Mageløs Graviditetsscanning Recensioni 341

TrustScore 5 su 5

4,9

Louise er ganske enkelt vidunderlig. Fra det øjeblik man træder ind, mærker man omsorg og varme – en stemning så blød og tryg som et velourtæppe. Der er en ro og nærvær, og faglighed i topklasse... Leggi di più

Anden gang hos Louise nu med vores baby nr. 2 og vi ville til enhver tid komme hos hende igen. Louise er så omsorgsfuldt og varmt et menneske, der med sine høje faglighed altid formår at få sine be... Leggi di più

1. Centro per la gravidanza

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Graviditetsscanning i centrum af Odense.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Vi har haft flere scanninger hos Louise…

Vi har haft flere scanninger hos Louise og hun er så dygtig til sit fag. Det er helt klart den bedste oplevelsen vi har haft af scanning. Louise er så dygtig til sit fag og meget omhyggelig, god til at forsikre forældrene om at alt er som det skal være eller sige når man skal være opmærksom på noget ved babyen også med hensyn til fødselen. Hvis vi kan vil vi giv Louise mange flere stjerner. Vi får rigtig meget for penge og går derfra med smil på læben og den bedste ro i maven. Louise giver langt bedre scanning oplevelse end OUH gør. Vores varmeste anbefalinger herfra og vi kommer helt klart igen!

3 giugno 2026

De absolut bedste scanninger

Louise giver den absolut bedste behandling til scanningerne. Hun er så god til at gribe en, i alle de følelser man måtte have. At komme hos Louise har været de bedste penge vi har brugt i graviditeterne med vores sønner. Hun skaber de bedste rammer og hun er så meget til stede sammen med os og forklarer om alt vi ser på en måde, så vi kan følge med og forstå 🙏❤️ kunne jeg/vi, så gav vi mange flere stjerner!

11 maggio 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, og jordemoderen er sød, rolig og varm. Dog har hun ikke været så god til at indberette behandlinger til sygeforsikring Danmark, så jeg kunne få tilskud. Har skrevet mails to gange for at minde hende om det, men uden svar.
Men kan klart anbefales.

15 aprile 2026

Fantastisk!

Havde hørt godt om stedet fra flere bekendte, og det blev kun bekræftet.
Virkelig behagelig, tryg og varm oplevelse. Så hyggelige omgivelser og meget omsorgsfuld behandling. Tak!

16 marzo 2026

Fantastisk service med høj professionalisme

Vi har i løbet af min graviditet været hos klinikken to gange. Begge gange er vi blevet mødt med åbne arme, og vi har ikke en finger at sætte på den hjertevarme oplevelse. Vi er enormt glade for at have valgt netop denne klinik, og skulle vi være så heldige at blive gravide igen på et senere tidspunkt, kommer vi helt sikkert igen! Kæmpe anbefaling herfra 🎀

4 marzo 2026

Fantastisk dejlig oplevelse og Louise…

Fantastisk dejlig oplevelse og Louise er en skøn og kompetent jordemoder. Hun kunne berolige os og dulme vores bekymringer indtil nu. Desuden blev jeg for første gang i min graviditet kigget i øjnene og spurgt hvordan jeg rent faktisk har det, hvilket var virkelig dejligt. Vi fik nogle rigtig fine billeder og videoer med hjem.🥰

19 febbraio 2026

Altid en dejlig oplevelse hos jer

Altid en dejlig oplevelse hos jer!
God opmærksomhed og inddragelse af de pårørende og søskende man tager med er virkelig guld værd. Dejligt og trygt, at I også giver jer tid til, at give et alment tjek af baby, så man går derfra med ro i maven og endnu god oplevelse rigere. Vi ses helt sikkert til en scanning mere :-)

18 febbraio 2026

Fra det øjeblik man træder ind, mærker man omsorg og varme

Behandlingen er både grundig og yderst kompetent, og der er altid rummelighed, tid og en kærlig atmosfære. Det sætter en tydelig streg under, de særlige og lykkelige omstændigheder i graviditeten 😻

Det er langt væk fra de kolde, kliniske rammer, man ofte møder i det offentlige. Efter vores første besøg i klinikken valgte vi det offentlige fra – simpelthen fordi oplevelsen her var så dejlig, tryg og menneskelig.

Vi kan på det varmeste anbefale Mageløs Scanningsklinik.

29 gennaio 2026

Altid den bedste oplevelse

Altid den bedste oplevelse både hos Stine og ved Louise. Klart en anbefaling, de er begge mega jordnære og man føler sig så velkommen når man er der. Skønt sted

9 dicembre 2025

Louise 4-ever and always

Louise er så omsorgsfuldt og varmt et menneske, der med sine høje faglighed altid formår at få sine besøgende til at føle sig helt trygge og i komplet ro.
Hun er lyttende, snaksagelig og et virkelig behageligt menneske.

6 novembre 2025

Det har været en helt fantastisk…

Det har været en helt fantastisk oplevelse at blive scannet hos Louise 🥰 Vi har både fået lavet en tidlig scanning og en kønsscanning, og begge gange har vi følt os fuldstændig trygge. Louise er utrolig grundig, nærværende og tager sig altid god tid til at forklare alle detaljer på en rolig og forståelig måde. Vi gik derfra med en rigtig god følelse og kan på det varmeste anbefale hende ❤️

21 ottobre 2025

De varmeste anbefalinger.

De varmeste anbefalinger.
Stine og Louise er begge yderst professionelle og super gode til at få en til føle sig tryg i det sekund man går ind af døren. Jeg har været ved dem både under min første og anden graviditet og jeg ville aldrig gå et andet sted hen end der.

20 ottobre 2025

Jeg kan kun anbefale Louise

Vi var hos Louise i uge 8 og igen i uge 14, og det var simpelthen de dejligste oplevelser. Louise er sød, rar og tager sig god tid. Hendes positive energi og engagement smitter virkelig af. Vil helt klart anbefale Louise 😊

9 settembre 2025

Så dejlig en oplevelse

Så dejlig en oplevelse! Vi var forbi i uge 7 og igen i uge 11, og Louise er simpelthen bare helt igennem behagelig at komme ind til. Sød, rar, fortæller og forklare, og for en førstegangs gravid har jeg virkelig følt mig i gode hænder. Vi kommer igen til en kønsscanning!

1 settembre 2025