God service fra kontakten starter på Mail derefter telefonisk. Meget Hurtig til at kontakte køber. Meget behagelig og empatisk Service medarbejder, møder på Adressen der aftales om hvornår... Leggi di più
I weekenden gik garageporten i udu. Mandag ringede jeg til MA Porte. Mads skulle til Lolland næste dag og lagde vejen forbi Falster og ordnede porten lige op til sommerferien. Super service og de bed... Leggi di più
Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”. Kommunikationen var god, god vejledning og udført hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt “k... Leggi di più
Super kompetent og meget betryggende i en træls situation. Mads var rigtig god til at forklare mulighederne for både at få bilen ud akut og få repareret porten. Kan varmt anbefale MA Montage.
MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i træ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjælpe med jeres kommende ny garageport.
Galoche Alle 9 st., 4600, Køge, Danimarca
- info@mamontage.dk
- mamontage.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Mads er en af de håndværkere der er…
Mads er en af de håndværkere der er meget serviceorienteret og altid overholder alt til punkt og prikke! Skal du have serviceret din port eller have ny, så er det klart Mads du skal have fat i.
De varmeste anbefalinger herfra🙂

Risposta di MA Montage & Porte
Professionel og hurtig hjælp !!!
Vores gamle port brød sammen, og vi kontaktede MA for hjælp, da garagen var blokeret. De stod på pletten morgenen efter og fik det hele fikset. Yderst professionel og hurtig hjælp. De får mine varmeste anbefalinger.

Super godt arbejde
Super godt arbejde. Alle aftaler holdt. God service. Kan varmt anbefales.

Risposta di MA Montage & Porte
Alt fungerede perfekt fra tilbud til…
Alt fungerede perfekt fra tilbud til færdiggørelse og oprydning.

Risposta di MA Montage & Porte
Det var en virkelig fin oplevelse at få…
Det var en virkelig fin oplevelse at få monteret af MA Montage. Mads er en super fyr, som kom ud inden bestilling og hjalp med at finde den helt rigtige løsning til os. Efterfølgende blev alle aftaler overholdt punktligt og selve montagearbejdet er også udført snorlige. De varmeste anbefalinger herfra.

Risposta di MA Montage & Porte
Vores gamle vippeport i træ stod for…
Vores gamle vippeport i træ stod for udskiftning. Mads har hele vejen igennem projektet været meget venlig og hjælpsom med anbefaling til en ny ledhejse port i stål. Arbejdet blev udført til aftalte tid og meget professionelt. Vi vil anbefale Mads til alle
Ole Thuesen

Køb IKKE Automatik Nice Spin 23 garagemotor
Jeg har intet at sætte på Mads eller den service som jeg er blevet mødt med. Den ene stjerne som jeg giver her er udelukkende på grund af det bras af en garageport motor som Mads monteret den 6. januar 2022 pris ; 6.250 kr. Den 18. marts 2024 virkede den ikke mere. Det viste sig at bundkortet var gået. Det kostede 3.375 kr. Altså 2 år og 2 måneder siden den var opsat. Motoren jeg havde i forvejen havde jeg haft i 10 år. Mads mente at der havde været problemer med strømmen i huset eller et lyn nedslag. Vi har overhovet ikke haft nogle problemer med strømmen i huset. Spørgsmålet er nu hvor længe virker det nye bundkort? 1 måned eller 1 år?
Køb ikke motor Nice Spin 23 til din garageport, det er noget bras.

Risposta di MA Montage & Porte
God hurtig levering og opsætning af nye…
God hurtig levering og opsætning af nye portmotorer

Risposta di MA Montage & Porte
Første klasses arbejde fra tilbud til…
Første klasses arbejde fra tilbud til færdigmonteret 5m port. Garageporten skulle udvides og Mads faciliterede forløbet sammen med mureren (som han anbefalede og var ligeledes første klasse)
Mads hjalp med at afmontere eksisterende port og sætte ny op ved brug af eksisterende automatik.
Super godt og smidigt forløb uden forsinkelser - varm anbefaling!

Kundeservice fra øverste hylde
Mads (indehaveren) er hurtig, behagelig, humoristisk, faglig kompetent og rimelig i pris. Kan anbefale Mads og firmaet på det varmeste. Det er ikke nogen tilfældighed at han får så pæne tilbagemeldinger og vurderinger.

Professionel service
Professionel service, hurtigt og leveret helt som aftalt og det er det samme vi oplever med Mads hver gang der er et problem med vore 2 porte.

Risposta di MA Montage & Porte
En god oplevelse at møde Mads som var…
En god oplevelse at møde Mads som var venlig og ydede en god service synes jeg

Venlig og imødekommende service
Venlig og imødekommende service. Gennemsigtighed vedr. pris og super resultat 😃