Het scherm van mijn oudere Macbook Pro 15 inch werkte niet meer. Nu staan op deze Mac een paar programma's waar mij veel aan gelegen is om deze te kunnen continueren. En ook dat kan bij Macbizz, met... Leggi di più
Meine anfängliche Bewertung habe ich nach Klärung der Situation bewusst geändert. Es gab zu Beginn Unklarheiten bei der Lieferung und den Trackingnummern, was verständlicherweise für Verunsi... Leggi di più
Mac Laptop twv 1.375 euro gekocht bij Refurbished.nl Macbizz bleek de leverancier en reparateur. Laptop heeft nooit goed gewerkt. Na 5 maanden van geen computer en eindeloze stilte is het geld dankzij... Leggi di più
nieuwe ipad besteld bij macbizz en mijn oude ipad en iphone ingeruild. door een fout werd een verkeerde ipad geleverd en ik moest deze zelf terugsturen. de inruil toestellen worden in Belgie niet o... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di computer
- Negozio di telefoni cellulari
- Servizio di riparazione computer
- Negozio di ricambi e componenti elettronici
- Centro di riciclaggio
Informazioni fornite da varie fonti esterne
MacBizz is ruim 12 jaar de Apple specialist als het gaat om nieuwe en refurbished Apple producten. Je bent bij MacBizz aan het juiste adres als je op zoek bent naar een nieuw of tweedehands Apple product, maar ook voor specialistische reparaties, upgrades en recycling van uw oude Apple apparatuur. MacBizz introduceerde vorig decennium een populair en transparant Apple inruil programma. MacBizz zet alle gegevens en data gratis als service voor je over op je nieuwe Apple. Soms is inruilen niet nodig en volstaat het upgraden van je Apple apparatuur om er weer een paar jaar plezier van te hebben. Inruilen, upgraden, repareren of gewoon een nieuwe Apple. Wij helpen je graag wanneer het om Apple's gaat!
Paasheuvelweg 34-B, 1105BJ, Amsterdam
- +31 (0) 20 - 737 20 94
- service@macbizz.com
- macbizz.com
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
en weer een blije klant..
No nonsense, heel praktisch werd er gekeken naar het probleem. En ter plekke opgelost. Veel dank!
Voortreffelijke service
Na een upgrade (meer geheugen en SSD) is mijn iMac als nieuw. Ben zeer onder de indruk van de vriendelijke, snelle en professionele aanpak.
iMac weer als nieuw + topservice + voor een goede prijs
Ik schrijf niet vaak een recensie, maar MacBizz heeft het dubbel en dwars verdiend. Ik ging er heen met m'n iMac die weigerde aan te gaan. Ik kreeg 'm terug met een nieuwe harde schijf, voor een vriendelijke prijs + een nieuwe scherm van Apple! Daar zaten vanaf het begin af aan al vlekken in, maar via een andere Premium Reseller kon daar 'niets aan gedaan' worden (binnen de garantie). Daar ging ik overigens binnen het eerste half jaar na aankoop 3 x heen omdat er toen al opstartproblemen waren. Toen niet gefixt, maar nu direct door MacBizz opgelost. Kortom, m'n iMac is weer helemaal 'probleemvrij' en als nieuw. Zelfs mijn oude bestanden zijn bewaard gebleven. Bovendien hebben ze een te gekke verkoper die met liefde en geduld al je Apple-vragen beantwoordt. Top!
Top service!
Goede service van enthousiaste gasten die met veel passie vertellen over de toffe apple reliquien die ze op het kantoor hebben staan!
Top en vriendelijke service!
Ik ben heel vriendelijk en goed geholpen nadat mijn laptop gecrasht was. Hij is ter plekke gerepareerd en kon met een werkende laptop de deur weer uit lopen! Top dus!
Aanbevelinswaardig
Vriendelijk, ter zake deskundig, klantgericht, aanbevelingswaardig.
Ik heb er een half uur voor moeten rijden, maar alleszins de rit waard.
Vlotte service, mooie reburbished i-Mac!
Ik heb mijn iMac uit 2009 omgeruild voor een snellere, nieuwere en meer up-to-date iMac uit 2012. Nette prijs ontvangen voor oude iMac, offerte per ommegaande ontvangen en binnen enkele dagen de oude ingeleverd en nieuwe iMac weer meegenomen. Vlekkeloos verlopen en eerste indruk van de nieuwe iMac is prima!
Goede en snelle services. Artikelen zouden verpakt mogen worden.
Tip: een verpakking bij de middelen die worden geleverd zou welkom zijn.
Uiterst tevreden
Al jaren een tevreden klant en elke keer weer een goede deal. Snelle reactie op je aanvraag en uitstekende afhandeling en voor elk wat wils.
In 1 woord TOP!
Is er dan niets negatiefs te melden? Nee dus.
Op een mail wordt snel gereageerd en je wordt als klant behandeld. Dat was in het begin even wennen omdat ik dat gevoel al jaren kwijt was.
De service van MacBizz is ongeëvenaard. Rick en zijn team zijn mensen die begrijpen hoe het moet. Heb je een probleem bel MacBizz vergeet die Apple helpdesk. Mijn advies koop bij MacBizz.
Goed advies en geweldige service!
Ik ben vaste klant bij Mac Bizz. Ze hebben mij goed geadviseerd bij de aankoop van mijn 2e hands Apple MacBook Pro. Hij is als nieuw alleen ben ik veel goedkoper uit. Ik ben er heel blij mee. Goed advies en snelle service. En ook belangrijk, hele fijne en betrouwbare mensen.
Bijzonder goede en snelle service!
Macbook air die ik een jaar geleden kocht crashte volledig. Ik werd telefonisch snel en vriendelijk geholpen, maar gewaarschuwd dat waarschijnlijk al mijn data verloren zouden zijn. Computer de volgende dag gebracht en na een uur was alles gerepareerd, vervangen, en mijn bestanden gered! Vervolgens werd 'ie ook nog eens dezelfde dag kosteloos naar mij opgestuurd. Fantastisch, zo een service maak je niet vaak mee!
Zeer betrouwbaar en flexibel
Al meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van MacBizz. Ze komen altijd met goede oplossingen. Goede prijzen
Super service
Heel erg goed geholpen en erg blij met mijn laptop. Bedankt!
Fijne en goede service.
Op 01-06-2016 een i-pad 3 opgehaald voor een hele mooie prijs.
Fijne en goede service bij dit bedrijf. Ik kreeg ook nog een gratis extra oplaadkabeltje en een beschermhoes mee.
Mijn i-phone is ook nog even doorgelopen om onnodige zaken op de achtergrond uit te zetten.
Dit bedrijf is zeker een aanrader.
ik koop hier liever dan bij...
Juist ja, want daar kan ik mijn gebruikte Apple producten niet inruilen. Als je op advertentiewebsites kijkt zie je dat Apple producten veel geld waard blijven. Maar als je bij een bedrijf wilt inruilen dan krijg je helemaal niet zoveel terug. Hier echter wel.
Dus ruil ik vaak Apple producten in, niet omdat ik iets nieuws nodig heb maar omdat het oude product nog wat geld waard is en de stap naar het nieuwe product niet zo groot is.
Enige jammere is dat ze alleen Apple hardware leveren en geen hoesjes etc en ook geen Windows apparatuur (zei ik dat nou echt?)
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.