Valutata 3 stelle su 5

Efter utebliven leverans fick jag detta meddelande : Hej, kan spårade ditt paket nu och ser att det kommer komma till dig vilken dag som helst, du får snart ett sms med mer info Med vänliga häls... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Lite otippat fick jag också leverans igår, när man hade gett upp hoppet. Har nu mottagit det jag beställt och kvalitén är bra. Men svårt att rekommendera att köpa från bolaget, iom inget fungerar som... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sonen var jätte nöjd med sina klossar som han fick på julafton och började bygga direkt. Vi köpte 300 klossar direkt så han hade ett gott sortiment att röra sig med. Extra coolt var det såklart att de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Arbetar på en förskola och vi beställde ett paket för ett tag sen och barnen blev så glada när paketet kom till oss. Men nu behövde vi beställa mer för att barnen bygger så intressanta skapelser. Det... Leggi di più

4,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

4,1

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra sida

Hemsidan var lätt att förstå och det var lätt att beställa. Varorna kom på utsatt tid.
Dottern är supernöjd och vill ha mer mineblox 🙂

29 dicembre 2024

Lång leveranstid

Bra kvalité på grejerna men 1,5 månaders leveranstid är skitdåligt, hade beställt mera till pojkens födelsedag men han fyller i januari så det är ju för sent nu att beställa

28 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Fortfarande ingen leverans.

Fortfarande ingen leverans.. blir också besviken i förskott när jag läser att det är dåligt kvalitet mm. Ta inte hutlösa priser på något som är 'kinaskit' och branda det som något annat. Nä fy. Sketet företag

28 dicembre 2024

Vårt barnbarn blev superlycklig

Vi gav Magnicraft till ett av våra barnbarn.
Han älskar att spela minecraft, och blev så lycklig när han öppnade paketet och såg magnicraft att han darrade.
De andra paketen han fick brydde han sig inte ens om att öppna då.

21 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Otroligt oseriöst företag

Otroligt oseriöst företag. Beställde 9e december och har fortfarande inte fått paketet 26/12 trots leveransen skulle ta runt 10 dagar. Hörde av mig till kundservice och fick bara svar att paketet skickats. Beställ inte om du har tid att passa. Typ julafton. Kommer aldrig beställa eller rekommendera till andra.

26 dicembre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Kinaimport som inte ens är "ombrandad" till MagniCraft.

Lådan som levererades är inte en MagniCraft-brandad produkt så som det visas på hemsidan. Det är en generisk Kinaprodukt som heter "ModuleWorld". Hela försändelsen tog nästan en månad att anlända under sin resa från Kina. Vi köpte "Tegelhuset(80 bitar)".

Själva produkten är varken bättre eller sämre än andra generiska billighetsklossar av samma slag på marknaden så det faktum att MagniCraft slår sig för bröstet och hävdar att deras klossar är så mycket bättre är helt enkelt falskt. De har ju inte ens bemödat sig med att packa om produkten till sina egna kartonger men har mage att lägga på en rejäl slant på priset jämfört med om man köper samma Kinaprodukt direkt från Kina.

MagniCraft har alltså inga egna "kvalitetsleksaker" även om det framstår så på hemsidan och i reklam-mejlen, de fungerar som ett Temu för Kinesiska, generiska Minecraftklossar med skillnaden att de tar ut ett premiumpris för dem.

24 dicembre 2024

Populär julklapp

Vår son hade sett reklam om dessa magnetiska cuber och önskade sig dom i julklapp. Vilket han så klart fick! Han har suttit och lekt med dom oavbrutet sen julafton! Helt klart bästa presentern av dom alla!

24 dicembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più