Design og glass er helt super, men føler at de to jeg har brukt så langt på ferieturen så er de litt skjeve. Har prøvd å bende litt men de virker å være litt for stive til å få ønsket resultat.
Jeg er veldig fornøyd med brillene jeg kjøpte fra Luxreaders! De ser fine og stilrene ut, akkurat som på bildene, og de sitter godt på nesen. Styrken stemmer helt, så det er behagelig å lese med dem o... Leggi di più
Kjøpte lesebriller.Fikk beskjed 13.08.25 at pakken som -av uvisse grunner - er sendt i retur fra sentralen på Lørenskog. Forsøkt å komme i kontakt med Luxreaders, men får bare en chatbot som ikke kan... Leggi di più
Jeg har nu kjøp briller to ganger oss dere og er kjempefornøyd, bruker brillene hver dag, og de er kledelig og passer godt til mine kler, De er svært klar og er solid de tåler en støyt. Ssolbrillene e... Leggi di più
Luxreaders er internasjonal nettbutikk med briller til både kvinner og menn. Alle materialene er nøye utvalgt – og uansett om du velger acetat, gummi eller metall til din ramme, får du et par flotte kvalitetsbriller til en veldig fornuftig pris. Du kan kjøpe 3 par for 699 NOK inkl. levering og fri retur. Du kan prøve brillene på ditt eget ansikt med vår virtuelle Try On og finn de perfekte brillene til ansiktet ditt og din personlige stil. Vi har mange års erfaring i optikerindustrien og følger nøye med på trendene i brillelandskapet. Basert på dette har vi skapt en kolleksjon med briller med et stort utvalg av farger og modeller til din inspirasjon og for at du skal finne det perfekte brilleparet til din personlige stil og ansiktsfasong.
Danimarca
- hei@luxreaders.no
- luxreaders.no
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche

Brille-Glassene har vært sterke
Brille-Glassene har vært sterke, ingen «striper» så langt. Utrolig god innfatning, noe jeg virkelig har problemer med å finne til vanlig

Risposta di Luxreaders
Men's Williams solbriller ser helt…
Men's Williams solbriller ser helt latterlig ut på en voksen mann. Ser ut som jeg har lånt solbrillene til en 10 åring=barnebriller ! Bestilte i fargen "steel" på innfatning en ,men de jeg fikk var hvite .Konklusjon : total skuffelse og bortkastede penger

Risposta di Luxreaders
Har ikke fått brillene ennå
Har ikke fått brillene ennå. Ser de har ligget hele uka hos PostNord i Lørenskog

Risposta di Luxreaders
Kjøpte solbriller med styrke, anbefales!
Kjøpte solbriller med styrke: andre tilsvarende briller fra andre har styrke kun i deler av linsa men her er hele linsen med styrke. Kan anbefales! Også lett å ha på og holder seg godt såfremt en legger de i etui etc. for hver gang.

Briller ikke mottatt
Briller ikke mottatt. Postnord klarte ikke levere til min postkasse, og har nå lagt de på et hemmelig sted :-(

alt for lang leveringstid
alt for lang leveringstid, selvom det kun står at det skal ta 3-7 arbeidsdager så har jeg ventet i 2 uker på et par briller.

Risposta di Luxreaders
Brillene er av god kvalitet og meget…
Brillene er av god kvalitet og meget gode og ha på seg,har allerede en ny bestilling på gang.

Risposta di Luxreaders
Effektivt, kjøpte kun pga samlet godt tilbud

Kjapp og bra levering
Brillene kom kjapt og var så bra som de var lovet!

Perfekte briller!
Synes brillene passet meg supert, de er altså så fine! Har ikke brukt de så alt for lenge, men merker at omgivelsene blir «varmere» og mer behagelig for øynene når jeg har de på!

5 på bestilling/levering, 2 på produkt
Rask og enkel bestilling og levering. Brillene var dessverre skjeve og dermed for irriterende å ha på.

Merker forskjell
Ser forskjell på skjerm, blir ikke så sliten i øya på kvelden om har de på en liten stund før sengetid