1. Negozio di forniture odontoiatriche

Opnå en bedre mundhygiejne med vores høj teknologiske produkter der sikre en naturlig måde at få sundere tændere og et sundere tandkød

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Produktet er skuffende

Produktet er skuffende. Vandstrålen er ikke stærk med vand fosser ud af munden. Hullet i røret er for stort

5 febbraio 2026

Hej Helle

Vi er lidt ærgerligt over du vælger at lave en dårlig anmeldelse her inde uden at kontakte os.

Vi har selv kontaktet dig men du vælger ikke at benytte dig af vores 30 dages returret som alle vores kunder har du vælger at sige du har ikke overskud til at sende den retur.

Vi har prøvede at løse problemet men uden held desværre.

De bedste hilsner
Startsmiling

Super fint

Produktet kom hurtigt og der var ingen problemer. Var dog lidt skeptisk for om hjemmesiden nu var ægte, da AI-billederne gjorde det meget mystisk og gav uro. Det ville gøre det mere trygt at handle, hvis billederne var af ægte mennesker med produkterne. Ellers super fint 😊

26 novembre 2025

Hurtig svar og levering ved bestilling

Hurtig svar og levering ved bestilling. Er blevet mega glad for tandbørste holderen. Jeg har god samvittighed, når børnene skal børste tænder, og jeg ved de gør det med en ren tandbørste hver gang. Bonus er, at de nu synes, det er sjovt, når der skal børstes tænder, og man skal ud og "fange" tandbørsten.

5 settembre 2025

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering! Købte en water flosser og blev meget glad for den allerede første gang, jeg prøvede den. Det er 100 gange lettere at rense tænderne med den end med normal tandtråd. Stor anbefaling herfra! 😊

2 settembre 2025

Water Flosseren har hjulpet med mit tandkødsbetændelse

Jeg har nu døjet med tandkødsbetændelse i flere måneder og været til tandlæge op til 4 gange de sidste 4 måneder. Jeg har fået fortalt at jeg skal bruge tandtråd morgen og aften. De første par dage tog det meget af min tid at skulle gøre dette hver morgen og aften samt unødig smerter i tandkødet med tråden, hvilket Startsmiling’s Water Flosser har hjulpet på. Jeg kan nu efter brug af den se, at tandkødsbetændelsen er ved at gå væk og jeg er endelig fri for smerter og hævelser i tandkødet. Derudover har jeg også sparet en del tid ved ikke at skulle bruge almindelig tandtråd. Jeg vil fortsat bruge min Water Flosser da jeg kan mærke at den tager alle madrester og andet som kan siddde mellem tænderne og være til gene for ens hygiejne. 5 stjerner herfra og en anbefaling til dig hvis du oplever det samme eller bare vil fortsætte at have en god mundhygiejne :-)

20 febbraio 2024

Hej Andreas,

Hvor er det godt at høre at vores Water Flosser har hjulpet dig næsten af med din tandkødsbetændelse og har gjort dig smertefri i tandkødet!

Og tusinde tak for din fine anmeldelse

Med venlig hilsen
Mathias
Ejer af Start Smiling 🦷😄

Lidt dum påfyldning

Lidt dum påfyldning, ellers et godt produkt…

1 gennaio 2024

Hej Kim,

Tusinde tak for din feedback og din fine anmeldelse. Vi forsøger hele tiden at forbedre os samt vores produkter, så din feedback i forhold til vores SmileStream er meget værdsat.

De bedste hilsner
Mathias Jensen, StartSmiling