Fantastisk tur til Grønland. Turen op med Air Greenlands egen maskine var skøn. God sideplads og meget fin service. Turen hjem med Jettime-flyet, blev knapt så god en oplevelse på grund af meget li... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Air Greenlands eget fly er simpelthen i topklasse. God plads, god service, super personale. Vores fly var forsinket 4 timer fra København pga. Dårligt vejr i Nuuk men da de vidste det på forhånd rykke... Leggi di più
I svare kun når I får 5 stjerner. Når I kun får 1 stjerne svare I ikke. Når I svigter de små familier har I samme tendens til ikke at svare. Når 2 voksne med trætte børn står i kbh og som de enes... Leggi di più
I have flown with several airlines from different countries time to time. But nothing beats Air Greenland Airbus 330neo "Tuukkaq". I allways fly in economi. But it is so comfortable, 4-5 hours flight... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 58% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Vi endte med at måtte bruge en ekstra…
Vi endte med at måtte bruge en ekstra nat i Nuuk fordi der var tåge fra vores oprindelige destination, så vi ikke nåede vores connection til Cph. Hele processen omkring at få et hotelværelse og madkuponer i Nuuk blev håndteret særdeles professionelt af personalet.

Det gik efter planen
Det gik efter planen - ingen forsinkelser, god betjening fra bagagelevering, ombord m. m.

Amazing new plane. Excellent Operation
Amazing new plane. Very comfortable. Excellent service. Luggage sorted at super quick efficiency. Air Greenland operates in an often harsh environment bout still provides excellent service and operation. Well done!

Rigtig god oplevelse med Air Greenland
Rigtig god oplevelse med Air Greenland. Alt kørte som det skulle - og meget nemt. Indcheckning online med mulighed for sædevalg uden ekstra gebyr, bagdrop uden ventetid og det samme i Security. Meget behagelig flyvetur med venligt personale. Mulighed for at købe data ombord til en rimelig pris.

Risposta di Air Greenland
Excelllent as always ....
Excelllent as always ..... Great service, food . I particularly appreciate the selection of Greenlandic music, films, culture and tourism info .... Perfect

God service ombord
God service ombord - det eneste er at de skal komme med vognen med de toldfrie vare, da der var for lidt tid inden vi så skulle lande, og fik ikke købt de grønlandske maske øreringe og halskæde desværre.

Копенгаген - Нуук - Копенгаген
летал Копенгаген - Нуук и обратно, оба раза всё прошло превосходно, спасибо за рейсы

Risposta di Air Greenland
Grønland er alle pengene værd
Det er kostbart at rejse til Grønland, men jo alle pengene værd. Hvis du overhovedet kan, så undgå indchekket bagage hvis du rejser til Nuuk. Der er meget store bagageventetider både i Nuuk og i Kbh. Derudover er kundeservicen helt i top. Regulariteten kan være problematisk, men det er svært at gøre noget ved pga. vejret.

Risposta di Air Greenland
Der tages hånd om passagererne ved…
Der tages hånd om passagererne ved forsinkelser og aflysninger.

Alt perfekt🇬🇱
Nemt at bestille, god information forud for rejsen, venlig og imødekommende personale, udmærket forplejning

Venligt personale
Afgang til tiden.
Venligt personale fra øverst til nederst.
Et lille minus - der er ikke alkoholfri øl på flyet.

Fantastiske medarbejdere
Medarbejderne på flyet er altid søde, effektive og imødekommende overfor ekstra behov. Desværre er maden en kæmpe Achilleshæl. Den er simpelt hen uspiselig. Det må kunne gøres bedre.

Air Greenland is a part of Greenlandic culture and life
Air Greenland is an essential part of the life and the existence people and families in Greenland and outside of Greenland.....so its very existence and its flights are part of culture and life that binds us together...

Risposta di Air Greenland
God betjening, god personale.
Meget behagelig rejse, god betjening rigtige flinke personale, de smiler når man snakker til dem.

Air Greenland still a quality brand
Air Greenland still a quality brand

Elsker og komme med AirBus
Elsker og komme med AirBus - Bedste og flotte fly ✈️ Afg /Ank til tide 🥰❤️

Risposta di Air Greenland
Flyver meget gerne med Air Greenland igen.
Fløj med Air Greenland fra CPH til GOH i slutningen af april 2026.
Det var en rigtig god oplevelse.
Alt blev håndteret utrolig professionelt lige fra Check in, bagage drop off, boarding og service ombord på flyet.
Sæderne var behagelige. Det fungerede godt med skærmene og det udvalgte underholdningen i dem.
Personalet var utrolig imødekommende, smilende og venlige.
Maden var lækker.
Jeg fik også mulighed for at ændre sæde, da der var flere ledige pladser i flyet.
Alt i alt en super oplevelse.
Rejser meget gerne med Air Greenland igen.

Risposta di Air Greenland
Følte mig som en luksus turist
Har lige fløjet 2 ture med Air Greenland og jeg kan varmt anbefale dem. Dejligt at opleve lidt luksus med velholdte fly med mange muligheder for underholdning på skærmen ved mit sæde. Samt en let frokost anretning og frie drikkevarer - god service både fra indtjeknings personalet og stewardesserne. Jeg følte mig virkelig som en luksus rejsende 👍😊

Risposta di Air Greenland
Dårlig behandling og ingen overholdelse af aftaler
Efter et længere ophold i Upernavik skulle jeg inden hjemrejse flyve til Ilulissat den 28. april, hvor jeg havde en aftale med nogen, der samme dag ankom til Ilulissat fra Danmark. Den 15. april får jeg besked om, at jeg er blevet ombooket til den 30. april. Jeg kontakter kundeservice, som fortæller, at flyet er blevet ombooket, så der er plads til 37 passagerer i stedet for 29, og jeg er udvalgt som en af dem, der skal smides af. Løsningen? At “jeg må holde øje med hjemmesiden, hvis nu nogen afbestiller deres billet”. Flot. Jeg kontakter kundeservice igen, og får her en sød medarbejder i røret, der sørger for at få mig ombooket til min oprindelige afgang. God kundeservice, tænkte jeg - men jeg blev klogere. Jeg får tjekket ind aftenen før afrejse. 2 timer inden min flyvning, halvt på vej ud af døren, får jeg et opkald fra lufthavnen. Flyet har kun plads til 29 passagerer i stedet for 37, og jeg skal smides af. Jeg forklarer hende, at jeg et par dage forinden netop HAR snakket med kundeservice, som har givet mig en plads. Jeg er checket ind og har modtaget boardingkort. Det er hun fuldstændig ligeglad med. Jeg står øverst på listen, fordi jeg har en “billig billet”. Ja, jeg har en ungdomsbillet, fordi jeg er i den tiltænkte aldersgruppe? Det er åbenbart nok til, at man skal behandles som 2. rangskunde. Hvem vidste, at man også sagde ja til ringere behandling og vilkår, når man valgte at købe et af deres produkter, der præsenteres på linje som standardbilletter? Måske de lige skulle skrive det med fed, når man booker. Jeg tilbyder at betale for at opgradere min billet, men det kan kun kundeservice hjælpe med - og lufthavnsmedarbejderen har selvfølgelig kontaktet mig 14.02, når kundeservice lukker kl. 14. Ligegyldigt hvad jeg foreslog, kunne medarbejderen ikke gøre andet end at følge sit stykke papir, som åbenbart placerede mig i toppen af passagerer, der skulle smides af. Det giver ingen mening noget af det. Hvordan kan samme grundlag med ændret fly bruges to gange? Og hvordan kan man tillade sig først at kontakte kunder 2 timer før afgang? Har de først i luften fået øjne og kunne tælle på sæderne, at flyet var mindre end først antaget?
Jeg har ALDRIG oplevet lignende. Aflysninger pga. vejr er selvfølgelig helt acceptable, det er ingen herre over - men det her? Selvom jeg synes, Grønland er fantastisk, kommer jeg aldrig tilbage igen, så længe det er det her selskab, der har flyvningerne. Aldrig om jeg ville smide så meget som en brugt femogtyveøre i deres kasse. Kundeservice - og overholdelse af aftaler - er åbenbart uopdagede begreber for Air Greenland.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.