächst habe ich keine Eingangsbestätigung erhalten, dann nach einer Woche nachgefragt. Plötzlich ist dann unter fadenscheinigen Aussagen Geld-zurück nicht mehr möglich. Nur noch Ersatz oder Gutschein. Wenn ich die letzten Bewertungen lese, scheint sich die Qualität jedoch nicht verbessert zu haben.
Ich kann leider nur davor warnen, dort zu bestellen.
Echt troep, trap er niet in. De nagels worden niet hard en hechten ook niet goed.
De eerste was er na 2 uur al af. De volgende dag waren de stickers hun glans al verloren en liet er nog 1 los. Toen alles er maar weer afgehaald!
Daarnaast ziet het er ook stickerig uit, doordat er geen toplaag bij zit, het lijken echt niet op gelnagels.

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
love the nails, multiple purchases but each time delivery times delayed. still waiting for a massive order from October which was delayed due to stock levels and no contact to inform. changed colours and sent again. and now held pending a customs payment ! and no replies to emails. i’ve to PAYPAL
Ik wilde dit uit proberen ipv gelnagels maar het is echt rommel.
3 stickers er eerste avond eraf. Kan totaal niet tegen stootje of als je zelfs krabbelt.
Eerste klas troep en ga toch maar voor harde gelnagels!!

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Levering duurde meer dan 2-3 werkdagen. Los daarvan, trekt het op niks. Paar uur later viel er al een sticker af. Ik vind het rommel en €77 in de vuilbak gesmeten.