Valutata 5 stelle su 5

Kreeg een mail van ze dat een product toch niet op voorraad was met een voorstel om een andere kleur te sturen. Ze lossen problemen voor zover die er zijn prima op en versturen heel erg snel. Een... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Eerst speciaal sample set besteld voor de juiste kleur plaat. Die zat erbij en daarop de platen besteld. helaas waren dat andere platen dan besteld. Onderzoek loopt nog

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden! Heel goede service. Vlug antwoord! Vlugge bestelling! Duidelijke website met uitleg voor sublimatie. Super! Ik word alvast een vaste klant hier!

Dettagli dell'azienda

1. Attrezzature e forniture per la stampa
  2. Fornitore di regali aziendali
  3. Negozio di articoli da regalo
  4. Grossista di forniture per uffici
  5. Negozio di ricarica cartucce per stampanti
  6. Fornitore di attrezzature per la stampa

Scritti dall'azienda

Bij SublimatieNederland.nl geloven we dat het maken van unieke producten leuk, toegankelijk én betaalbaar moet zijn. Daarom vind je bij ons een uitgebreid assortiment aan sublimatieproducten van topkwaliteit – speciaal geselecteerd voor creatievelingen, startende ondernemers en ervaren drukkerijen. Van blanco mokken en sleutelhangers tot aluminium fotopanelen, kleding en textiel: wij leveren alles wat je nodig hebt om jouw ideeën tot leven te brengen. We onderscheiden ons door onze scherpe prijzen, betrouwbare kwaliteit en snelle levering uit eigen ruime voorraad. Wat je ziet op de website, hebben we écht op voorraad – zo kun je snel aan de slag. Of je nu net begint of al jarenlang sublimatieproducten bedrukt: bij ons vind je het gemak, de zekerheid én de service die je zoekt. Onze klanten waarderen niet alleen het grote aanbod, maar ook onze duidelijke communicatie en persoonlijke aanpak. We houden het graag eenvoudig, zonder poespas. Geen formeel gedoe – wel een webshop waar je op kunt bouwen. We verzenden door heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Zo zorgen we ervoor dat jouw bestelling altijd snel en netjes wordt geleverd. Welkom bij Sublimatie Nederland – jouw betrouwbare partner in sublimatie!

4,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 3 stelle su 5

Het probleem waar ik mee zat werd goed…

Het probleem waar ik mee zat werd goed opgepakt door Jordy. Wat ik verwarrend vind van de website dat je denkt binnen 1 tot 3 dagen in huis. In mijn geval heeft het 12 dagen geduurd. Daar moet beter over gecommuniceerd worden met de klant. Want ik wist dus niet dat 1 tot 3 dagen is om de order te verwerken. En dat de bestelling uit Polen moet komen.

27 novembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

jammer dat er wat mis ging met de…

jammer dat er wat mis ging met de bestelling.koste me wel een klant .wel goede backfeet en snel . de prijzen zijn wel goed. alleen denk ik dat zij veel in duitsland bestellen en niet vanuit nieuwegein versturen. maar dit is maar een formaliteit.

30 settembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Inhoudelijk goed alleen een beetje…jammer

Inhoudelijk goed alleen een beetje jammer dat de dame die de training gaf op enig moment tegen mij als gekleurde vrouw over de slavernij begon. Beetje onprofessioneel en snap niet goed wat de slavernij met Excel te maken heeft.

5 settembre 2025
Logo di Sublimatie Nederland

Risposta di Sublimatie Nederland

Hi GS!

Bedankt voor je review. We denken dat er mogelijk sprake is van een verwarring, want bij Sublimatie Nederland geven we geen Excel-trainingen 😊. Wij zijn gespecialiseerd in sublimatie-artikelen en helpen je daar natuurlijk graag mee verder.

Hoe dan ook, bedankt voor je bestelling en we hopen dat je veel plezier hebt met je producten! Mocht je nog vragen of wensen hebben, laat het vooral weten.

Hartelijke groet,
Team Sublimatie Nederland

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più