After 4 uses, the uv lamp stopped working. I started using Maniko to save money but if I have to re-buy the lamp twice a year it is absolutely not working.
L'azienda ha risposto
Altijd goed ervaringen gehad. De hulp via de mail altijd goed afgehandeld. Helaas merk ik dat de kwaliteit minder word van de stickers normaal bleven ze 2 tot 3 weken mooi maar nu zijn ze te dik of... Leggi di più
Unverschämte Doppel-Verteuerung – Stammkunde vergrault! Ich habe hier bisher regelmäßig und sehr viel bestellt, aber jetzt ist die Grenze erreicht. Die Preiserhöhung wurde zwar angekündigt, bleib... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Very happy with these. First application didn’t last long. Nails started falling of after 1 week (colour Creamy Sheer) but after contacting customer service I was refunded 50% of the purchase price. T... Leggi di più
Maniko Nails® is revolutionising the manicure and pedicure market with innovative nail products and a simple application alternative to the nail salon, at home or on the go. The ingenious Gel Strip technology enables salon-quality gel nail manicures in three simple steps: apply, file, cure. No more smudged, chipped polish, no drying times, no nail-damaging milling or filing. Our Gel Strips in the form of small self-adhesive strips last up to three weeks without flaking. All our products are vegan, without animal testing and HEMA-free. The technology is gentle on natural nails - both when applying the strips and when removing them, thanks to our acetone-free, oil-based remover serum in a practical pen shape.
Torstraße 132, 10119, Berlin, Germania
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Maniko is echt wel een goed product. Herken de negatieve reacties van loslaten alleen van rond de kerstperiode toen ze duidelijk een dunnere en slechtplakkende versie hebben gelanceerd. Nu zijn ze weer terug op oude niveau. Mooie dikke strips. Ja je moet even handigheid hebben, echt goed de randjes aandrukken voor je uithardt maar dan zitten ze minimaal 2 weken. Met het serum verwijder je ze ook prima, zonder schade maar je moet wel geduld (!) hebben.
Na een 2 sterren review in januari ben ik terug naar 5 sterren.
Op 31 maart een bestelling geplaatst. Na de zogenaamde verzending binnen 1 a 2 werkdagen, maar eens contact gezocht via mail en FB. Er kwam een reactie op de mail met mededeling dat mijn huisnummer niet was opgegeven?! Nou, screenshots van de orderbevestiging mee terug gestuurd en tot heden alsnog geen bestelling ontvangen of enige reactie op nieuwe mails of FB. Met andere woorden; NIET bij Maniko kopen.

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Die Produkte würde ich nur sehr vorsichtig weiterempfehlen. Die Maniko-Nägel halten teilweise gut, aber man muss sich auf Reparaturarbeiten einstellen: Ohne Überlack geht gar nichts, die Nägel werden sonst sofort matt, und nach zehn Tagen sind 5 von 10 Nägeln kaputt. Es brechen sehr große Ecken weg oder der komplette Nagel springt von der Klebefolie (die dürfte das einzige sein, das die versprochene Zeit kleben bleibt).
Und alles andere kann ich aus meiner Erfahrung heraus nur als KOMPLETTE Katastrophe bezeichnen: Kundenservice, Versand … Vom Kundenservice kommt in 50 % der Fälle überhaupt keine Reaktion. Wenn eine Antwort kommt, ist die zwar immer sehr nett, aber dass man innerhalb eines halben Jahres ein gravierendes Problem nicht in den Griff kriegen kann, finde ich absolut inakzeptabel. Auf meine erste Bestellung musste ich zwei Monate (!) warten, weil die Adresse immer wieder falsch aufs Paket gedruckt wurde. Und dieses Problem hat Maniko jetzt (sechs Monate später!!!) immer noch nicht gelöst. 70 % meiner Päckchen gehen aufgrund ungenügender Adresse retour, obwohl ich die Anschrift bei der Bestellung richtig angebe. Eine schwache Leistung! Sehr schade!
Verschrikkelijk. Het aanbrengen gaat al moeizaam, doordat het vijlen ervoor zorgt dat je ‘nagel’ er al weer half afgaat. In de UV lamp gedaan en uur later lieten 4 nagels al los. Ik raad dit product zeker niet aan, zonde van je geld.

Slecht te verwijderen
Het aanbrengen gaat prima, al zijn de gelstrips wel voor smalle nagels. Het blijft een week goed zitten en daarna krijg je ook bij deze gelnagels slijtage aan de randjes.
Het verwijderen gaat erg slecht en beschadigd toch wel je nagels.
Op de site staat een 45 dagen geld-terug garantie en ik wacht hun reactie op mijn verzoek nog af.
19 april: na nog 23 emails gestuurd te hebben nog steeds geen reactie! Niet bestellen dus bij deze malafide website!

Vandaag mijn set gehad
Wat een slechte artikelen
Koop hier NIET
Veel teveel betaald
En harden totaal niet
Is echt van shein waar je 6.00 betaald
Ben ook niet van plan te betalen voor deze rotzooi

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Ik ben echt superfan van deze nagelstickers. Had ze op aanraden van een collega besteld. Het was even oefenen om ze goed strak erop te krijgen, maar nu wil ik niet meer zonder. Ziet er fantastisch uit, beschadigt mijn nagels niet en zijn makkelijk te verwijderen. Blijven met gemak 2 weken zitten. De uv lamp koop je beter bij bol.com ofzo, het ding uit de starterset doet het wel maar is wel een beetje een prul. Eerste levering duurde wel wat langer dan verwacht.
Snelle verzending. Product gebruikt volgens de aanwijzingen, maar binnen een half uur verloor ik er al twee. Ik wilde retourneren (niet goed geld terug), maar hier wordt niet op gereageerd.

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Bestel hier niet! Reeds maand geleden mijn bestelling geplaatst en tot op heden niets gekregen. Op mailtjes wordt niet gereageerd. Oplichting dus!

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
@Maniko-Nails.eu Ik wil heel graag een retourlabel ontvangen. Heb al 3 mails gestuurd.
Kan mijn mail ajb beantwoord worden?
Dank je wel!
Hallo, könnten Sie bitte auf meine E-Mails antworten? Ich warte seit 1,5 Wochen auf ein Rücksendeetikett! Danke schön!
Zonde van je geld!
Na het aanbrengen (na ongeveer 1 uur) kwamen er 2 nagels al direct los. Na 5 uren waren er 6 nagels losgekomen. Dit kan niet goed zijn. Het geld wat je ervoor betaald is bizar veel. Voor dit bedrag mag je verwachten dat de nagels lang blijven zitten. Dit zal ik nooit meer kopen. Ik ben nu in afwachting van een retourlabel.
Gekocht om 'te kijken of nail wraps net zo mooi zijn als gellak nagels.
Ik begrijp zelf de negatieve reacties niet zo. Ik was erg sceptisch maar ben nu erg blij met het resultaat.
Makkelijk aan te brengen en zien er mooi uit!
Vandaag voor het eerst opgebracht op mijn kort afgebeten nagels. Had niet verwacht dat het zou lukken maar ben blij met het resultaat. Mooie transparante wat kortere nagels (elke gelnagel doorgeknipt) zodat het niet opvalt. Ze harden mooi uit en ben benieuwd hoelang ze
blijven zitten.
Geweldig spul
Waarom;
Mooie kleuren
Makkelijk aanbrengen, je moet wel meer dan het iq van een visstick hebben (snap dat het dan niet lukt).
Blijft goed zitten
Voordeel vind ik ook dat ze uitharden maar niet té hard en niet te dik zijn.
Waar bij mij gewone nagellak snel krast en niet blijft zitten, blijft dit heel lang erg netjes.
Per pakje kun je 4 keer je nagels doen. Mits deze niet superlang zijn. Ik knip elk stripje gewoon door.
De nagels zijn makkelijk aan te brengen en -vooral- makkelijk te verwijderen. Zonder dat je nagels lelijk en beschadigd raken. Ze blijven bij mij alleen geen twee volle weken zitten maar wel lang genoeg naar mijn zin. Dan wil ik toch weer een andere kleur 😉
Daarbij ben ik super goed geholpen toen ik aangaf een kleur te hebben ontvangen waarvan ik me nauwelijks kon voorstellen die besteld te hebben. Maar ik kon het niet met 100% zekerheid weten -blijft toch hetene tegen het andere woord. Ik kreeg direct een mail terug dat ze me de kleur die ik wilde gratis had toegestuurd. De andere mocht ik ook houden. Wat een topservice!
Ich war anfangs sehr begeistert von Maniko. Leider wird die Qualität von Bestellung zu Bestellung schlechter. Farbabweichungen obwohl ich die selbe Farbe bestellt habe, aber was mich noch mehr ärgert, dass sich die oberste transparente Schicht der Nägel nach 1-2 Tagen ablöst und ich die Farbe separat abziehen kann. Das ist sehr schade und das hatte ich Anfangs nie.
Ik ben super blij met de Maniko nails.
Iedereen die negatief is heeft gewoon niet de tijd genomen om ze goed aan te brengen. Ik doe er echt alles mee, schoonmaak en tuin werk. Ze blijven met gemak 2 weken zitten. Het grootste voordeel is dat de uiteinde van de nagel niet beschadigd. En dat je nagels er na twee weken dus nog prima uitzien. Ik haal ze er dan af omdat ik weer zin heb in een ander kleurtje. Thanks team van Maniko!!
Schade Maniko… ihr habt eure Produkte geändert und somit leider auch die Qualität. Bin seit über einem Jahr begeisterter Kunde von Maniko GEWESEN!! Dachte das wäre ein Produkt für immer. Nun muss ich nach anderen Produkten schauen. Manifix scheint eine Alternative zu sein. Bye Bye Maniko 🖐️🖐️
Ik moet mijn eerdere review aanpassen. Het vergt wat meer oefening, maar na een aantal keer oefenen is het resultaat wel mooi.
Ich habe zig Emails inklusive diverser Fotos geschickt, weil die Folien Schrott waren. Schon beim Abfeilen haben sich Farb- & Klarlackschicht voneinander gelöst, das ist dann nach Erhärten unter der Lampe auch so weitergegangen. Die Nägel sahen schon ab Tag 1 einfach furchtbar aus. Und das nicht nur mit einer Farbe, sondern gleich zweien.
Und weil die Folien ja nunmal gut was kosten, habe ich diverse Mails geschrieben. Ich habe wochenlang keine Antwort bekommen — dafür aber locker 20 oder 30 Werbemails. Das können die.
Irgendwann dann eine Antwort und — wie ich dachte — ein Lichtblick in Sachen Lösungsmanagement. Mir wurde Ersatz versprochen in Form einer anderen Farbe oder Geld. Darauf habe ich auch geantwortet, sogar mehrfach, weil es seitdem keine Reaktion mehr gab. Das ist jetzt locker 1,5 oder 2 Monate her.
Super unprofessioneller Laden — ich kaufe nie wieder dort. Frechheit!