MA Montage & Porte Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

God service fra kontakten starter på Mail derefter telefonisk. Meget Hurtig til at kontakte køber. Meget behagelig og empatisk Service medarbejder, møder på Adressen der aftales om hvornår... Leggi di più

I weekenden gik garageporten i udu. Mandag ringede jeg til MA Porte. Mads skulle til Lolland næste dag og lagde vejen forbi Falster og ordnede porten lige op til sommerferien. Super service og de bed... Leggi di più

Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”. Kommunikationen var god, god vejledning og udført hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt “k... Leggi di più

Super kompetent og meget betryggende i en træls situation. Mads var rigtig god til at forklare mulighederne for både at få bilen ud akut og få repareret porten. Kan varmt anbefale MA Montage.

1. Fornitore di porte per garage
  2. Costruttore di tettoie e pergole
  3. Negozio di porte
  4. Costruttore di garage

MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i træ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjælpe med jeres kommende ny garageport.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

71 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Pænt arbejde til aftalt tid

Pænt arbejde til aftalt tid , gode forslag til løsninger . Tak for hjælpen

17 settembre 2024

Hej Brian

Det blev virkelig flot hos dig og godt vi tog lysningerne med det var lige prikken over i'et.

Ring endelig hvis der skulle være det mindste.

- Mads

Høj kvalitet

Mads laver altid arbejde af høj kvalitet og til tiden. Han har installeret vores garageport og yder service på den. Jeg kan varmt anbefale ham.

9 settembre 2024

Hej Jørgen

Tak for dine flotte anmeldelse og er glad for I blev glade for porten.

Mads

Hurtig hjælp....

Hurtig hjælp..... Kom med det samme. Effektivt og helt igennem en behagelig oplevelse. Kan varmt anbefales.

28 agosto 2024

Hej Jeanette

Tak for din anmeldelse

Mads

Fint arbejde, fuld tilfredshed

Fint arbejde, velfungerende Garageport
Og ikke mindst stor service og hjælpsomhed flere år efter monteringen. Sikker på god hjælp

4 settembre 2024

Hej Eva

Tak for din anmeldelse, godt vi fik det løst :)

MA Montage

Super god service

Super god service

26 agosto 2024

Hej Charlotte

Tak for de 5 stjerner, det var godt vi fik porten op at køre igen efter påkørselen.

Vh Mads

Godt og professionelt arbejde

Godt og professionelt arbejde. Mads er meget behagelig og dygtig til sit håndværk.
Kan bestemt anbefales.

1 agosto 2024

Hej Dorte

Tak for de fine ord og stjerner.

Vh Mads
MA Montage & Porte

God service og kommer hurtigt

God service og kommer hurtigt, hvis man har problemer.

7 agosto 2024

Hej Ann Dorrit

Altid hyggeligt at være på besøg hos jer.
Vi ses igen om 12 mdr. til næste service.

Absolut et 100 % reelt firma

Absolut et 100 % reelt firma, som varmt kan anbefales og hvor service og kundens ønsker er i højsædet.
Lis Nielsen

7 agosto 2024

Hej Lis

Tak for din anmeldelse, vi sætter altid pris på kunderne kommer i første række.

- MA Montage & Porte

Mads really knows his business.

Mads really knows his business.
He is efficient, informative and friendly.
It was with great pleasure watching this skilled worker exchange my old broken motor and track.
I am very happy with his service and can highly recommend Mads.
Thank you!

27 giugno 2024

Hey Verena

Thank you :)

- MA Montage & Porte

Klare og overholdte aftaler.

Klare og overholdte aftaler. Pænt arbejde og godt humør. Det lille ekstra: hjalp med dialog med forsikring så porten kunne lukkes inden ferie. 5 stjerner herfra.

19 giugno 2024

Hej Ursula

Tak for de pæne ord. Godt vi fik klaret porten efter den uheldige påkørsel. Det er hvad der kan ske. Alt er godt igen :)

Super service

Jeg havde problemer med min portåbninger og får fat i MAMontage fredag middag. Jeg var ikke lige klar over at firmaet lå i Køge selvom jeg boede i Jylland.
Han er dog på vej til Jylland i privatanliggende, men snupper lige den kortlæser med, som jeg skal bruge og mødes med mig tæt på min bopæl.
Han hjælper via FaceTime med at få lavet de sidste indstillinger, så jeg nu har en port der virker igen.
Super god service.
Kan klart anbefales!

21 giugno 2024

Hej Rasmus

Ja det var et super heldigt traf vi lige kunne få klaret på motorvejen så du kunne komme op at køre igen :) 3 timer efter du ringede

Eneste minus

Eneste minus. Kunne godt havde taget den gamle motor og skinne med sig. Men hurtig, direkte og perfekt installeret superfin kommunikation

15 giugno 2024

Tak for de flotte ord.

- MA Montage & Porte

Super god og personlig hurtig service

Super god og personlig hurtig service. Lidt ekstrasalg var der også plads til - og det gør blot vores dagligdag med porten lettere. Tak

12 giugno 2024

Hej Michael

Her hos MA Montage viser vi altid frem hvad man kan få til en garageport, så bestemmer kunderne selv om noget falder til en behov ;)
Sætter pris på vi fik gjort jeres hverdag lettere.

Ring endelig hvis der skulle være det mindste en anden gang.

- Mads