Informazioni fornite da varie fonti esterne

Lyngby Glas har i mange år sat betydeligt præg på de danske middagsborde og spænder fortsat bredt med sine smukke, krystalklare glas, karafler og vaser, fremstillet med miljøvenlige teknikker.

2,3

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Har i efteråret købt blå Sorrento…

Har i efteråret købt blå Sorrento Highball glas. De er helt hvide af glas pest. Mine lyngby almindelige klare er ganske fine. Kontaktede så lyngby glas som mente det var min fejl. Havde sendt billeder til dem af begge hold. Spurgte om der kunne være fejl i de blå, men de afviste. Undre mig da de hvide/klare forsat er pæne.
De blå er lige til skraldespanden

24 marzo 2025

Virkelig dårlig kundeservice og…

Virkelig dårlig kundeservice og åbentbart også kvalitet.

Fra mail med lyngby glas.

“Til rette vedkommende,

Har disse glas som jeg fik i firma julegave. Men tænker der må være en fejl, for af en eller anden årsag knækker flere af dem ved bunden uden grund.

Første glas tænkte jeg, det nok bare var mig der har været uheldig og støde det, men nu er 2 og 3 glas gået indenfor et par dage og det sidste stod knækket på mit natbord da jeg kom hjem fra arbejde, med vand udover det hele og skar mig selvfølgelig da jeg skulle flytte det.

Så nu der kun 6 af de lave og 7 af de høje tilbage og tør ikke rigtig bruge dem mere.

(Billede af glas)

Det er serien sorrento whisky og highball i forkellige farver.”

Lyngby glas eneste svar:
“Tak for din henvendelse

Vi beklager meget dette du har oplevet, og det er umiddelbart ikke noget vi har oplevet før. Kan det være glassene har fået et stød eller en spænding, og flækket over ved noget varme chok?

Hvis ikke det er tilfældet, har vi en 2 års reklamationsret som du kan benytte dig af. Du skal rette henvendelse ved dit firma, så hjælper de dig

God dag”

Min sidste mail til lyngby også døde dialogen.

“De har ikke været brugt til varmt eller ekstra koldt, er primært sodavand og vand de bliver brugt til. Og nej er blevet stødt ellers. Som sagt var det knækket da jeg kom hjem fra arbejde. ;) men er ikke længere ansat i den virksomhed hvor jeg fik dem i julegave i julen 2022. Og lidt meget at kontakte dem grundet det. Så hvis i bare skyder det til hjørne, må det jo være sårn og jeg smider dem bare ud.”

25 novembre 2024

Fake, men fornuftigt

Altså forholdt til at de bliver produceret i Kina og er fake, kan ses lidt på sammensætning af glasset, så det okay.

Kundeservice kunne godt være bedre, kunne ikke afmelde da ordren først var lavet. Selvom det var mindre end 2 timer efter købet.

Fragten og indpakning 5/5

7 febbraio 2022

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service! Bestilte en række glas hvor der desværre var en lille revne i det ene. Dagen efter var der fluks nye på vej fra Lyngbyglas. Super og smidig service. Skal bestemt handler der fremover.

1 febbraio 2022

Kina skrammel

Jeg har fået 2 x 6 stk. af deres farvede snapseglas i gave. Det viser sig at 4-5 stk. er med produktionsfejl i selve kanten hvor man drikker af. Næsten alle glassene har mange og synlige luftbobler i fødderne og stilkene. Jeg ved godt at man ikke får alverden når man køber 6 stk. snapseglas for kr. 200,00 men jeg havde forventet bedre kvalitet fra Lyngby Glas. Det er 100% noget Kina skrammel som i lægger navn til her. Trist, for jeg synes de var sjove men jeg ville hellere have givet det dobbelte for nogle kvalitetsglas uden fejl. Nu har jeg bøvlet med retur osv.

9 marzo 2021

Aldrig køb Lyngbyglas

Jeg skriver til dem at 13 ud af mine 15 melodia lyngby glas er gået i stykker. Det sker ikke med mine glas fra andre mærker (ikea, eric bagger mv). Men lyngby glas knækker og flækker oppe i kanten efter en tur i opvasker. Selvom der står at de godt kan gå i opvasker.
De skriver tilbage at det må være min egen skyld "fordi de nok er blevet slået mod en kant." Har aldrig oplevet noget lignende. Jeg passer godt på mine ting.
Utrolig ringe kundeservice.
Jeg nåede at have mine lyngby glas i meget kort tid, før de alle var til at smide ud pga store skår og revner. Det var en kort og dyr "fornøjelse".

Vil aldrig råde nogle til at købe ting hos lyngby glas.

22 febbraio 2021