Valutata 4 stelle su 5

Mooi product , inderdaad alleen met aansteken wat rook maar blijft zeer beperk en als het eenmaal goed brand is het een zeer prettig vuurtje. Ook het schoonmaken na het gebruik is goed te doen. B... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Met herQs creëer je legendarische momenten. Geen rook, geen stress – alleen puur genieten. Bij herQs begrijpen we dat buiten zijn draait om samenzijn, ontspannen en indruk maken. Daarom hebben we producten ontwikkeld die jouw buitenavonden naar een next level tillen. Onze rookvrije vuurkorven – Cozy, Blaze en Chief – zorgen voor een sfeervol vuur zonder rook of prikkende ogen. Cozy is compact en veelzijdig, ideaal voor kleinere settings. Blaze biedt kracht en uitstraling voor middelgrote groepen, en Chief is de ultieme keuze voor grote kampvuren en tuinfeesten. Altijd vlammen zonder gedoe. Daarnaast maken onze slimme BBQ-tools het grillen eenvoudiger en stressvrij. De draadloze Single en Double Max thermometers zorgen voor perfect gegaarde steaks zonder giswerk. En met de Dome upgrade transformeer je je grill tot een culinaire pro setup. Zo sta je altijd sterk, relaxed en in control. herQs is er voor iedereen die buiten beleven tot een kunst verheft. Of je nu een meestergriller bent of gewoon van kampvuuravonden houdt, met herQs til je elk moment naar een legendarisch niveau. Ontketen de vuurgod in jezelf en maak van elke avond een verhaal om te vertellen. Kies voor herQs en maak van buiten genieten een belevenis – elke keer weer. Chill like a pro

4,5

1 stella

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Great service & aftersales!

Recently reported a malfunctioning device (Bluetooth on my thermometer had stopped working). I contacted customer support without any expectations. To my surprise, I quickly received a response with several tips, but unfortunately they didn’t solve the issue. They then proactively offered to replace my device with a different model, even though my EasyBBQ was already out of warranty. The new device works perfectly and as intended. Many companies could learn from this level of after-sales service and customer support. Excellent service!

9 aprile 2026

Oplossing voor defecte probe

Mijn draadloze pin-probe deed ineens niets meer. Na een kort overleg met de klantenservice kreeg ik gratis een nieuwe toegezonden omdat dit de tweede keer was dat het apparaat dienst weigerde. Dat vind ik netjes opgelost. Verbeterpuntje: een naam onder de mail in plaats van 'Team HerQs', dat maakt het in de conversatie wat vriendelijker. Voor de rest echt topservice!

13 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Supper snelle en goede service met geweldige producten

Ik had een wifi kerntemperatuurmeter gekocht deze heeft zeer goed gewerkt maar opeens zat er een communicatie fout tussen de meter en de app dus contact gezocht en eerste werkdag gelijk antwoord er werd Goed doorgevraagd en eventueel filmpjes dit geeft gelijk een gevoel dat men alles wil doen om je te helpen. Helaas konden ze de storing niet oplossen maar kwamen wel met een heel mooie oplossing.

14 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

HerQs is een aanrader voor product en service!

Het is een heel goed product dat er echt voor zorgt dat er bijna geen rook vrijkomt bij goede verbranding. Daarnaast is het een mooie vuurkorf. Daarnaast verlenen ze goede service. Ik was mijn ring kwijtgeraakt (dacht ik - wel weer gevonden) en ze boden aan deze opnieuw te willen sturen. Wat een service. Gelukkig weer gevonden dus was het niet nodig! Aanrader dus!

13 aprile 2026

Wauw Fantastisch

Wauw Fantastisch geen rook en toch een hoop gezelligheid. Ik woon niet zo groot en daarom gekozen voor de Mighty. Ben er erg blij mee en gaat nog een hoop gezellige zomeravond meemaken.

LeerlingVanDeBBQ

2 aprile 2026

Top klantenservice

Top klantenservice! 8 a 9 maanden geleden een HerQs done thernometer gekocht. Worked like a charm en was er heel blij mee! Leek van afstand de temperatuur in de gaten houden, of signaaltje krijgen wanneer de kamado op temp was. De probes werken ook fijn om de interne temp bij te houden. Helaas bleek er iets mis met de sensor waardoor hij soms glitched in temp. Had gevraagd of een reset of iets dergelijks kogelijk was, maar ze sturen gewoon meteen een nieuwe op. Daar wordt je blij van! Ik kan van de week weer lekker BBQ-en!
Martijn

3 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Geweldig bedrijf met hele goeie…

Geweldig bedrijf met hele goeie producten. Ik heb de single max aangeschaft en het werkt echt perfect. Welk stuk vlees ik ook wil bereiden, alles komt uit de oven of pan met de perfecte kerntemperatuur. De klantenservice reageert heel snel en is uitermate vriendelijk en meedenkend. Hier kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen.

31 marzo 2026

Mooi product

Ook het schoonmaken na het gebruik is goed te doen.
Bij ons ook de onderste schaal krom getrokken, gestookt met palletkorrels, misschien in de toekomst een ander metaal/ legering die beter de hitte afvoerd.
Een vurige groet , Kick van Huizen

29 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Perfecte rookvrije RVS vuurkorf!

Perfecte vuurkorf!
Normaal zit je enorm in de rook en ben je verplicht om direct alles te wassen. Niet bij deze HerQs!
Bij aanstoken even wat rook om op gang te komen, echter direct daarna volle verbranding door de dubbele wand! Dus amper rook en een enorm hoge verbrandingstemperatuur (ja een hout voorraadje is verstandig haha).

Iedereen die langskomt en hem ziet is er te spreken over en vinden het geweldig dat hij zo fijn opbrandt.

Al met al, mooi product! Alles RVS dus netjes en sjiek. Kan tegen een stootje en is een echt gebruiksartikel!

Nooit meer een klassieke vuurkorf!

26 dicembre 2025

Risposta di herQs

Wauw Nick, mooie review! En een beetje opstart rook klopt inderdaad, geniet ervan! 🔥

Fantastisch product

Fantastisch product. Premium feel en komt in een tas waardoor het gemakkelijk is de vuurkorf mee te nemen.

Afgelopen oudjaar hebben we onze vrienden en familie uitgenodigd om rond het vuur oliebollen te eten en champagne te drinken. Iedereen was enthousiast omdat je kleding niet de gehele avond naar vuur stinkt en ook omdat we geen last hadden van rook wat ik ons gezicht kwam.

Echter door de dubbele verbranding verbruik je wel wat meer hout dan anders, iedereen kreeg dus een verzoekje extra hout mee te nemen. De vuurkorf heeft de hele dag gebrand en het was erg gezellig!

31 dicembre 2025

Risposta di herQs

Fantastisch te horen, precies waarvoor we het doen! 🔥

Fantastisch product

Fantastisch product, geweldig sfeermaker en uitmuntende service. Kan de HerQz Blaze echt aanbevelen.

15 gennaio 2026

Dank dank dank 🔥

Valutata 3 stelle su 5

Spullen worden verzonden via DHL

Spullen worden verzonden via DHL, daar gaat het mis. Prachtig product, echter voor uitlevering 5 keer voor Jan L zitten wachten op DHL die niet komen opdagen. Zou een andere transporteur nemen.

12 gennaio 2026

Risposta di herQs

Snap de frustratie - 5x thuiszitten voor niks is balen. Helaas hebben we geen invloed op DHL zodra het pakket de deur uit is. Je kan ons wel altijd mailen, dan helpen we je!

Wel fijn om te lezen dat jullie herQs zelf doet wat ie moet doen 🔥
Voor DHL-feedback: zij hebben een eigen Trustpilot ;)

Valutata 5 stelle su 5

Klantgericht en topservice !

Ik ben in het bezit van een HerQs Pin Pro waar ik wat problemen mee ervaarde. Contact opgenomen met HerQs per e-mail. Vanuit daar werd direct op een hele klantgerichte, begripvolle, vriendelijke en oplossende manier tewerk gegaan. Een nieuw vervangend toestel is onder garantie vandaag ontvangen. Wat een service! Complimenten team HerQs.

10 gennaio 2026

Risposta di herQs

Fijn dat je ons de kans hebt gegeven om je te helpen Otto! 🔥🔥🔥

Top rookvrije gezellig vuur

De levering verliep allereerst heel snel. Dat is altijd fijn als dat mogelijk is.
Maar nu voor mijn verjaardag winter feest buiten gebruikt voor de eerste keer en het was een geweldige ervaring!! Het gaf heerlijke warmte af, de vlammen waren prachtig en dus amper last van rook. GEEN LAST van mijn astma, prikkerige ogen of rooklucht in kleren en haar. Dat was de missie en kan verklaren dat het echt goed werkt!

20 dicembre 2025

Risposta di herQs

Wat goed om te horen! En fijn dat je lekker stookt zonder overlast! Zegt het voort! 🔥

Valutata 4 stelle su 5

Na problemen met een opnemer zonder gedoe een nieuwe double max ontvangen

2 dicembre 2025

Risposta di herQs

Thanks voor de eerlijk review! 🔥

Valutata 5 stelle su 5

Bij het uitpakken was hij stuk kan…

Bij het uitpakken was hij stuk kan gebeuren natuurlijk maar na een mailtje is er direct contact opgenomen met mij en ze sturen gewoon een nieuwe op geen probleem dat noem ik nu eens service, wat een top bedrijf
Zeker een aanrader voor de gene die nog een rookvrije vuurkorf zoeken want het werkt echt
Mvg Michel

4 dicembre 2025

We zijn er stil van Mitchel, dank! 🔥

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più