Kære Anders,
Tak for din anmeldelse – vi tager al feedback alvorligt, og vi vil gerne give vores perspektiv på forløbet.
Vi byggede en komplet, opdateret Shopify-hjemmeside til dig, som du godkendte. Da vi satte den live, var siden midlertidigt nede – det er en normal del af overgangsprocessen. Vi blev i fællesskab enige om at genaktivere den tidligere version, og vi gendannede alle DNS- og Shopify-indstillinger præcis som før. At et domæne herefter tager lidt tid om at blive synligt igen er teknisk uundgåeligt og helt uden for vores kontrol – det gælder alle domæner og udbydere.
Vi vil også gøre opmærksom på, at vi aldrig har faktureret dig for det udførte arbejde. Den fulde Shopify-løsning er leveret uden beregning.
Desværre eskalerede kommunikationen fra din side på en måde, vi ikke kan acceptere. Vores medarbejdere – herunder vores salgschef – blev udsat for trusler, racistiske tilråb og nedværdigende sprogbrug. Vi møder alle kunder med respekt og professionalisme, og vi forventer det samme tilbage. Når kommunikation krydser den grænse, ser vi os nødsaget til at sætte tydelige grænser.
Vi ønsker dig og din forretning alt det bedste fremover.
Lynhus ApS