Fra Valby til udkants Danmark på kun 2 dage som lovet Og glem ikke de gode priser det er ikke sidste gang at Mal og Spar er stedet hvor man handler maling.
Super oplevelse. Første gang bestilte jeg sent om aftenen, morgenen efter ringede de og spurgte, om de måtte komme forbi med varerne. Næste gang bestilte jeg kl. 9 og blev ringet op 30 min efter og fi... Leggi di più
Fantastisk købsoplevelse Jeg bestilte noget maling onsdag aften, som ellers var udgået andre steder. Jeg bestilte til pakkeshop. Torsdag formiddag ringer Mal og Spar, om de må levere det på min adres... Leggi di più
Vi stod og skulle bruge forskellige materialer 07.07.2023, og fik besked fra Mal & Spar om, at det ville blive leveret d. 08.07.2023, hvilket ville skubbe hele projektet til weekenden efter. Ved henve... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Kvalitets produkter til priser der gør at alle kan male og spare penge til et flot resultat. Find din farve og maling til dit næste maler projekt på MalOgSpar.dk
Tingstedet 1, 2500, Valby, Danimarca
- kontakt@malogspar.dk
- malogspar.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg blev virkelig godt behandlet.
Kvalitetsvarer til billigere priser
Kvalitetsvarer til billigere priser, har brugt Mal & Spar flere gange og det spiller bare.
Tak for handlen
Tak for god rådgivning og rekord hurtig…
Tak for god rådgivning og rekord hurtig levering. Jeg fik også min yndlings kvalitets maling til spotpris - det hele var en kup, selvom fragten koster 89 kr.
Dårlig service.
Har handlet en del hos Mal og spar. De har altid været super hurtige til at sende varerne samme dag.
Men denne gang, blev varerne ikke sendt samme dag, tværtimod, på 3. dagen er de stadig ikke sendt, det bliver måske i dag? Men den har da være pakket samme dag de modtog ordren? Flot.
Bestilte i god tid, for at kunne have malingen til weekenden, men det kan jeg da glemme alt om.
Samtidig skal nævnes, at de tager hele 89 kr. for at sende til GLS pakkeboks, og man kan ikke vælge andet.
Sidste gang jeg har handlet hos dem, det er for useriøst.

Risposta di Mal & Spar
Nemt overblik på hjemmesiden
Nemt overblik på hjemmesiden, gode priser, god kundeservice og hurtig og gratis levering
Virkeligt hurtig levering og billigere…
Virkeligt hurtig levering og billigere end alle de andre steder.
Bestilling i weekend og levering på…
Bestilling i weekend og levering på adressen mandag :o)
Super hurtigt kombineret med gode priser.
Fantastisk købsoplevelse
Fantastisk købsoplevelse
Jeg bestilte noget maling onsdag aften, som ellers var udgået andre steder. Jeg bestilte til pakkeshop. Torsdag formiddag ringer Mal og Spar, om de må levere det på min adresse inden for et par timer. Ja tak! Det var fantastisk service, og det reddede lidt af tidsplanen for mit byggeprojekt.
Hurtig levering!
Spurte om gori og fik super rådgivning
Spurte om gori og fik super rådgivning. Bestilte så
Hvad jeg skulle bruge. 4 timer efter stod det hos mig. Super super oplevelse. Hans
Hurtig levering 👍
God oplevelse.
Hurtig levering, gode tilbud og god kundeservice 😊👍🏻
Kan varmt anbefales.
Billig og hurtig levering!
HURTIGSTE LEVERING NOGENSINDE
HURTIGSTE LEVERING NOGENSINDE, endda i weekenden!!
Bestilte fredag eftermiddag, og har netop modtaget pakken lørdag formiddag. IMPONERENDE!
Kommer klart tilbage :-)
God service/hurtig levering*****
Nem hjemmeside, godt udvalg - kan anbefales.
Bestilte onsdag aften - var leveret torsdag formiddag, hurtigere kan det vist ikke leveres😀
Super god service og rådgivning inden…
Super god service og rådgivning inden køb via nettet og hurtig levering til døren dagen efter.
Jeg vil helt sikkert handle maling m.m. her fremover
Kan varmt anbefale
Kan varmt anbefale! Rigtig god kunderservice, høflige - og de leverer selv og meget hurtigt i København. Dejligt!
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales, er nu anden gang jeg har brugt dem, 1gang bestilte jeg en aften, og ankom næste formiddag.
Anden gang jeg bestilte, var der en transportskade på den ene bøtte, sendte billeder til dem som dokumentation, og forberedte mig på at skulle kæmpe lidt for en ny, men havde dem i røret knap 15 min efter, og problemet blev løst prompte, og en meget beklagende peter.
Det er en service jeg sjældent har oplevet.
Kan kun anbefales, og på ingen måde sidste gang at jeg handler der👍
En god og fin oplevelse
En god og fin oplevelse.
Meget kompetent rådgivning.
Hurtig levering.
Børge Hansen
Super oplevelse
Aldrig har jeg oplevet så hurtig levering. Bestilte div. malervarer om aftenen og næste formiddag modtog jeg det hele. Personligt leveret.
En rigtig positiv oplevelse som jeg kun kan anbefale.
Derudover er det billigt.