Slecht service!!! Ik woon hier al 6 jaar . Al 6 jaar lang heb ik problemen met mijn douche put. Eindelijk is er een opdracht gemaakt om het te repareren. Komen ze maandag aan, maken de grond helemaal... Leggi di più
het oplossen van het fietsen probleem op het Sparrendal hoge nrs fietsen liggen en staan overal en nog steeds moeten we zelf de scootmobiel ruimte vrij maken omdat iedereen alles maar neer zet. ouwe... Leggi di più
Maasdelta heeft mij de afgelopen maand erg goed geholpen.. De oplossingen voor mijn problemen waren in no time opgelost.. Ze denken goed mee en kwamen met goede oplossingen.. Dankzij Maasdelta... Leggi di più
Sinds januari leef ik met ernstige vocht- en schimmelproblemen (door achterstallig onderhoud dak), maar Maasdelta doet niets om dit op te lossen. Ondanks talloze pogingen krijg ik niemand te spreken d... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Ze lopen over je heen
Ze lopen over je heen. Zoveel schimmel in mijn nieuwe appartement dat ik astma heb ontwikkeld. Door de schimmel heb ik elke dag ernstige luchtwegklachten. Elke dag pijn. Ik kan nauwelijks ademen binnen mijn appartement. Heb geuronderzoek laten doen en schimmel laten bevestigen, en nog steeds vertikken ze het om het weg te laten halen.
Let op: ze nemen je niet serieus. Bel het Juridisch Loket (let wel op dat het het echte Loket is). Zij geven je gratig advies.
Laat niet over je heen lopen, totdat het je je gezondheid en geluk kost. Ze lachen je uit. Dit heeft mijn leven verpest.
Heb erge lekkage gehad door nalatigheid…
Heb erge lekkage gehad door nalatigheid van onderhoud door Maasdelta Spijkenisse , het regende binnen net zo hard als buiten namelijk door nalatigheid van onderhoud.En mij tegemoet komen in de schadevergoeding daar doen ze niet aan, en als je een klachtenformulier ingevuld op internet reageren ze slecht tot bijna niet.En inmiddels ruim de tijd gehad om dit financieel op te lossen maar nu enkele jaren verder en ze zijn mij schijnbaar gewoon vergeten SCHANDALIG 😝😝😝😝.
(Het is langer geleden als dat ik kan aangeven met de datum die ik in moet stellen ,bij Datum van ervaring)
Word totaal nergens wat mee gedaan
Wordt totaal niet op mail gereageerd zitten nu al 4 maanden met warmwater voorziening die niet goed werkt niet te harden van de warmte wordt nergens op gereageerd maar wel gewoon de volle mep doorbetalen 52 db aan geluid moet je de stekker maar er uit trekken komen niet met een oplossing zit hier de gehele dag met de deur wagenwijd open komt het nog steeds niet onder de 23 graden.
Als je hierover een mail stuurd inmiddels al 6x gedaan komt e4 gewoon niks terug .
Sinds ik hier woon heb ik alleen maar…
Sinds ik hier woon heb ik alleen maar goeie ervaringen met mijn woningbouwvereniging. Zodra er iets is dan staan zij vaak nog dezelfde dag op de stoep. Ik had vanochtend in ene geen warm water en dat is nu weer in orde. Hoef maar een belletje te plegen en het wordt opgelost. Heel fijn.
Veeeeel te late terugbetaling service en stookkosten 2019
Wettelijk is vastgesteld dat het overzicht Service en Stookkosten voor 1 juli verstrekt moet zijn, maar inmiddels is het 13 augustus en na meerdere telefoontjes, waarbij corona als excuus gebruikt wordt, op 2 januari worden alle meterstanden van afstand uitgelezen, toen was hier nog geen sprake van corona. En meerdere mails waarop al helemaal geen antwoord komt, ben ik helemaal klaar met Maasdelta.