Heel mooi uitgegeven boek met heerlijke recepten. Ik was al fan van de slowcooker maar sinds ik dit boek heb staat hij altijd op het aanrecht. De variatie in de gerechten (van vegetarisch tot gehakt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede receptenboeken. Praktische recepten met veelgebruikte ingrediënten. Niks ingewikkeld. Alles is uitstekend te vinden, zeker met de ingrediënten achterin het boek die de weg wijzen naar de recept... Leggi di più
Snelle reactie gekregen, omdat ik iets niet kon vinden. En wat een heerlijke recepten!!! Al verscheidene dingen gemaakt, waaronder kip met krieltjes en boursin....om je vingers bij af te likken. Heerl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb het boek vrijdag ontvangen en gelijk al best veel recepten uitgezocht. Ook was ik verbaasd bij sommige recepten dat die in de slowcooker kunnen. Nieuwsgierig als ik ben ga ik die ook proberen... Leggi di più
MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.
Schootsehoef 1a, 5481VL, Schijndel, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Mooi stevig boek met heerlijke recepten, makkelijk te bereiden. Alleen nog even de boodschapjes in huis halen.

Risposta di Mamsatwork
Ik vind het een mooi en duidelijk kookboek. De recepten zijn overzichtelijk en goed te volgen, wat het koken echt plezierig maakt. De gerechten wat ik tot nu toe heb uitgeprobeerd, waren over het algemeen erg lekker. Natuurlijk zijn er een paar gerechten die iets minder naar mijn smaak waren.Maar dat hoort er ook bij. Smaak blijft nu eenmaal persoonlijk. Als ik een kritisch puntje mag geven, dan is het dat de fotos in het boek mij niet enthousiast maken om een gerecht direct te proberen. Ze missen soms de aantrekkingskracht die je doet denken: Ja, dat wil ik nu maken! Maar verder ben ik zeker tevreden over de inhoud en kwaliteit van de recepten.

Risposta di Mamsatwork
Omdat de recepten die ze beschrijft heel goed te maken zijn ook voor niet geroutineerde kokers. Heel makkelijk en vooral superlekker. Gisteren de pulled chicken gemaakt uit e book deel 3, super!!
Ik ben nieuwsgierig naar je saladeboek. Ik kan iedereen mamsatwork aanraden.

"Joyce made me do it."
Dat was wat ik mijn man vertelde toen ik een slowcooker had gekocht. Ik zag al de hele tijd die heerlijke recepten op haar Instagram voorbij komen dat ik er niet langer kon aan weerstaan.
En de e-books van Joyce mochten natuurlijk ook niet ontbreken. Heerlijke recepten en eenvoudig uitgelegd. Voor mij ook een groot pluspunt; de ingrediënten vind je gemakkelijk in de supermarkt.

Risposta di Mamsatwork
Boek was snel geleverd ziet er herl aantrekkelijk uit makkrlijke en heetlijke recepten heb de thaise curry en de slavinken al gemaakt

Risposta di Mamsatwork
Als je een slowcooker koopt, wil je er zoveel mee doen. En toen waren daar de recepten van Mam's at work. Eerst de ebooks aangeschaft, later het fysieke boek. Zoveel verschillende gerechten! En allemaal niet te moeilijk, goed beschreven en vooral erg lekker. Er zitten ook verrassende combinaties tussen. Ja, echt een aanrader!

Risposta di Mamsatwork
simpel & smaakvol de titel verraad het al. De recepten zijn simpel om te maken en met een heerlijk eind resultaat. Heb al veel recepten gemaakt en ze zijn allemaal even lekker

Risposta di Mamsatwork
Super makkelijk heel fijne en lekkere recepten. Ben er super blij mee en ben de slowcooker steeds meer gaan gebruiken

Risposta di Mamsatwork
Mooie slowcooker boek en makkelijk. Recepten heb ik bijna al uitgeprobeerd en waren allemaal goed en lekker!
Deze slowcooker recepten boek is echt een aanrader niet te moeilijk en makkelijk te voorbereiden.

reviewers
Prachtig slowcookerboek ziet er fantastisch uit
Duidelijke en fijne recepten makkelijk te maken
Mijn favorieten zijn eigenlijk alle vlees en vegetarische gerechten.
Zeker een boek dat ik iedereen kan aan bevelen.

Risposta di Mamsatwork
Als je een vraag hebt krijg je vrij snel antwoord. Zij houdt zich ook aan de afspraken. Een mooi receptenboek met lekkere gerechten. Duidelijk beschreven.

Risposta di Mamsatwork
Wat een prachtig, overzichtelijk kookboek. Net ontvangen en het eerste gerecht gemaakt. Gemakkelijk, duidelijke instructie en heerlijk gesmaakt. Op naar het volgende. Helemaal blij mee!

Risposta di Mamsatwork
Een mooi en goed kookboek. De recepten zijn duidelijk met makkelijke ingrediënten en smaakvol. Hebben van de week kip Boursin en draadjesvlees was top.
Echt genoten. Op naar het tweede boek.
💖 groet Linda

Risposta di Mamsatwork
Mijn eerste kookboek voor de slowcooker!
Al veel gemaakt uit het boek.
Niet moeilijk en super lekker.
Ik ben blij met mijn slowcooker maar eigenlijk nog blijer met het kookboek,
Er staan zoveel heerlijke dingen in dat de keus wel eens moeilijk wordt om te kiezen wat het gaat worden

Risposta di Mamsatwork
Het is een heel mooi boek
Heb al verschillende recepten gemaakt
En allemaal even heerlijk

Risposta di Mamsatwork
De vier ebooks aangeschaft. Ziet er erg lekker uit. Ik heb de Citroën kip gemaakt viel wat tegen en de Citroën was te nadrukkelijk aanwezig. Overmorgen de romige kip eens proberen. Is zeker geen miskoop geweest.

Risposta di Mamsatwork
Heerlijke recepten voor de slowcooker, veel variatie dus voor iedereen zit er wel een aantal lekkere recepten bij.
Kan zelf niet wachten op het fysieke kookboek om lekker door te bladeren. Dat vind ik toch fijner met een recept uitzoeken. Succes Joyce en ik hoop op nog meer lekkere recepten!

Risposta di Mamsatwork
De e-books had ik zelfde dag nog op de mail.
Recepten zijn echt overheerlijk en goed te volgen. De aangegeven hoeveelheden zijn goed, ik verdubbel vaak het recept omdat we met 8 personen zijn, er is voldoende voor iedereen.

Risposta di Mamsatwork
Ik was niet bekend met de slow coocker maar net dese recepten wel. Ideaal en overheerlijke recepten . En ook weinig werk en heerlijk eten

Risposta di Mamsatwork
De 4 e-books sinds een paar dagen in huis. Eerst gedownload en eens rustig bekeken, allemaal lekkere recepten voorbij zien komen. Vandaag het eerste recept gemaakt, Chili con Carne, het was heerlijk, ik ben normaal niet zo van de Chili con Carne. Morgen staat stamppot zuurkool op het menu. Recepten zijn duidelijk beschreven en de ingrediënten niet te ingewikkeld, ook fijn. 4 e-books dus ik kan nog wel even vooruit. Kijk uit naar het fysieke boek.