Jordens sødeste og bedste jordmoder Vi har været til 3 skanninger hos sødeste Louise nu. Den bedste og mest professionelle behandling nogensinde. Til den sidste var det en 3D skanning hvor vi havde... Leggi di più
Louise er ganske enkelt vidunderlig. Fra det øjeblik man træder ind, mærker man omsorg og varme – en stemning så blød og tryg som et velourtæppe. Der er en ro og nærvær, og faglighed i topklasse... Leggi di più
Anden gang hos Louise nu med vores baby nr. 2 og vi ville til enhver tid komme hos hende igen. Louise er så omsorgsfuldt og varmt et menneske, der med sine høje faglighed altid formår at få sine be... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Graviditetsscanning i centrum af Odense.
Farvergården 7, 2 sal, 5000, Odense C, Danimarca
- +4540830060
- Kontakt@mageloesgraviditetsscanning.dk
- mageloesgraviditetsscanning.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Super god oplevelse - Vi anbefaler👍
Super god oplevelse. Vi havde købt “All inclusiv” 3D/4D scanningen. Det endte med at blive til tre scanninger fordelt på tre forskellige dage, da baby havde lagt sig uhensigtsmæssig ift. ordentlig scanning af ansigt. Heldigvis hørte det med i all incluvsiv pakken. Tredje gang var lykkens gang og vi fik rigtig fine billeder. Louise er super behagelig og giver sig god tid. Rigtig fine forklaringer af hvad vi ser på scanningsbillederne og hvorfor.
Vil klart anbefale Mageløs Graviditetsscanning.
Louise er den sødeste
Louise er den sødeste. Så behagelig, professionel, tålmodig og rolig. Jeg har været hos Louise to gange i løbet af min graviditet og det har været alle pengene værd. ❤️
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Vi følte virkelig at der blev givet den rette tid, samt at vi blev guidet under hele scanningen, så man rigtig kunne følge processen og forstå hvad man så på skærmen.
Ville bestemt benytte mig af mageløs igen.
Altid en skøn oplevelse
Elsker hele den skønne atmosfære som Louise har skabt❤️
Man føler sig altid velkommen og man føler altid at hun har masser af tid til en🌸
Helt klar det bedste sted at blive scannet.
Louise er et fantastisk menneske og…
Louise er et fantastisk menneske og mestre sit fag. Sikre hænder, dygtig, forståelse, tryghed - er nogen af de ord der beskriver ens oplevelse hos Louise. kæmpe anbefaling herfra.
Meget professionel arbejde og meget…
Meget professionel arbejde og meget behageligt og trygt at få lavet en scanning hos Mageløs Graviditetsscanning.
Tak for (endnu) en dejlig oplevelse
Tak for (endnu) en dejlig oplevelse, hvor man modtages med respekt og omsorg😊
Virkelig dejlig oplevelse hos Louise
Virkelig dejlig oplevelse hos Louise. Jeg var til kønsscanning og det hele var så rart og roligt. Hun er så sympatisk og nede på jorden at det gjorde hele oplevelsen så meget bedre.
Mageløse er fantastisk
Vi var taget til mageløse graviditetsscanning, da vi havde nogle dårlige oplevelser på ouh. Vi havde mange spørgsmål som Louise kunne besvarer nemt, foruden det, så er Louise en der forstår patienter og har medfølelse og har ro i stemmen, hvilket giver en mere tryghed. Hvis jeg kunne give flere stjerner havde jeg gjort det.5/5 stjerner er godt men synes der skulle være 10/10
Dejligt sted i rolige omgivelser
Dejligt sted i rolige omgivelser, hvor man modtager den bedste behandling.
Det er altid en fantastisk oplevelse at…
Det er altid en fantastisk oplevelse at besøge Mageløs graviditetsscanning. Varmt og imødekommende personale der udviser stor professionalisme.
Helt fantastisk sted i skønne omgivelser.
Helt fantastisk sted!
Der er virkelig tid og god forklaring til en. Louise er super dygtig til at berolige en i nervøse situationer og sørge for, at man føler sig så godt tilpas.
Vi har både haft Louise i en svær situationen men også i flere positive og i alle tilfælde er hun virkelig professionel og dygtig med meget høj viden.
Jeg vil til enhver tid anbefalede Louise og vil ALTID bruge hende.
Vi kommer ihvertfald igen og igen også i samme graviditet, da vi føler os så trygge.
En sand lifesaver i graviditeten!
Louise er simpelthen den sødeste jordmoder. Jeg var blevet meget nervøs for, om baby fejlede noget meget alvorligt siden sidste scanning, og Louise fandt tid til mig og gennemgik alt, jeg var nervøs for sammen med mig. Hun var så forstående, og jeg følte mig bare, så hørt og forstået - og samtidig beroliget. Louise er en stjerne, og jeg kan ikke takke hende nok for hendes professionelle omsorg! Hun har gjort det muligt at nyde graviditeten.
Hyggelige lokaler rar stemning og meget…
Hyggelige lokaler rar stemning og meget behagelig behandler
Simpelthen så sød og kompetent
Simpelthen så sød og kompetent. Virkelig dygtig og behagelig ❤️
Virkelig god oplevelse!
Louise er den sødeste og mest omsorgsfulde person! Kan virkelig anbefale at bruge hendes praksis hvis man vil følge sin lille babys udvikling.
Hjertevarm og tryg scanning
Vi er blevet scannet hos Louise flere gange i løbet af graviditeten. Alle scanninger har været en kæmpe oplevelse og Louise er den sødeste og mest imødekommende jordemor, der har brugt god tid til at give os den bedste oplevelse hver eneste gang. Kæmpe anbefaling herfra.
Helt perfekt!
Sindssygt dygtig og sød
Vi har været ved Louise et par gange nu - til hjerteblink, en tryghedsscanning og igen til kønsscanning. Og det er bestemt ikke sidste gang!
Louise er simpelthen så sød og virkelig god til at forklare hvad der vises på skærmen, så vi ikke sidder tilbage med en følelse af at have misset noget. Hun får mine allerbedste anbefalinger
Så skøn en oplevelse
Så skøn en oplevelse, man føler sig velkommen og tilpas der.
Super dygtig og sød.
Har kun godt at sige 😊