de website van Hlprs ziet er keurig uit en ze zijn ook duidelijk over het tarief. Er kwam een match uit (huishoudelijke hulp) en ook hier weer, net als bij zoveel andere bedrijven van dit soort: GEEN... Leggi di più
Werk nu een ruim een jaar via Hlprs en nóóit geen problemen gehad. Alles netjes altijd betaald gekregen.
Ik vind als hulp pragmatisch platform voor alle hulpverleners en klanten
Dettagli dell'azienda
Le persone hanno visualizzato anche
Hups biedt mij vrijheid en je kan er zowel particulier als in loondienst werken.
Jammer dat ik zulke slechte verhalen hoor. Ik werk al jaren voor Hups met een eigen tarief particulier en sinds januari werk ik ook in loondienst van Hups. Ik ben tot de dag van vandaag altijd goed en correct uitbetaald. Ik heb 18 koppelingen en me klanten zijn tevreden, ook te zien in mijn revieuws. Jong en oud! Het enige wat jammer is dat mijn hups academy steeds error geeft en dat ik niet kan leren. Ook niet op me andere nieuwe telefoon, daar baal ik wel van want wat het leuke is, met afgeronde masterclasses en afgeronde aantal afspraken krijg je steeds een loonsverhoging. Dus ik hoop dat het snel opgelost wordt. Verder heb ik het reuze na me zin en vind ik het geweldig om mensen bij te kunnen staan in zowel huishouden en begeleiding.
Waardeloos!
Waardeloos!! De communicatie is om te huilen. Iemand telefonisch bereiken kan pas na 10.00. Mail wordt nooit beantwoord. In het pgb portaal ook geen enkele reactie, ook niet nadat hun meerdere fouten maken. Halen cliënten door elkaar, facturen worden verkeerd ingediend, zonder toestemming uurloon verhogen waardoor de hulpverlening niet betaald wordt omdat ze niet schriftelijk dit doorgeven en dus de zorgovereenkomst niet meer klopt. Vragen om fraude pleging met het zorgovereenkomst!! Hun web portaal klopt niet, kun je als cliënt weinig in aangeven/veranderen. Als ze dan eindelijk terug bellen, krijg je excuus en beloftes tot beterschap, niet dus.
Het enige die 5 sterren krijgen zijn de daadwerkelijke hulpverlening die ons thuis helpt. Helaas zorgt Hups voor wrijving tussen ons en de hulpverlening door het niet uitbetalen van loon, terwijl ze beloven dat de hulpverlening niet de dupe wordt van hun fouten.....Ze geven geen gehoor om dit op te lossen. Schandalig!!
Hups / Hlpers - Van naam veranderd - Oplichters!
Het platform Hups (voorheen Hlpers) hebben wij tweemaal gebruikt om een schoonmaakster via te regelen. Onze eerste ervaring was erg positief en verliep prima. Na een aantal maanden had onze schoonmaakster een andere baan gevonden en hebben wij het weer een tijdje zonder hulp gedaan.
Na een aantal maanden wilde wij toch graag weer hulp in de huishouding, dus zijn wij weer opzoek gegaan naar een hulp op Hlpers. Wij ontdekte toen dat het bedrijf van naam was veranderd, maar in principe was het concept hetzelfde. Wij plaatste een advertentie voor hulp en al snel kwamen de reacties van de schoonmakers binnen. Wat mij opviel was dat het aanbod er iets anders uitzag dan voorheen. In plaats van lokale ervaren schoonmaaksters en jonge mensen die wat bij kluste, stond het platform nu vol met schoonmaaksters die aangaven tot voor kort te zijn geëmigreerd naar Nederland en alleen Engels spraken. Geen probleem voor ons! En iedereen moet ergens beginnen.
Ons oog viel op een jonge schoonmaakster die nog maar een paar maanden in Nederland verbleef. Ze was snel beschikbaar en de vraagprijs leek ons prima, niet te weinig en niet te duur. We gingen akkoord! In totaal is ze twee keer bij ons langs geweest om schoon te maken, waarna ik de vraag gelijk weer heb gestopt. De schoonmaakster leek weinig ervaring te hebben en had een aantal beschadigingen veroorzaakt. Ook liet ze spullen vallen en maakte ze slecht schoon. Feedback mocht niet baten, waarna ik er na een tweede keer wel klaar mee was. Een zware teleurstelling na de goede eerste indruk van de vorige schoonmaakster. We stuurde haar een bericht dat we niet meer met haar verder wilde gaan, in de veronderstelling dat het daarmee was afgerond...
Drie maanden later ontvingen wij ineens een e-mail van Hups. Een openstaande rekening van tweemaal geleverd werk die niet betaald zou zijn. Na contact te hebben opgenomen, blijkt dat onze schoonmaakster een betaalverzoek via een Tikkie had gedaan. Volgens de regels van Hups moet dit juist via hun app, dus kregen wij het "vriendelijke" verzoek om dit alsnog te doen en het bedrag wat via het Tikkie was overgemaakt terug te vragen. Ineens was onze schoonmaakster niet meer bereikbaar, haar WhatsApp foto was verdwenen en het telefoonnummer leek te zijn opgedoekt. Ondertussen bleef Hups druk uitoefenen om alsnog te betalen via hun app. Uiteindelijk heeft mijn partner dit gedaan om van het gezeur af te zijn, maar geen geld terug ontvangen van de schoonmaakster. Wij hebben Hups om hulp gevraagd, maar zodra wij de rekening hadden betaald was het ineens "onze eigen verantwoordelijkheid".
Nog eens drie maanden later, ontvangen wij ineens wéér een factuur. Ditmaal van DRIE hele maanden werk, wat nooit geleverd is! Volgens Hups was het contract onjuist stopgezet, maar naar weigering van betaling hebben ze uiteindelijk de factuur toch kwijtgescholden.
Na deze vervelende ervaring heb ik wat onderzoek gedaan en blijkt het dat Trust Pilot vol staat met klachten over deze zaak. Soortgelijke verhalen over oplichting en onderbetaalde schoonmaaksters, wellicht zelfs aan rechtszaak. De naamsverandering lijkt een poging te zijn om van een slecht imago af te komen, helaas is dat hen niet gelukt.
dubbel laten betalen voor slecht…
dubbel laten betalen voor slecht geleverde service. Ik voel me goed opgelicht door dit "bedrijf" al die naamswijzingen zijn ook verdacht. Hups helpt je verder.... ja verder de afgrond in
Zonder afspraak gemaakt te hebben stond…
Zonder afspraak gemaakt te hebben stond er iemand voor de deur en kreeg ik een factuur.
Drama
Drama. Drie keer een boeking geplaatst voor dezelfde klus.
Eerste keer appte de persoon af op de dag dat hij zou beginnen. Wilde alleen maar komen als hij meer zou verdienen.
Tweede schoonmaakster is wel gekomen maar maakte dramatisch schoon.
Derde schoonmaakster appte ook af op de dag dat ze voor het eerste zou komen.
Nooit inschakelen dus!
Boarderline Scam
Boarderline Scam
I signed up for the website knowing that there is a service fee if a booking is made. I inquired about a helper who gave his availability, but the service was not needed anymore. No booking was made, but hlprs.nl still send me the bill about the service fee. I referred them to their own terms and conditions clearly stating that in this case there is no fee. Their answer: incasso.
Overall: 20Eur wasted for never getting any kind of service.
Geen hulp toch 19.95 moeten betalen.op…
Geen hulp toch 19.95 moeten betalen.op tijd aangegeven niet door te willen gaan met de hlprs site via de mail. mijn advies ga naar
Werkspot, en nog gratis ook.ps binnen 1 week 2 keer mail gekregen van herinnering betaling. Ze hebben nog haast ook.veel betalen voor geen service.
Cleaners are not reliable and cancel…
Cleaners are not reliable and cancel end minute
This company takes €19.50 commission…
This company takes €19.50 commission every time an appointment is booked. Furthermore, if they manage to cancel an appointment, they still want to take the commission money from you. Shameful
Look out!
Look out!
This is a fraud!
I had selected some cleaning ladies and one of them popped up in my apartment!!
I was surprised and told her I had not confirmed either the meeting not her as cleaning lady!!
She did not perform any work but some days after I received an invoice!!
If they keep on writhing me I will report this fraud to the police!!
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. De eerste keer had er een schoonmaker geaccepteerd maar hadden ze me geen mail gestuurd ter bevestiging, waardoor ze voor de deur stond terwijl er niemand thuis was. De tweede keer had een schoonmaker geaccepteerd maar is de afspraak uiteindelijk niet doorgegaan. Toch moet ik 20 euro servicekosten betalen. Voor niks, dus.
The worst app I’ve ever used
The worst app I’ve ever used. The cleaner I wanted didn’t answer and now I have to pay a 20€ service fee for making an account??!!!!! SCAMMERS.
Prima bedrijf
Geen schoonmaakster, wel kosten
Schoonmaaksters komen niet opdagen, maar je moet wel servicekosten betalen. Op e-mails wordt niet gereageerd. Niet aan beginnen!
Beter niet gebruiken! Servicekosten betalen voor je dienst hebt.
Ik heb aangemeld, en vroeg aan iemand. Die accepteerde nieten daardoor iemand anders met hogere tarief reageerde. Heb met hem een afspraak gemaakt maar hij komt niet, zijn telefoon niet persoonlijk te zijn (voicemail met "wij" ) geen reactie daarop ook van zijn email. Maar natuurlijk even goed servicekosten al betaald. Uiterst onbetrouwbaar. Niet gebruiken. Ze verdienen met die servicekosten...? Als wat andere feiten naar boven komen dat update ik.
Ik vind als hulp pragmatische platform…
Ik vind als hulp pragmatisch platform voor alle hulpverleners en klanten
Seems like a Scam - Caution
I requested a booking for someone, but in the end they cancelled on the day ...
When I asked for a refund on the service fee was told "sorry - we can't refund you as we already incurred costs".
This seems very dodgy and feels like a bit of a scam.
I wouldn't recommend it.
Voornamelijk onbetrouwbare helpers
Wij hebben nu een drietal helpers gehad maar ze komen niet meer terug of ze willen meer geld hebben of kunnen nergens anders meer verdienen. Motivatie is zeer laag en ik zal niemand aanraden hiermee in zee te gaan.
Compleet waardeloos
Compleet waardeloos. Leveren zeer slechte profielen/ diensten. Zijn wel erg goed in rekeningen sturen terwijl
ze niets geleverd hebben. Absoluut onbetrouwbaar. Mijn dringende advies: site niet gebruiken.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.