Het scherm van mijn oudere Macbook Pro 15 inch werkte niet meer. Nu staan op deze Mac een paar programma's waar mij veel aan gelegen is om deze te kunnen continueren. En ook dat kan bij Macbizz, met... Leggi di più
Meine anfängliche Bewertung habe ich nach Klärung der Situation bewusst geändert. Es gab zu Beginn Unklarheiten bei der Lieferung und den Trackingnummern, was verständlicherweise für Verunsi... Leggi di più
Mac Laptop twv 1.375 euro gekocht bij Refurbished.nl Macbizz bleek de leverancier en reparateur. Laptop heeft nooit goed gewerkt. Na 5 maanden van geen computer en eindeloze stilte is het geld dankzij... Leggi di più
nieuwe ipad besteld bij macbizz en mijn oude ipad en iphone ingeruild. door een fout werd een verkeerde ipad geleverd en ik moest deze zelf terugsturen. de inruil toestellen worden in Belgie niet o... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di computer
- Negozio di telefoni cellulari
- Servizio di riparazione computer
- Negozio di ricambi e componenti elettronici
- Centro di riciclaggio
Informazioni fornite da varie fonti esterne
MacBizz is ruim 12 jaar de Apple specialist als het gaat om nieuwe en refurbished Apple producten. Je bent bij MacBizz aan het juiste adres als je op zoek bent naar een nieuw of tweedehands Apple product, maar ook voor specialistische reparaties, upgrades en recycling van uw oude Apple apparatuur. MacBizz introduceerde vorig decennium een populair en transparant Apple inruil programma. MacBizz zet alle gegevens en data gratis als service voor je over op je nieuwe Apple. Soms is inruilen niet nodig en volstaat het upgraden van je Apple apparatuur om er weer een paar jaar plezier van te hebben. Inruilen, upgraden, repareren of gewoon een nieuwe Apple. Wij helpen je graag wanneer het om Apple's gaat!
Paasheuvelweg 34-B, 1105BJ, Amsterdam
- +31 (0) 20 - 737 20 94
- service@macbizz.com
- macbizz.com
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Nieuwe mac gekocht 27 inch oude …
Nieuwe mac gekocht 27 inch oude ingeruild zeker goede prijs voor terug gehad kan een ander niet tegen op heel vriendelijk geholpen en lekker bakkie koffie voor ieder een aan te bevelenGr Hans. Bergen op Zoom
Gebruikte laptop als nieuw!
Een tweedehands laptop besteld maar deze liet even op zich wachten, na telefoontje met MacBizz werd dit supersnel opgelost en vandaag een perfecte gebruikte MacBook Pro ontvangen, deze ziet er gewoon als nieuw uit, helemaal blij mee!!
Aanrader!
Vlotte, vriendelijke service. Prima geholpen! Aanrader
Supersnel en goed geholpen met een …
Supersnel en goed geholpen met een vastgelopen Mac. Macbizz heeft mij echt uit de brand geholpen!
Goede prijzen en service.
IMac ingeruild voor nieuwe MacBook. Goede en eerlijke prijzen. Nog even terug geweest met een probleempje met de MAcBook: De service is uitstekend.
Door een collega naar MacBizz verwezen
Door een collega naar MacBizz verwezen. Zeker geen spijt dat ik naar hun ben toe gegaan. Fijne winkel, krijgt goede adviezen en je wordt erg goed geholpen. Zeer klantvriendelijk ingesteld. Kom zeker weer terug!
Oprecht verrast door het eerlijke advies en goeie service
Oprecht verrast door het eerlijke advies en goeie service. Op zoek naar een nieuwe Mac kreeg ik het advies om mijn oude Mac te upgraden. Dat bleek een prima keuze. Voor een redelijke prijs is mijn Mac snel geüpgrade en zijn mijn progamma's en bestanden overgezet. De Mac loopt weer als een trein en is supersnel ! Bedankt MACBIZZ !
Al 3x een imac nieuw gekocht en mijn …
Al 3x een imac nieuw gekocht en mijn oude ingeruild, alles keurig netjes geregeld
Good service and price
Good service and price, recommend over the apple store.
Perfecte service
Perfecte service; goede adviezen bij problemen. Top bedrijf!
Ik kwam een 15" retina MBP ophalen en …
Ik kwam een 15" retina MBP ophalen en bij het bekijken van het product bleek er nog iets van lijm op enkele toetsen te zitten, dat viel de verkoper het eerst op en liet direct de toetsen vervangen. Da's nog eens strakke goede service. Ik ga binnenkort ook maar eens kijken voor een nieuwe Macbook voor mijn vriendin hier. Veel vertrouwen.
Kan niet beter!
Uitstekende service. Heel vaak hebben zij mij geholpen en het was altijd top! Ook super vriendelijke medewerkers. Erg blij met de MacBook Air die ik bij hun heb aangeschaft.
Betrouwbaar en ze denken met je mee
Gelukkig met mijn nieuwe macbook
Super fijn geholpen en een eerlijke mening. Zeker een aanrader!
goede en snelle reparatie van mijn …
goede en snelle reparatie van mijn MACBOOK. Zeer tevreden !
Macbizz izz top!
Zeer vriendelijke en capabele heren.
Ging zonder verwachting erin, kwam een prettige ervaring en een computer rijker eruit. Zeker een aanrader!
Prima bedrijf
Prima bedrijf, sympathieke service....veel beter dan LEAPP
Uitstekende service
Uitstekende service, denken met je mee bij problemen en de prijs/kwaliteit verhouding is top! Daarnaast ook gewoonweg erg vriendelijk personeel, super!!
Goede service ! Oude IMac voor een goede prijs in kunnen ruilen en een mac mini meegenomen. Deze zou 2e hands zijn maar is niet van nieuw te onderscheiden ! Aanrader als je op zoek bent naar Apple producten maar niet het budget hebt ze nieuw aan te schaffen.
Goed en vriendelijk contact
Goed en vriendelijk contact, probleem opgelost en goed advies gekregen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.