1. Negozio di poster

High end Art Posters collections by artist Andrea Krull. Sustainable production & fast delivery. Copenhagen based studio — Available Worldwide.

2,9

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Helt forrykt leveringstid

Det er jo så syret man kan drive en virksomhed på den måde. Det er selvfølgelig forståeligt at man vil på barsel men så må man jo lukke ned for hjemmesiden eller opdatere forventet leveringstid.

Et familiemedlem bestilte et billede til mig. Vi fik at vide gang på gang at billedet var sendt men fandt senere ud af at den først blev “behandlet” efter 1 måned efter ordren blev givet. Telefonen bliver aldrig taget så alt foregår over mail. Billedet blev først sendt efter 2 måneder og længe efter pengene var trukket. Vi fik at vide at der ville blive vedlagt et billede som kompensation men det kom selvfølgelig ikke.

1 settembre 2025

Laang leveringstid grundet barsel

Flotte plakater, men det tog også lige knap en måned før de kom frem. På hjemmesiden står der 2-4 dages levering. Da jeg kontaktede Krull efter 16 dages ventetid, fik jeg svar tilbage at det var pga barsel det hele gik lidt langsommere. Det synes jeg godt kunne tydeliggøres på hjemmesiden, så man ikke sidder og regner med 2-4 dages ventetid og ingenting hører før man selv rækker ud.

10 giugno 2025

God service og kvalitet.

Vi havde modtaget et forkert produkt (en billedramme) og havde forsøgt at komme i kontakt med ejer/butikken. Efter et par uger vendte ejer tilbage og undskyldte mange gange fejlen, og grundet barsel, havde ikke været tilgængelig.

De sendte os et nyt produkt med det samme og vi er rigtig tilfredse med det.

Det burde dog være muligt at sende varer retur i sådanne tilfælde uden at skulle kontakte butikken først.

9 maggio 2025

En af de bedste online…

En af de bedste online handelsoplevelser længe! Jeg må sige det var en fornøjelse, at handle hos Krull Studio! Jeg er helt vild med deres meget fine designs.

Jeg skulle finde et par plakater, men da jeg ikke er den store indretningsarkitekt selv, skrev jeg til Andrea. Hun var super sød og god til at guide mig til det rigtige valg for mig og mit hjem!

11 maggio 2023

Fantastisk produkt

God leveringstid og et virkelig smukt produkt pakket sirligt ind i fin æske med bånd og kort. Jeg vil klart købe mere fra Krullstudio, når jeg skal give gaver i fremtiden, eller købe nyt til væggene derhjemme.

23 maggio 2023